perjantai 18. toukokuuta 2012

Perjantain ensi-illat Nro 2

The Dictator

Tämä tuli jo keskiviikkona ensi-iltaan..., mutta blogaisempa yhdessä muiden ensi-iltojen kanssa. -Varsinkin kun tämä on ainoa edellisen lisäksi. -Mutta mitä ite leffaan niin TOD kiinnostaa nähdä -ja voisi jopa tänään harkita tota menevänsä. -Mitäs -onkos muita innokkaita lähtijöitä...?

Perjantain ensi-illat Nro 1

The Deep Blue Sea

Leffasta tuli mieleen -että voisi katsoa uudestaan sen Renny Harlinin samannimisen leffan..., mutta mitä tähän leffaan niin se on kyllä -"ei kiitos". -Mutta sitä Rennyn leffaa vois kyllä tosissaan harkita.

Päivän makee(t) kuva(t)

Eilen saunakäynnillä vanhempien luona sain heiltä tuliaisiksi tollasta Rinkuškiai merkkistä olutta heidän äitinpäiväiseltä Vironmakaltaan. -Aika makeen näköisessä säilytyslaatikossa vieläpä.
Tollanen kuva laatikon kyljessä. -Siinä näkee minkälainen pullo laatikossa sisältää. -Ei muuta kuin ottamaan pullo esiin pakkauksestaan.
Ja siinähän se koreilee. -Aika nätin kokoinen pullo. -Tosta kelpaa sitten hörppiä hyvää olutta. -Hörppimistä helpottaa...
...-pullon kyljessä oleva korva mistä saa hyvän otteen pullosta. -Kyllä tollanen hienous kelpaa sitten juomisen jälkeen säilyttää koriste-esineenä.