sunnuntai 30. huhtikuuta 2023

Tontsan tavoin blogaukset "huomiselle"

Jees - kuten Tontsakin joutui tänään tekemään - blogata eiliset blogaukset tänään ajastetusti eiliselle päivälle - niin minulle (Hulk) tuli nyt sama tilanne eli joudun nyt blogaamaan huomenna tälle päivälle kuuluvia blogauksia ja pistää ne ajastetusti. Myös omaan Hulkin blogiin pitää blogata pari ajastetusti. 

Päivän leffa + poster + trailer

Noniin, pitkästä aikaa hyvää leffaa - ja hyvä, erinomaista, niin 😎 Ihan tarkoituksella valitsin tämmöisen hyvän elokuvan, nyt on viime aikoina ollut liikaa paskoja!! 😡😡

Interstellar (2014) [mun arvostelu]

En nyt tiedä mitä tähän lisäisi?! 😵 Ainahan voi hehkuttaa lisää, jonka tämä khyllä TOD ansaitsee/ansaitsisi 😍 Mutta, no ei tässä nyt mitään hirveää intoa ole - varmaan kun juuri kehuin tätä arvostelussa. Ja kun tiesin että tämä on hyvä, jos tämä olisi joku ihan uusi (minulle) elokuva ollut, niin sitten varmaan haluaisin jatkaa hehkutusta täälläkin 😇 Mutta, olen tämän jo nähnyt joku viisi (5) kertaa (tai en ehkä niin paljoa, 3-4 kertaa varmaan...) - niin eipä ole enään oikein intoa... Mutta, traileria odotan innolla - kerrankin! Yleensä sen katsominen on ollut tuskaa, kun se on vaan tuonut mieleen juuri nähdyn paskan elokuvan 😈😈 Mutta, no nyt pääsee katsomaan laatua - senhän voisi melkein pariin kertaan katsoa 😊

No oli khyllä laadukas traileri/elokuva, mutta yksi kerta riitti?! =X Niin traileria, leffan tulen varmaan katsomaan vielä monta kertaa! B) Tai noh, on toi aika raskas elokuva - eli ei sitä varmaan nyt ehkä joka vuosi tule katsottua =/ Siinä Hollywood elokuvat on hyviä, että niitä jaksaa katsoa usein... Mutta... niin... vanhempia, 90-lukua (esim. The Rock - 1996), mutta näitä 2000-luvun paskoja jaksa kukaan montaa kertaa katsoa... :| :| Tämä oli khyllä kunnon elokuva, näitä ehdottomasti lisää..!! =) Inception (2010)/Tenet (2020) -"kaksikko" voisi olla seuraava :) Tai noh, pitää olla kaksi päivää putkeen - sillein että ehtii katsoa leffat ja arvostella ne. Tai voi niitten välillä pari päivää olla, mutta ei mielellään mitään viikkoja?! =X Ne kun vähän liittyy toisiinsa, tai ei nyt välttämättä liity - mutta on samanlaisia. Sama ohjaaja nääs - niin, ja... musiikki; joku (:P :D) "Hans Zimmer". No joo, on tuttu nimi - bongasin sen kun googlettelin tämän päivän leffaa... Arvostelua tehdessä vaan en tiennyt sitä, vaikka vähän oli 'veikkaus-veto' sen suuntaan :) Oli khyllä kovaa musaa, niinQ ton muissa elokuvissa =) Inception & Tenet on khyllä juuri kovia musan takia, niinQ oli tämäkin elokuva. Muita leffoja ei nyt tule mieleen (missä Hanz Zimmer olisi musan tehnyt), enkä ala googlettaa... Khyllä niitä sitten tulee eteen, sen - että tietääkö sen, niin se on eriasia. No on se khyllä aika tunnistettavaa, kovaa musaa - kovissa elokuvissa B)

Päivän ruoka

Siinäpä se ruoka lepää, ihan herkullisen näköinen 😋 Tai noh, ehkä tulee vähän mieleen joku sairaalaruoka - ja makukaan ei nyt mikään paras ole, mutta... No khyllä ton söi, ja kun oli ne lisukkeet (joita en kuvannut), niin khyllä maha tuli täyteen 😊 Ja se on tärkeintä! 😇


Huomenna voisi tosiaan sitten panostaa ruokaan enemmän, se (ruoka) on jo mielessä =) Mutta, no jos tulee suunnitelmien vaihdosta - niin ruoka saa ekana väistyä, se ei ole niin tärkeä. Tai siis, ruoka on tärkeä - khyllä mä joka päivä yritän/tavoittelen että syön, mutta aina se ei onnistu... =/ No khyllä sitä jotain leipää aina syö, ja niitä herkkuja :P :D mutta mitään lämmintä ruokaa ei tule välttämättä joka päivä syötyä. Noh, seuraavana päivänä sitten korvaa sen - ja ainakin on kunnon (ruoka)nälkä :)

Ruoka ostosten esittely

Jahas, tämmöinen setti olisi/oli tänään sitten luvassa... Aika pieni, ainakin näin viikonlopun ruuaksi?! 😵 No tein oheen jotain jämiä pakkasesta (kalapuikkoja & ranskalaisia), mutta ei niistä huvita ottaa kuvaa... Hyvä että, edes mainitsin ne...


No mutta, sellaista siis sitten... Kai se pitää esitellä, vaikka aika selvä toi on..?! Findus Dagens Special Ohut jauhelihapihvi maustevoilla (perunapalloja, papuja, kirsikkatomaatteja ja maustevoita) - sellainen... Ihan maukas oli! =) Vaikka, no khyllä viikonloppuna pitäisi jotain parempaa syödä. Noh, huomenna pitäisi ruokaan panostaa, jos suunnitelmat pitää... :)

"Eilisiä" blogauksia

Tästä jo puhuin, että... no eiköhän ole aika selvää 😊 Ei kait muuta kun linkittämään noita 'eilisiä' blogauksia...


