perjantai 19. maaliskuuta 2010

F.r.i.e.n.d.s.

Taas myöhästyin TV-sarja esittelyiden kanssa. -Nytkin Frendit alkaa olla jakson nimen mukaisesti kohta jo loppu..., mutta kerran kuva taas ohessa niin on kait se otettava näin jälkikäteen selvää mitä siinä illan jaksossa olisi tänään ollut luvassa.
...
Loppu, osa 1/2. Rossin on tuskaisaa erota Rachelista, ja hän aikoo tehdä kaikkensa estääkseen tämän lähdön. Erican synnytys tuottaa rajun yllätyksen tuleville ottovanhemmille. Vierailija: Anna Faris.
...
Ihan kivalta kuulostaapi. Harmi että pääsi näin unohtumaan.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Tuomari Nurmio -Stadilaista tangoa etsimässä

Kotimainen. Dokumentti. -Siinä kaksi perustekijää -"ei kiitos" elokuvalle. -Eipä sen enempää vaadi. --Kiitos..., tässä oli tämän perjantain ensi-illat.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Un Prophète

Mun profeetta tästä elokuvasta on että -on ihan hemmetin tylsä ja tulen nukkumaan koko leffan läpi. --Onneksi tämän profeetan toteutumisen voi välttää menemättä katsomaan leffaa lainkaan.

Perjantain ensi-illat Nro 2

The Blind Side

Vaikka Bullock menikin voittamaan osastaan Oscarpystin niin eipä kuitenkaan houkuttele katsomaan teattereihin -saati näkemään ollenkaan edes DVD:ltä. -Urheiludraama ei vain jotenkin houkuttele.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Brothers

Ehkä DVD:ltä nähtäväksi voisi säästää -kuitenkin jotenkuten kiinnostaa nähdä. -Teattereihin asti ei kuitenkaan ihan houkuttele.

Päivän video!

Nyt tuli kyllä vastaan uutinen niin älyttömän naurettavan näkösen pelin julkaisusta, että sen mainos oli aivan pakko laittaa päivän videoksi. Jo pelin nimi "Muscle March" saa epäilykset heräämään että nyt on jotain outoa tulossa. Hulluja nuo japanilaiset :x!

Perjantain typy ja liikkuva kuva!

Noniin, hattutemppu on tehty ja typyn kanssa on päästy itse asiaan B), vaikka vaatteita onkin tullut lisää :D! Tota erittäin hypnotisoivaa kuvaa vois kyllä kattella tuntikausia ♥... =)... :D!