sunnuntai 1. elokuuta 2010

Tosi hauska peli :)...

...mutta kuten kuvasta näkyy, vain yhden illan hupi kaltaiselleni piiritysammattilaiselle :D! Joo oli kyllä tosi hauska peli tuo Hulkin eilen blogaama Siege Master :), varsinkin kun onnistui osumaan öljyvarastoon räjäyttäen kokonaisen linnan tuusan nuuskaksi veren ja ruuminkappaleiden lentäessä ympäriinsä B)... :D! Itekin jumitin tohon 40 tasoon seka muutamaan muuhun jonkun aikaa :/, mutta sitten kun onnistuin tarpeeksi tappoja ja muita saavutuksia keräämällä saamaan bonuksena 10 holy bomb -ammusta, niin johan murtuivat paksuimmatkin muurit yhdellä vaivaiselle osumalla :), fuck yeah B)!

Illan leffa: -Star Wars Episode V -The Empire Stikes Back

Jeps jeps. -Illan leffana katsomme tallentavalta digiboxilta Star Wars episodi V:n -Imperiumin vasta isku. -Eipä kait sitten muuta kuin ohjelman selostus tähän alas.
...
Star Wars Episode V -The Empire Strikes Back

George Lucasin luoman Star Wars -saagan viides osa. Luke Skywalkerin johtamat vapaustaistelijat piileskelevät Imperiumin joukoilta jäisellä Hothin planeetalla. Skywalkeria etsiessään Imperiumin joukkojen johtaja Darth Vader lähettää kaikkialle avaruuteen tuhansia tutkimusluotaimia, ja ennen pitkää yksi niistä päätyykin Hothin liepeille. Prinsessa Leia, Han Solo ja Chewbacca pakenevat Millennium Falcon -aluksella ja Skywalker puolestaan suuntaa Dagobah-planeetalle saadakseen oppia suurelta jedimestari Yodalta. Onko Skywalker valmis kohtaamaan Vaderin? Ohjaus: Irvin Kershner, USA 1980 (122'). Pääosissa Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Billy Dee Williams, Anthony Daniels, David Prowse, Peter Mayhew, Kenny Baker ja Frank Oz.

...
Kyllä nää DVD:lle jostain pitäisi saada metsästettyä.

Päivän makee(t) kuva(t)

Vuonna 2005 ennen kuin MatoApina oli edes keksittykkään vielä -kirjoitin ajatuksiani vanhan aikaiseen tyyliin päiväkirjaan. -Aloitin päiväkirjan kirjoittamisen Barcelonan matkalla jossa olin vanhempieni kanssa -vietimme uuden vuoden 2006 sillä reissulla.

Keskimmäisessä kuvassa näkyy mielestäni edelleenkin varsin onnistunut pilakuvakuva Jeesuksen kärsimyksistä ristillä. -Sain inspiraation kuvaan ollessamme eräässä kirkossa missä oli hieno krusifiksi veistos.

Alimmassa kuvassa näkyy myös vieläkin mielestäni varsin onnistunut piirros. -Kyseiset piirrokset tekevätkin tästä sen päivän makeen kuvan -tai siis makeet kuvat. -Vielä tuolloin tykkäsin piirtää paljon -nyttemmin on jäänyt hieman vähemmälle -mikä on tosin huono juttu. -Pitäisi pitää yllä hyvää taitoa eikä antaa sen päästä ruostumaan.

August

Aika taas vaihtaa sivua vuoden 2010 New York kalenterissa. -On elokuu ja tälläkertaa nähtävillä on upea kuva vapaudenpatsaasta jota pääsimme ihailemaan vain maasta käsin -eipä päästy itse patsaaseen ylös.

2010 typykalenterin elokuu avattu!

Elokuussa bikinien yläosa on kadonnut =), mutta tilalla on revitty hihaton paita :/. Noh, mähän sen menin typylle tarjoamaan :saint:, sillä vastapalvelukseksi hän lupasi tarjota erikoispalveluitaan myöhempänä ajankohtana B)... :D!