tiistai 10. marraskuuta 2009

Päivän puujalka

Taustatietoa vitsin pohjaksi. -Junamatka Helsingistä Pekingiin kestää kuulemani mukaan kokonaisen viikon. -Sitten itse vitsiin.
...

-Lähden tästä viikon matkalle Pekingiin...

Jälleen turhaa infoa, jonka haluan jakaa kanssanne siitä...

...-miksi jätän Frendit ja Simpsonit jälleen katsomatta





Tätä en ota tavaksi..., mutta pari kertaa nyt menee vielä -elikkä taas pitäisi selvittää miksi Frendit -ja Simpsonit jäävät tänään katsomatta. -Ja selvitys asiaan on heti alhaalla...

... -Kuten yllä olevasta kuvasta voi nähdä -ja sinne Hulkin blogiin voi myös mennä lukemaan asiasta..., niin tulipa sitten taas illaksi katsottavaa hankittua. Ja sielä Hulkin blogissa voi myös nähdä ostosten esikatselu blogauksesta mikä askare mahtaa pitää minut kiireisenä etten kykene aloittamaan leffaa nyt saman tien -jonka johdosta se siirtyy myöhemmäksi -ja jonka takia Frendit -ja Simpsonit uhkaavat taas jäädä näkemättä. -Kiitos jälleen kun jaksoitte. Tämä on takuulla viimeinen laatuaan -vannon ettei huomenna enää tarvitse lukea saman kaltaista sonnan jauhamista enää.

Leffasuunnitelma, päivän makee ja ällöttävä kuva sekä video!

Nyt perjantainahan ensi-iltaanhan tulee Rolland Emmerichin uusin megakatastrofileffa 2012, joka 10,000 BC -megaflopista huolimatta kiinnostaa nähdä kiitos minkäs muunkaan kuin hienon näköisen trailerin.



Leffajuliste toimii päivän makeena kuvana ja traileri päivän videona, mutta mitenkäs samasta aiheesta voi saada myös ällöttävän kuvan?


No katsomalla Finnkinon sivuilta perjantain 20:45 näytöksen tilannetta: parhaat paikat viety jo aikoja sitten :x, vaikka liput tuli varattavaksi vasta kolmisen tuntia sitten. No onneks sain varattua klo 17 näytökseen sekä perjantaille että lauantaille kolme paikkaa keskeltä takariviä :), joten kysymys kuuluu kumpana päivänä mennään/ehditään (koulujen tms. takia)? Mulle käy kumpi vaan :p. Lisäksi pitänee esittää kysymys Tontsan osallistumisesta, vaikka epäilen että vastaus on jälleen kielteinen :/.

The Simpsons

Entäpä illan Simpsoneissa -mitäs tänään on luvassa...?
...
Larry on siepattu. Amerikkalainen piirrossarja. Johtaja Burnsilla on aivan uudenlainen ongelma: isänrakkaus.
...
Ja jälleen tämäkin jää näkemättä -mitä nyt taas on tekeillä kun näin pääsee uudemman kerran käymään...??

2x F.r.i.e.n.d.s.

Taas olisi tuplana luvassa Frendejä -ja mikäs on illan ekan jakson nimi -ja mitä siinä tapahtuu...?
...
Rachelin kirja. Kaikki ystävät osallistuvat Monican ja Chandlerin häävalmisteluihin. - Vierailijana Elliott Gould.
...

Entäpä illan toinen jakso..., mikä on sen nimi -ja mitä siinä tapahtuu...?
...
Phoeben keksit. Chandler saa silmälasit, ja Monica on kateellinen Phoebelle, joka osaa leipoa parempia keksejä kuin hän. - Vierailevana tähtenä Elliott Gould.
...
Mutta jälleen saattaa kyllä jäädä näkemättä.. -Hmm (???)...