keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Päivän video varaus ja siihen liittyvä lehtijuttu

Iltiksen sivuilla törmäsin tollaseen juttuun -no siinähän oheisessa kuvassa se on luettavissa. -Kuvassa Homerin alla on punaisella rajattu laatikko jossa on linkki huomiseen päivän videoon. -Ja oheiset kuvat poimin tietysti talteen huomisen blogauksen oheen. -Sellasta siis huomenna. Eipä muuta.

Joululahja esittelyt omassa Hulkin blogissani nyt luettavissa

NonniH. -Nyt on saatu joululahja esittelyt tehtyä omassa Hulkin blogissani. -Sinne vaan lukemaan. -Hyviä lahjoja tuli kyllä saatua -kuten oheisesta kuvasta voi nähdä. -Mutta sinne vaan mars lukemaan selostuksia.

Kalenteri blogaukset taas ensi vuonna

Kerran sain Tontsalta lahjaksi vuoden 2011 kalenterin missä upeita skyline kuvia eri suurkaupungeista -niin voisinpa jatkaa minkä aloitin tänä vuonna. -Taas otan kuvia jokaisesta kuukaudesta kun vaihdan kalenterin sivua -ja samaan tyyliin blogailen joka kuukausi. -Kiitos upeasta lahjasta.

Päivän (sarja)kuva

Hahha :D.. -Eräs kaveri Facebookissa linkitti tuon kuvan seinälleen -ja päätinpä sitten poimia sen talteen päivän kuvaksi -sarjis sellaiseksi. -Siinä on kuvattu hauskasti ratkaisu Helsingin lumiongelmaan. -Antaa kuvan hoitaa loput --tässä tulikin jo riittävästi tekstiä.

Miehen puolikkaat / C.S.I.

Mitäs hauskaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:....:)...?
...
Isä, poika ja bikinipimut. Kun Jake naulaa huoneensa seinät täyteen bikinipukeisten pimujen kuvia, Alanille valkenee, että hänen pikku poikansa on kasvamassa aikuiseksi. On siis viimeinen tilaisuus tehdä yhdessä isä-poika-juttuja, kuten telttailua kaatosateessa. Amerikkalainen komediasarja. 
...
Hauskalta kuulostaapi :)... -Entäpä sitten illan CSI -mitäs jännää siinä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?

Perhesiteet. CSI auttaa Brassin ystävää, perheen äitiä, joka etsii yhä vuosia sitten kadonnutta perhettään. Pian äidistä kuitenkin tulee pääepäilty katoamiseen. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi. 
...
Jännältä kuulostaapi =)...:)... -Boksia innolla odotellen :)...

Päivän makee kuva + video

Vaikka otsikkona onkin taas -Päivän makee kuva + video niin nytpä ei kuitenkaan ole kyse mistään leffajulisteesta ja sen trailerista kuten nyt on sadellut -vaan nytpä on luvassa Tontsan Facebookissa lähettämä linkki ja siitä avautunut videopätkä. -Makeena kuvana saa toimia otos kyseisestä videosta -joka taasen toimii päivän videona. -Aika moisen pizzalaatikon toi pöytään :o...=)... -Tontsa heittikin jo haasteen että voisin mennä vetäisemään tollasen pizzan..., mutta saa nähdä jaksaako tänään. -Lupailin sitä paitsi että tänään on koti-ilta -ja enkä olisi lähdössä tänään liikenteeseen ollenkaan. -Ja haluan pitää siitä kans kiinni :x...8)... -Mutta kyllä toi houkuttelis kokeilemaan -ei silleen että hannaisin. -Tänään vaan en jaksa..., mutta TOD joku toinen kerta. -Tontsan linkittämää videoo ei saanut kopioitua tänne pistettäväksi..., mutta onneksi kyseinen video löytyi YouTubesta -niin sieltähän sen sai poimittua -ja tässähän se -olisi olkaa hyvät...
...

2 days left

2 days left