perjantai 5. marraskuuta 2010

BB 2010 tyrmäys: -Asukkaat "supertylsiä"

Could I agree more? -Siis aivan hemmetin tylsää lössiä -jopa viime kaudella hauskuuttanut Nino aivan lameass tylsimys. -Mutta silti aijon nyt loppuun asti blogata tippujat sunnuntaisin.-Mitäs menin aloittamaan.

Uusin South Park jakso tuli taas katsottua

Tulipa taas katsottua uusin South Park jakso All SP:stä ja sama supersankaritouhu jatkui kuin edellisessä jaksossa. -Tälläkertaa ei ollut niin hauska jakso..., mutta kyllä jotain hauskuuksia oli.

Miehen puolikkaat

Vaihteeksi Telkku.comin tarjoama kuva. -Tästä lähin hyödynnän Hulkin blogissani olevaa linkkiä vain silloin kun kuvaa ei ole saatavilla Telkku.comin kautta. -Nyt tyydyn siis tohon. -Mutta mitäs itse Miehen puolikkaat jaksoon -mitäs siinä olisi tänään luvassa...?
...
Asumisjärjestelyt uusiksi. Alanille ja Charlielle tulee erimielisyyksiä asumisjärjestelyistä. Alan haluaisi tuntea olevansa kotitalouden täysivaltainen jäsen, kun taas Charlie puolestaan on sitä mieltä, että hänen talossaan eletään luonnollisesti hänen säännöillään. Jake-parka tuntee jäävänsä pelkäksi pelinappulaksi veljesten välisessä taistossa. Amerikkalainen komediasarja.
...
Hauskalta kuulostaapi -odotan suurella innolla.

HP sarjalippuja enää yks jälel

Nyt on kyllä tullut käytyä siihen tahtiin leffassa että on enää yksi sarjalippu jälel Hulluilta Päiviltä hankituista lipuista. -Siksi onkin nyt mietittävä tarkkaan minkä leffan menee viimeisellä lipulla katsomaan. -Taas on monta hyvää mitä voisi harkita mennä katsomaan..., mutta mitä niistä jättää näkemättä -ja minkä niistä mennä katsomaan -gonna be a hard choise.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Haevnen

No tähän ei ainakaan tarvitse... -Eiku selvitetään se erillisessä blogauksessa tämän jälkeen. -Mutta tähän leffaan en kyllä tuhlaa yhtäkään sarjalippua -varsinkaan kun... -No -koetappas nyt hillitä itsesi. -Seuraavassa blogauksessa voit sitten möläyttää. -Hjoops..., mutta tälle leffalle tulisi muutenkin se kaikille tuttu -"ei kiitos" -joten...

Perjantain ensi-illat Nro 3

Fair Game

Tämän leffan voisi säästää DVD:lle jännärihyllyyn. -Sillä tavalla kiinnostaa nähdä..., mutta ei sillä tavalla että ihan teattereihin asti heti innolla. -Varsinkin kun... -No -maltetaanpas nyt vielä yhden elokuvan verran ennen kuin päästetään totuus ilmoille.

Perjantain ensi-illat Nro2

Devil

Tämäkin elokuva vaikutti trailerin perusteella varsin kiinnostavalta -ja tätäkin voisi kovasti harkita ihan teattereihin asti..., mutta... -Mistäkähän mahtaa olla kyse kun jokaisen näkemisen arvoisen leffan kohdalla tulee mutta...? -No se asia tosiaan selvitetään heti ensi-ilta esittelyiden jälkeen.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Due Date

Ihan hauskan oloinen komedia mitä trailerin perusteella sai ymmärtää. -Voisi melkein jopa harkita..., mutta tosiaan melkein. -Selvitän syyn sitten kun olen saanut ensi-ilta esittelyt blogaistua pois alta. -Mutta tätä voisi kyllä tosissaan harkita mikäli...