tiistai 10. huhtikuuta 2007

Päivän "ketjusta varastettu" pilanimi :D!


Joo luinkin nopeasti kiireessä ton pilanimen vähän väärin :/... :ashamed:... :'(, mutta käyhän se näinki =)... B), FUCK YEAH :D! Joo mitäpä kuvaan lisäämään =)... :D:

The Cat in the Hat...............................The Crap in the Hat


EHHEHEHEEEEEEEEeeeeeeeeeeeee :D!

Päivän automuistutus!


Joo hoidampa ite itselleni automuistuksen ku Hulk on tainnut jo menettää toivonsa :'(... :D (tai sitten aikoo vasta myöhemmin, mutta nyt on kiire :|... :'(... :D)! Joo eli autoa vaan kehiin, tostako kuvasta se aiotaan vai kaivaa :x... :p... :D?


Jaa-a, mikään jumala ole joka tietäis :|... :'(... :D, vaikka khyllä melkein =)... B)... :whistle:... :'(, EHEHEHHEEEEEEeeeeeee :D!

Mastakillan "lisää ketsuppii" saa äänen


Jeps. -Sielä kävin äänestämässä ja pistän nyt viel blogiinkin että ääni meni sit Mastakillan hienolle kuvalle -"lisää ketsuppii". -Tosi hyvin piiretty. Eiköhän se riitä perusteluiksi, että tykkäs kuvasta että se on hyvin piiretty.

Vain kaksi blogausta eilen :o...:/??


Eilen jäi blogailut mun osalta vähin kun oli hieman muuta ohjelmaa kun saavuin kotiin leffasta. Ehdin blogata vain kappaleen sanat aamulla. -On se nyt käsittämätöntä, että meitsi on se tän blogin sielu -et jos mä en blogaa nii tää blogi on yhtä kuin kuollut. -No joo. Tänään nyt sit tulee taas ihan normaalisti juttua ja tälle päivälle joudun änkemään myös eilisen leffan arvostelutkin.

...

Im the soul of this blog :saint:...B).

Kuvakisa

Jos nyt oikein ymmärsin niin tänään alkaa äänestys. No mä äänestän Vileksiä hauskan I'm Luggin It (kuvassa) -kuvan ansiosta :D! Hulk sitten vie sen ja oman äänensä kisaan kunhan ilmestyy maisemiin. Tais mennä maanatai bileet/baari-ilta/mikä lie vähän pitkäks vai :x... :P... :D!

Tiistain typy!


Joo Mendezin Evahan se siinä keikuilee (ei kai nyt liian paljastavasti tännekkään, no ei luulis...) <3... =), khyl kelpas lähteä ton mukaan makuuhuoneeseen vähän u knowta mitä se itsekkin selvästi haluaa/toivoo <3... =)... B)... :whistle:... :'(, EHEHEHEHEEEEEEEEeeeeeeee :D!


No toivossa on hyvä elää :)... :'(... :D, no mielikuvituksessa ainakin =)... B), FUCK YEAH :D!