torstai 10. joulukuuta 2009

Typyjoulukalenterin 9. -ja 10. luukku

Taas jäi typy laittamatta..., joten nytpä tuli sopiva tilaisuus käyttää toi minun 7-luukuksi muokkaama kuva ja muokata siihen uudestaan luukut 9-ja 10 seiskaluukun tilalle.

Elikkä eiköhän sitten kurkata mitä luukuista pamahtaa...? --Hmm, eiköhän kaikki ole yhtä mieltä...?

Ooh. -Kyllä noiden kanssa kelpaisi tehdä lumitöitä -vaikka 24/7..., kun tiedossa olisi sitten kunnon palkinto ahkerasta työstä. -Tosin silloin olisi jo aivan puhki raatamisesta..., mutta kyllä luulis energian palautuvan kun saa jyystää noita -vaikka toiset 24/7.

Päivän video(t)

Koulussa tuli tauolla kaverin kaa katottua tollaset videopätkät -ja tulipa heti mieleen että niissähän on päivän video ainesta. -Ja tässähän ne nyt sitten ovat...
...

Lego Ismo vs Lego Seppo


...

Video on kaksi osainen..., joten tässä toinen osa -olkaa hyvät...
...

Lego Ismo vs Lego Seppo Osa 2


...

Salkkareistahan saa jotain hauskaakin irti.

The Simpsons

Entäpä illan Simpsoneissa..., mitäs siinä tänään...?
...
Hätä ei lue lakia. Amerikkalainen piirrossarja. Homer muistaa nuoruusaikojensa New Yorkin vähemmän houkuttelevana paikkana. Nyt siellä on kuitenkin käytävä. - 9. tuotatokausi.
...
Vai seikkaillaan ihan New Yorkissa...? -No nyt kyllä TOD kiinnostaa -ja odotan TOD innolla.

F.r.i.e.n.d.s.

Mitäs illan Frendeissä tänään on luvassa...?
...
Tahra. Chandler palkkaa kotiapulaisen, jonka Monica epäilee varastavan hänen vaatteitaan. Päästyään eroon Ursulasta Eric haluaisi ruveta tapailemaan Phoebea, mutta pelkää näkevänsä tässä Ursulan. - Vierailijana Sean Penn.
...
Kuulostaapa hauskalta -innolla odottelen.

Päivän TOD tod TOoOoOoOoOoD makee(t) kuva(t)

Facebookissa erään kaverin muokkaaman kuvan (alla iso kuva) innoittamana -päätin sitten muokata oman version kuvasta.

Yllä tosiaan tän kaverin muokkaama upea -kerrassaan TOD LOiSTava kuva. -Kuvan hahmot -eka ruutu..., tekijä itse..., toka ruutu -Hulk..., eli siis minä --tietysti..., kolmas ruutu -eräs tyttö joka on meidän yhteinen kaveri -ja viimeinen ruutu esittää Tontsaa.

Ja kuten sanoin -muokkasimpa sitten oman versioni kuvasta. -Siinä on toi edellisen kuvan muokkaaja vasemmassa kulmassa -meitti keskellä -ja Tontsa oikeassa kulmassa. -Taustalla oleva yksisarvinen on sit tää tyttö.

Vaikka on toi ylempänä ekana esitelty kuva kans ihan hemmetin makee..., niin on todettava että on tämä omakin aivan prrkeleen makee -vaikka itse sanon. -Sen verran makee..., että ton toisen kuvan muokkaaja otti sen omaksi profiilikuvakseen.

Joulukalenterin luukku 10 auki

Joulukalenterin luukku 10 auki