tiistai 26. lokakuuta 2010

Miehen puolikkaat jakson kuva

Tulipa sitten tarkistettua tämän päiväisen Miehen puolikkaat jakson -Kalju apina englannin kielisellä nimellä -I always wanted a shaved monkey -mikä on jaksoon liittyvä kuva -ja tollanen se nähtävästi sitten on. -Joo -ei tullut sitten itse jaksoa katsottua -joten päätin sitten tarkistaa toista kautta -jonka olisi voinut tehdä heti alussa..., mutta käy se näinkin.

24

Mitäs tämän iltaisessa 24 jaksossa olisi 22:35 aikoihin luvassa...?
...
05.00 - 06.00. Presidentti Hassan perheineen on nopeasti evakuoitava Manhattanilta, ja presidentti Taylor antaa tämän tärkeän tehtävän Jackin vastuulle. Samaan aikaan terroristit ilmoittavat vaatimuksensa presidentti Taylorille ja tämän neuvonantajille. Yllättävä vaatimus jakaa kuulijat kahtia. Amerikkalainen toimintasarja. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Jännältä kuulostaapi. -Odotan suurella innolla.

Oh my. -Taas pääsi 24 unohtumaan

No voi herttinen sentään. -Taas pääsi unohtumaan eilinen 24 jakso blogata. -No mikäs silleen unohtaessa kun tällä tavoin kertyy vain blogauksia..., mutta silti -pitää nyt päästä aina unohtumaan. -Oheisesta kuvasta näkee mitä eilen tapahtui ohjelmassa -ja seuraavaksi tämän päiväinen jakso.

Päivän pilanimi

Pilanimen idea lähti googlesta löytyneen hopeanuoli pilakuvan ansiosta -jotenka päätinpä hyödyntää tätä kyseistä kuvaa ja hieman muokkailemalla sain siitä loihdittua sopivan kuvan pilanimeen -joka nyt tälläkertaa ilman mitään erillistä johdattelevaa välivitsiä on...
...

Silver Fang.............................................................Silver Fag

Miehen puolikkaat / The Simpsons

 Illan Miehen puolikkaat jakson nimi on -Kalju apina -joten pistetään sitten kuvaksi kalju apina. -En noista jaksojen kuvista osaa sanoa ilman selostusta mikä on oikea. -Pitää sitten jakson nähtyä blogaista erillisenä blogauksena oikea kuva. -Tähän saa nyt jäädä tuo kalju apina. -Entäpä sitten illan Simpsonit -mitäs niissä olisi tänään luvassa...?

Miljoonan taalan Abe. Abestä tulee kaupungin vihatuin mies, kun hän onnistuu mokaamaan Springfieldin mahdollisuudet uuden jenkkifutisjoukkueen perustamiseen.
...
Hauskalta kulostaapi. -Odotan suurella innolla.