perjantai 15. lokakuuta 2010

Best "Worst" Movie Ever Made? (Päivän video)

Sci-fihirviötoimintasekamelska B-leffa Infra-Man (Zhong guo chao ren) vuodelta 1975... siinäpä olisi kyllä TOD LOiSTava ehdokas seuraavaan yhteiseen leffailtaan katsottavaksi (jos tota nyt mistään ikinä löytää), sillä oheisen videon perusteella luvassa on niin älyttömän naurettavan surkea sekasikiösillisalaatti, että esim. sellaiset naurettavan huonot pökäleet kuin Black Mask 2: City of Masks, Turbo: A Power Rangers Movie, Arachnid sekä Anaconda 3 ja 4 näyttävät sen rinnalla Oscar-palkituilta mestariteoksilta! Asioiden räjähdysherkyydellään Infra-Man saa jatkuvasti räjähtelevän The Marine ulosteen näyttämään pikkulasten teekutsulta! Siis oh my FUCKING god voiko älyttömämmältä vaikuttavampaa leffaa olla vakavissaan ikinä missään tehty? Jos kuolisin nauruun tota leffaa kattoessa niin eipä haittaisi :D!

Miehen puolikkaat / The Simpsons

Illan Miehen puolikkaat jakson nimi on -Maanjäristys -ja ja -ja ja ja... -Eiköhän siirrytä vaan suoraan Simpsonien pariin -jookosta...? -Elikkäs -mitäs kivaa illan Simpsoneissa tännään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
Kosto on suloinen. Simpsonien perhe lähtee johtaja Burnsin toimeksiannosta Italiaan, jossa Bart törmää sattumalta vanhaan vihamieheensä Sideshow Bobiin.
...
Nähdyltä kuulostaa..., mutta hyvä jakso taisi olla -joten uudelleen näkeminen ei haittaisi -ihan senkin kannalta kun ei muista jaksosta paljoakaan. -Odotan siis innolla molempia illan ohjelmia.

Illan TV-elokuvat: Training Day, Hyökkäys poliisiasemalle 13 ja Steve Zissoun vedenalainen maailma

Hyviä leffoja telkussa tarjolla tänään; -Denzel Washingtonin ja Ethan Hawken tähdittämä poliisi toimintatrilleri..., toinen Ethan Hawken tähdittämä poliisi toimintatrilleri -ja Bill Murrayn ja Owen Wilsonin tähdittämä komedia. -Pistetäänpäs elokuvien selostukset tuossa järjestyksessä missä juuri kuvailin elokuvat. -Ekana on siis mainio poliisi jännäri...
...
Training Day

Tiivistunnelmaisessa toimintajännärissä huumepoliisiksi pyrkivä nuorukainen joutuu paatuneen ja korruptoituneen kollegan rankkaan koulutukseen, jossa yllättäviä tilanteita riittää. Ohjaaja: Antoine Fuqua, USA 2001. (117') Pääosissa: Denzel Washington, Ethan Hawke, Scott Glenn, Tom Berenger, Harris Yulin, Raymond J. Barry, Cliff Curtis, Dr. Dre. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Kerrassaan fantastinen elokuva. -Denzelin ehkä parhaimpia roolisuorituksia. -Kyllä voisi joku kerta uudestaan katsoa -mutta tosin DVD:ltä miltä tämä TOD LOiSTavuus löytyykin. -Sitten seuraavan leffan selostukset kehiin. -Tässä nähdään tosiaan myöskin Training Daystä tuttu Ethan Hawke. -Kyseessä on myöskin ihan kelpo poliisi jännäri...
...
Hyökkäys poliisiasemalle 13