Olipas mammutti tekstiä... Ainakin/varsinkin toi 'paha kuollut nousee' valitus... Mutta, no harmittaa khyllä, koska siinä oli alun perusteella tosiaankin ainesta ihan hyväksi leffaksi. Noh, ei murehdita enään - mikä on mennyttä...


...on mennyttä!? =X =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEEEeeeeee :D Mutta käykää tosiaan lukemassa noi 'eiliset' blogaukset, jos niitä ei ole vielä lukenut. Ei ne nyt mitään 'Oscar tekstiä' ole (niinQ muuten mulla aina on B) :P :D), mutta... jepS! :)

Päivän TV-sarja + poster

Tämä hyvä ystäväni🥰 suositteli minulle tätä sarjaa - The Last of Us -ja siinä sitten katsoimmekin sitä kolme jaksoa ja olihan se ihan mielenkiintoisen oloinen sarja. Jos ilmestyy DVD:lle tai Blu-Raylle nii  voisipa jopa harkita. 

Päivän jälkiruoka

Sitten tuli jälkiruoan vuoro ja ekana korkattiin Karl Fazer rouhea keksi suklaalevy. Oli ihan hyvää.
Sitten avattiin se Karl Fazer Mango Yoghurt in Milk Chocolate mikä oli myös ihan hyvää. Molempia voisi varmasti harkita ostavansa uudestaankin.

Päivän ruoka

Aloitimme grillailun ostamastani Kasslerpihvi paketista.
Sitten meni grilliin ostamani maissit ja Chili-sulatejuusto makkarat sekä ystävältäni noi paprikat.
Siinä lautasella tarjottuna pihvi..., makkara ja ystäväni ostamaa juuressekoitusta.
Sitten pistin vielä grilliin ostamani Pirkka Grillaa kanan paistileike paketin. Oli kyllä hyvä setti.

Ruoka ostosten esittely

Vietän vappuaattoa ystävän kanssa ja tarkoitus on grillata hänen kämpillään joten tuli käytyä ostamassa hieman grillattavaa. Käytiin Munkkivuoren ostarin K-supermarketissa mistä lähti mukaan Pirkka Grillaa kanan paistileike..., Pirkka Luomu kypsämaissi..., Kasslerpihvi ja Pirkka Grillaa Grillimakkara Chili-sulatejuusto. Ruokajuomaksi lähti kolme eri siideriä Mighty Hard Summer Cider..., Mighty Hard Cider Pink Grapefruit ja Mighty Hard 5,5%. Jälkiruoaksi tuli hankittua Karl Fazer Mango Yoghurt in Milk Chocolate ja Karl Fazer rouhea keksi suklaalevyt. Kaikki meni paitsi yksi siidereistä jäi juomatta.

Päivän taidekuva

Näin Facebookissa videon missä ihmeteltiin tätä ja halusin heti pistää itse testaukseen. Videolla nainen pisti A4 paperiarkin peiliä vaaten ja painoi Pepsi tölkin puolestaan paperia vasten. Ite käytin tollasta Nivea tuubia.
Tässä tulos kun katsoo peiliin viistosti sivusta. Tätä ihmeteltiin videolla että miten toi on mahdollista. Itekkään en osaa vastata tuohon..., mutta sainpahan hienon päivän taidekuvan.

Happy Birthday following actors and two directors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja kaksi ohjaajaa. Elokuvien The Pieno..., Holy Smoke ja In the Cut ohjaaja Jane Campion täyttää tänään 69-vuotta. Rocky elokuvista tuttu Burt Young täyttää tänään 83-vuotta. Elokuvien Dancer in the Dark ja House That Jack Built ohjaaja Lars von Trier täyttää tänään 67-vuotta. Sarjasta The Big Bang Theory ja elokuvasta Rings tuttu Johnny Galecki täyttää tänään 48-vuotta. Elokuvista Jumanji..., Pikku naiset ja Spider-Man tuttu Kirsten Dunst täyttää tänään 41-vuotta. Elokuvista Wonder Woman ja Death on the Nile tuttu Gal Gabot täyttää tänään 38-vuotta. Sitten vielä elokuvista Blade Runner 2049..., Knives Out ja Blonde tuttu Ana de Armas täyttää tänään 35-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🥳🎈 ja Happy Birthday 🎂🎁🥳🎈 kaikille päivänsankareille. 

Blogaukset siirty "huomiselle"

Siksi "huomiselle" (lainausmerkeillä), koska blogaan ne ajastetusti eiliselle - koska ne tapahtui silloin. Piti khyllä blogata ne oikeana päivänä, ja mulla oli aikaa blogata ne (yhden jo ehdinkin) - mutta sitten tuli yksi juttu (josta ei sen enempää), niin...


Kävi sitten näin kuten sanoin, että ajastetusti sitten blogaan ne... Eli silmä kovana huomenna/tai siis tänään, kun blogaan ne. Ainoa että, no tottakai mainostan (ja linkitän) ne - eihän kukaan muuten huomaa niitä =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEEeeeeee :D Ja tärkeintä, kertyy niitä blogauksia :saint: :P :D Aika kova tahti on meillä ollut, tämä on jo 1304. blogaus (tai enemmänkin?! =X No koska blogaan ajastetusti noi blogaukset...), khyllä pitäisi paras vuosi - eli 2007 päihittää, jolloin blogattiin mahtavat 2780. blogausta!? =O Khyllä olisi mahtavaa 3000. blogausta ylittää, mikä ei ole ollenkaan mahdottomuus =) B)