maanantai 27. elokuuta 2007

Ressun, tai engl. Snoopyn tavoin nukkumaan


No ei aivan kirjaimelisesti, katolla maaten, jalka kipsissä, lintu kipsin päällä sateenvarjo kädessä, mutta nukkumaan, niinku ihan yleisesti mennään nukkumaan. Ja Ressuhan, tai sanotaan Snoopyhan tossa nukkuu, niin sit tehdäänpä sit samoin... -ZzZ. No ei ehkä kuitenkaan tässä blogin ääressä :/...:D, vaan ihan sänkyyn peiton alle pää tyynyssä nukkumaan. Eli ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Herätyskello jos olisi, pamauttaisin rikki, sillä...

Aivan. -Jos olisi herätyskello olemassa, niin pamauttaisin sen rikki, sillä taas on huomenna aikanen herätys ja pitää toivotella taas kerran hyvät yöt -erillisessä blogauksessa tosin, eli seuraavaksi sitten tulossa se hyvänyön blogaus. -Joops.

Koulussa tänään (:|...:/...|O)


No mitäs koulussa tänään? -No aamulla leivottiin korvapuusteja ja sämpylöitä (tarkoituksella puuttuu sämpylät kuvasta) ja liikuntatunnilla pelattiin pesistä. Ihan hyvin oli lyöntitaidot vielä tallella, vaikka aluksi tahtoi hieman kusahdella. Mutta sitten kun osui, niin pallo lensi ja pitkälle. -Ja juoksujakin tuli kolme enkä palanut kertaakaan. Eli ihan jees koulupäivä. Lisää vain helppoja pullan leivonta ja liikunta päiviä, eikä yhtään vaikeita aineita kuten esim. matikka, jota nyt ei onneks tämänhetkisessä lukkarissa edes ole. Mutta tulee khyl eteen jossain vaiheessa :|...:/...:'(...|O.

Päätä vaivaa mitä blogais

Taas on aivan tyhjä aukko päässä eikä keksi mitään järkevää blogattavaa. Tämähän mitä nyt tässä jorisen ei ole lainkaan järkevää. Pitäis nyt saada aikaseks joku kunnon asia, josta vois kertoa -eikä vaan, ettei saa aikaseks mitään :/...:|. -PAkKO kait sitten kertoa mitä koulussa tapahtui tänään, vaikka se nyt kiinnostaa kiviäkin |O. -Siitä sitten oma erillinen blogauksensa.

Thunder. Should I shut down the computer? -NO!!


Ulkona on aikamoinen ukkonen, mutta jaksaako nyt sitä tietsikkaa mennä sulkemaan? Kuitenkin pian ohi ja sitten pitää katsoa ärsyttävä käynnistys rumba ja latailu. Eli parempi vaan nyt pitää tietsikka päällä ja antaa ukkosen mennä menojaan, joka tosin taisi jo nytten vaijeta, eli tästä blogauksesta tuli täysin turha.

Päivän typy(t)

Mitä minä kolmesta puhuin Tiltissä :o?? -Tuossahan on 3 + 8 eli 11 hottista typyä rivissä odottamassa meitä =)...:p. -No ainakin riittää muillekin kuten lupasin.

Earl ja (Ridgelle pantava B)... :D) typymuistutus!


Joo tänään taas jatkuu LOiSTava My Name Is Earl sarja =), FUCK YEAH B)! Joo tämmöstä on luvassa:


Vaihto-oppilas. Earl on lapsena kiusannut luokallaan ollutta ranskalaista vaihto-oppilasta ja päättää aikuisiällä hyvittää tälle kolttosensa. Pian kuitenkin ilmenee, että ranskalainen haluaa amerikkalaiskulttuurin sijaan tutustua paikallisiin tyttöihin.

Ridgelle (:p... :D) pantava typy -kuva!

Joo hyvältä kuulostaa =), mutta parasta on että sarjassa on Ridgelle (:p... :D) kelpaavaa pantavaa =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeeeeee :D! Mutta tänään ei ole Ridgen vuoro "panna" (:/, no menkööt viel B)... :D) vaan Hulkin :'(, mutta pitäähän välillä nyt katella eikä vaan panna kokoajan :/, tai miksei =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEeeeeee :D!


Eli katseltavaa, pantavaa ja kuolattavaa , FUCK YEAH B), joopS :p.. :D!

Taasko mun (Hulk) vuoro "panna" päivän typyä?


No hold Ur horses vaan, sillä väliin on tulossa sitä ennen ehkä vielä jotain. Se, että mitä tulee, en vielä tiedä, mutta mullahan on 10 minsaa aikaa miettiä ja olen jo periaatteessa miettinytkin. -Paljastuu sit next, ellei sit Matsku tai Tontsa blogaa jotain väliin.

This day I'm Hulk again


Hulk leffan kunniaksi palaan täksi päiväksi Hulkiksi kommentoidessani. Huomen sit palaan taas Raphaeliksi. Sitten kun Hulk 2, eli The Incredible Hulk tulee teattereihin, niin saatan harkita pysyvästi vaihtaa takas Hulkiksi. Ellei sit siihen mennessä olla jo kyllästytty olemaan Tiltin TMNT. -Tai no siis Matskuhan on jo, eli vielä Tontsan on kyllästyttävä. Meitsi lopettaa sit ku Tontsakin on kyllästynyt.
...

Call me Hulk B)

"Lempisarja" (<3...:p...:D) Kaunarit tulee tänään!


Joo tänään, juuri tällä hetkellä B), jatkuu toi TOD LOiSTava sarja =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEeeeeee :D! Joo mun puolesta vois joka päivä laittaa selostuksen =), mutta :'(... :p... :D! No mutta tämmöstä tänään luvassa B), kai nyt MatoApinatkin kattoo tätä =), FUCK YEAH B), EHEHEHHEEEEEEeeeeeee :D!


Stephanie äidinrakkauden äärettömässä ytimessä. Stephanie kehottaa koomassa makaavaa Felicia-tytärtään taistelemaan. Hän uskoo kaiken muuttuvan paremmaksi, kunhan vain tytär itse jaksaisi, ja kunhan tohtori Christian Ramírezin (Mario López) hoito auttaisi niin että päästäisiin maksansiirrännäisvaiheeseen. Kuinka kauan Stephanie pystyy salaamaan Felician tilan muulta suvulta? Tietääkö joku jo jotain? Aavistaako edes?

Kaunarit puu -kuva!

On khyl TOD LOiSTava sarja =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEeeeeeee :D!


Tätä ei voi missata =), EI TOD :|... :'(, FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeeee :D!