Tiivistunnelmainen toimintatrilleri käynnistyy, kun vaarallisten vankien kuljetusauto joutuu pysähtymään silmittömässä lumimyrskyssä Detroitin syrjäiselle poliisiasemalle 13. Viimeistä päivää auki olevalle asemalle päätyy kirjava vankijoukko, johon kuuluu myös pelätty rikollispomo Martin Bishop (Laurence "Matrix" Fishburne). Kun Bishopin läsnäolo houkuttelee paikalle kutsumattomia vieraita, poliisiaseman henkilökunnan on tartuttava aseisiin esimiehensä (Ethan Hawke) johdolla. Pääosissa: Ethan Hawke, Laurence Fishburne, Gabriel Byrne, Maria Bello, John Leguizamo, Brian Dennehy. Ohjaus: Jean-Francois Richet. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (104')
...
Tämä kelpo toimintatrilleri löytyy myös kokoelmista..., mutta tosin VHS-kokoelmista -joten jos uudestaan mielii katsoa niin telkkarista -tai sitten etsii jostain DVD:lle. -Sitten viimeisen leffan pariin -joka on hupaisa komedia nimeltään...
...
Steve Zissoun vedenalainen maailma


Mestarikoomikko Bill Murray esittää komediaseikkailun pääosassa dokumentteja tekevää valtameritutkijaa Steve Zissouta, joka lähtee vaaralliselle tutkimusmatkalle tähtäimessään parhaan ystävänsä surmannut myyttinen jaguaarihai. Wes Andersonin (Royal Tenenbaums, Darjeeling Limited) riemastuttavan ohjauksen ääniraidalla soivat mm. David Bowie, Iggy & the Stooges ja Devo. Pääosissa: Bill Murray, Owen Wilson, Cate Blanchett, Anjelica Huston, Willem Dafoe, Jeff Goldblum. Ohjaus: Wes Anderson. (113')
...
Tämä hassu komedia löytyy myöskin kokoelmista -ja vieläpä DVD-kokoelmista -eli jos uudelleen haluaa nähdä niin sitten DVD:ltä. -Ja kyllä olisi syytäkin katsoa joskus uudestaan. -Olen nähnyt leffan vain kerran sen jälkeen kun ostin sen joskus vuonna 2006.

Päivän "Iltis juttu" typy

Typy pitää kakkua sulojensa edessä haluten että lättään naamani keskelle kakkua ja nuolen kakun jämät tiedätte kyllä minkä ympäriltä ;)...:whistle:...:D...:p...

Päivän "Iltis juttu" makee(t) kuva(t)

On kyllä aika hemmetin makeen näköisiä kauhumuffinsseja -kyllä tollasia voisi opetella itekkin tekemään. -Varmaan menestyis aika hyvin jossain Halloween pippaloissa. -Mutta sitten taas -en kyllä ole kotona mikään innokas leipuripoika. Haluaisin hyödyntää taitojani vain työelämässä.
Mutta Hjoops. -On kyllä fantastisen upeita leivoksia -ja kuten sanoin -varmaan aikamoinen menestys Halloween kemuissa.

Iltis juttu ja siihen liittyvien blogausten otsikot

Iltiksen sivuilla törmäsin tollaseen otsikkoon -ja kuitenkin alan ihmisenä päätin sitten linkittää otsikon Facebook seinälleni -ja kuvat poimia talteen seuraavia otsikoita varten. -Asiasta voi lukea tarkemmin oheisen kuvan punaisella rajatusta kohdasta.
...
  • Päivän "Iltis juttu" makee(t) kuva(t)
  • Päivän "Iltis juttu" typy

Perjantain ensi-illat Nro 3

Rakkautta italialaisittain (Io sono l'amore)

Hjoops. -Eiköhän tällekkin rysäytetä se tuttu -"ei kiitos" -ja koska kyseessä on vielä italoleffa niin samantien sitten myös italiaksi -"no crazie".. -Vaikka olenkin asunut osan lapsuudestani Italiassa niin enpä pahemmin silti perusta italialaisista elokuvista.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Napapiirin sankarit

Oh my. -Eiköhän tässä elokuva jonka voi suosiolla jättää vain väliin...? -"Ei kiitos" jne.. -Tämä leffa ei ansaitse enempää huomiotani. -Kiitos ja näkemiin.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Despicable Me

Tätä voisi jopa harkita. -Trailerin perusteella näytti ihan hyvältä ja ääniroolissa kuullaan itse ilkimyksenä näyttelijä Steve Carell joka on aina niin hauska kaikissa elokuvissaan. -Olisko tässä jopa ensimmäinen elokuva rakkaan tyttöystävän kanssa =)...? -Pitänee harkita asiaa ja kysäistä joku päivä kiinnostaisko lähteä.