sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Hähhähää. -Vallattinpas!!

Nyt ei jaksanut pistää sitä ainaista samaa kuvaa vallatusta uusimmat blogaukset sivustosta, joten piirsinpä oman tulkintani Jokerista nauramaan voitokkaasti. -Huomaa että joku odottaa innolla uutta Batman-leffaa. -Jeps, mutta nyt nukkumaan.

Hyvänyön blogaus

Jeps jeps. Päivä on taas osaltani pulkassa -huomenna taas uusin kujein palaillaan. Vielä muuten yksi blogaus tämän jälkeen ja uusimmat blogaukset sivu olisi vallattu, mutta taidan luovuttaa tämän kunnian jollekin muulle itse toivottaessa nyt vain hyvää yötä ja MO!

Pitäisikö tässä pikkuhiljaa alkaa katoamaan?

Siis tarkemmin sanoen -poistua tietokoneelta ja mennä nukkumaan. -Huomenna on kuitenkin taas jaksettava mokomaa koulua |O. No, onneksi ei ole enää kauhean montaa viikkoa ja alkaa kesäloma =). -Mutta minulta on nyt seuraavaksi enää tulossa se hyvänyön blogaus, jonka jälkeen blogailu on ainakin minun osaltani ohitse. -Tehän muut voitte vielä jatkaa mikäli juttua tulee.

Lisää vain comeback leffoja =)..<3

Bruce teki comebackin neljännessä Die Hard leffassa, Stallone peräti kaksi upeaa comebackroolia kuudennessa Rocky leffassa sekä neljännessä Rambossa. Ja nyt tulee Harrison Fordin comeback neljänteen Indy-leffaan. -Arska teki jo yhden comebackroolin kolmannessa Terminator leffassa, mutta lisää vain häneltäkin, vaikkapa kolmas Predator leffa. -Mitäs muita comebackrooleja olisi toivottavissa? -No tietysti Ghostbusterssin koko näyttelijäkaarti, Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Ernie Hudson, Rick Moranis, Sigourney Weaver ja Annie Potts -ihan kaikki voisivat tehdä paluun vanhaan rooliinsa. -Mitäs vielä? Drew Barrymore ja Henry Thomas E.T. jatko-osaan =)? -Noitahan riittää ku jaksaa vain miettiä. -Takuulla tulee kyllä joitain. Innolla odottelemaan, että mitä

Jokeri maskeeraus ei taida enää ista Nicholsonille

Eipä taida jokeri look enää sopia näyttelijä Jack Nicholsonille, mikä on harmi sillä hän oli leffahistorian paras Jokeri -edesmenneen Ledgerin jäädessä lupaavaksi toiseksi ja vikalle sijalle jää vuoden 1966 Batman leffasta tuttu Jokeri Cesar Romero.-Ei kuitenkaan huonoimpana.

Tosiaan Suo... (:p... :D) Kanada vs. Venäjä :)...


Joo kuten blogasin (Tiltissä ja Bloggerissa) :saint:, niin finaali se sieltä alkaa kohtapuolin =)... :|... :'(... :x, no itsestäänselvyyshän toi kun Suomi ei ole siellä :(, TSII-SUS :|, itQ :'(, joopS :p... :D... :|... :'(! No mutta :p...

Mä, edelleen Tontsa :p, blogaan finaali pelistä B)... :p... :D -kuva!


Kanada vs. Venäjä, tai miksei Venäjä vs. Kanada :saint:... :p... :D -kuva!


...ensi vuotta ja silloin saatavaa kultaa odottamaan pimeään kellariin *köhi* toimetttomana sinne asti :saint:... :'(, joopS :p, EHEHHEHEEEeeeeee :D!

Viikon 19 typyäänestys on päättynyt!


Jepulis jee :p, taas hurahti viikko :saint:, munhan sen viedessä tällä kertaa kuten alhaalta näkee B)...

1. sija: 29 äänellä torstain typy by Tontsa.

2. sija: 19 äänellä lauantain typy by Matsku.

3. sija: 17 äänellä maanantain typy by Tontsa.

4. sija: 15 äänellä keskiviikon typy by Matsku.

5. sija: 8 äänellä äitienpäivän typy by Tontsa.

6. sija: 5 äänellä perjantain typy by Hulk.

7. sija: 4 äänellä tiistain typy by Hulk.

Blogaajien kesken äänten (97) jakauman mukaiset sijoitukset ovat:
1. Tontsa kolmen typyn 54 äänellä (n. 55,7%)
2. Matsku kahden typyn 34 äänellä (n. 35,1%)
3. Hulk kahden typyn 9 äänellä (n. 9,3%)

Joo nyt sitten TUTTUUN ja TURVALLISEEN tyyliin...

Viikko 19 typyäänestys tulos -kuva!


...uutta äänestystä aloittamaan ja sen päättymistä odottamaan :saint:, joopS :p... :D!

Nhaikon valtausyritys estetty

LOL :D...:p.. -Mitäs tähän nyt sitten sanoisi? -Tuli vain estettyä Nhaikon yritys vallata uusimmat blogaukset sivu. -Eiköhän palata katsomaan Indyä ja tuomion temppeliä?

Nhaiko huutelee kolmossijaltaan

Pitäähän nyt aina huomioida ne blogaukset, missä on maininta meistä B)...:saint:.., mutta mitä niistä sanoa -ei ole niin tärkeää. -Kunhan puhu pa5kaa, että tulee riittävästi tekstiä, kuten nyt tuli tehtyä :D...:p..

Kaikki neljä Indy julistetta

Siinä ne ovat kaikki komeasti rivissä -Indy julisteet. Melkein kelpaisi päivän makeeksi kuvaksi, mutta pistetään nyt tälleen esille. -Odotan päivää, kun pääsen ihailemaan julisteita DVD:n kansilehtinä hyllykössäni.