torstai 3. heinäkuuta 2008

"Yö typykommentti" :saint:, taas :o... :p... :D!


Joo paitsi että eipä tässä enään mitään erikoista ole :)... :/... :'(... :p... :D, paitsi ajastetusta blogauksesta :saint:... Joo ite en ainakaan sitä käytä :|... :o... :'(... :p... :D, mutta miksi edes käyttää kun paikalla olen B), joopS :p... :D! Samaa khyllä vähän veikkaan Hulkinkin kohdalla :/, eli..., no jos Hulkkikaan ei tota halua käyttää :( (niin ja on sen vuoro :p...), niin sittenhän me voidaan vaihtaa typyjärjestystä :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta kattoo sitten tota lähempänä :), tiedä mitä tässä voi käydä ennen sunnuntaita :saint:, joopS :p... :D! Joo ja sitten oli vielä asiaa kuvassa näkyvästä typyn osasesta :p... Joo joku vihje ois kiva saada tänne typystä :saint:, vaikka just tollein liittämällä sen toisen blogauksen kuvaan kuten ite teen B), tai..., no kaikki keksikööt ite :saint:, tai ei (jos ei jaksa vihjeitä annella...) :'(, joopS :p... :D! No mutta :p...

Taas "yö typykommentti" :saint:... :p... :D -kuva!


...mä lähen tästä jossain vaiheessa taas yötöihin :saint:, TSII-SUS :|, huoh |O, joopS :p... :D... :'(!

Päivän makee kuva

Heti tekee mieli Legoja ja itse rakentaa tollanen ja pistää se sitten koristeeksi omaan huoneeseen jonnekkin nurkaan seisomaan... -No eih, mutta on toi kyllä makee, ei siihen muuta sanomista. -Joops..

Päivän typy

Noin käy niille jotka vain tuijottelevat eivätkä käy heti asiaan. -Ihmeen moni on menettänyt henkensä -luulis et tollasen kimpussa olis kokonainen keko kiimaisia miehiä. -No nyt niitä on ainakin kolme -team MatoApina näet.