lauantai 20. huhtikuuta 2013

Hyvänyön blogaus

Uusi uljas yöpöydän lamppuni se siinä koreilee. -Aika sammuttaa se ja toivottaa hyvät yöt. -Tietenkin tuttuun MatoApina tyyliin -hyvää yötä ja MO!

Alaska Highway

Alaska Highway

Road-movie..., mutta dokumentti sellainen ja vieläpä kotimainen -joten kiinnostaa kuin kilo pa5kaa. -Eli -"ei kiitos" -ja tässä olikin kaikki eiliset ensi-iltaleffat. -Kiitos ja kumarrus.

Kon-Tiki

Kon-Tiki

Hollywood-filminä voisin jopa harkita tätä toimintaseikkailu pätkää..., mutta kyseessä on britti-norja-tanska-saksa yhteistyöllä tehty elokuva niin eipä nyt pahemmin houkuttele. -Kyllä tää ehkä myös aasialaistuotantona houkuttelis jonkin verran. -Aasialaisista ainakin kiinalaiset ja japanilaiset filmit nimittäin kelpaavat hyvinkin katsottaviksi. -Varsinkin toimintapitoiset. -Mutta nyt menin jo ohi aiheesta. Palataan tähän leffaan -niin -"ei kiitos" -vaan.

Laulu Marionille

Laulu Marionille

Mitäs eilen tuli muuta...? -No ei ainakaan mitään kiinnostavaa -sen voin sanoa. -Tämäkin leffa. -Huoh -eipä juuri houkuttele lainkaan. -Eli -"ei kiitos" -vaan tälle.

Olympus on valloitettu

Olympus on valloitettu

Eilen ennen Scary MoVieta tuli käytyä kattomassa tämä äärimmäisen kovaksi osoittautunut toimintapätkä -Olympus on kaapattu. -Ryskettä ja jännitystä kyllä riitti. -Oli kyllä todella -anteeksi siis -TODella -näkemisen arvoinen elokuva.

Scary Movie 5

Scary Movie 5

Eilen tuli käytyä kattomassa tämä viides jatko-osa Scary Movie elokuville ja täytyy sanoa että oli kyllä ehkä koko sarjan paras osa. -Hauskoja puujalkavitsejä riitti kunnolla ja ne tarjosivat hyvät naurut. -Kutosta odotellessa. -Siinäkin voisi hyödyntää elokuvan nimessä roomalaista numeroa 6 tyyliin -Scary MoVIe -kuten tässä oli käytetty numeroa 5 kirjoittamalla nimi -Scary MoVie. -Kutoseen onkin hyvä sitten lopettaa koko sarja.

Eiliset ensi-illat

Eilen en kerinnyt blogaista ensi-iltoja -joten esittelenkin ne sitten tänään. -Alas vaan otsikot kuvan antamassa järjestyksessä.
...
  • Scary Movie 5
  • Olympus on vallloitettu
  • Laulu Marionille
  • Kon-Tiki
  • Alaska Highway