torstai 30. elokuuta 2007

Yks juttu viel: -Huomenta Suomi, katsokaa huomen

Katsokaapas jos kerkiätte toi Huomenta Suomi huomen. Pääsin tänään telkkuhaastatteluun, jossa kysyttiin, että onko Eppu Normaali tuttu bändi ja minkälaiset terkut haluan lähettää bändille. Terveiseni esitetään sit huomenna Huomenta Suomessa -tietysti monien muiden terkkujen ohessa, mutta sieltä voi sit bongata meitsinki. -Meni khyl pikkasen överiks. En osaa oikein olla luonteva TV-esiintyjä. -No, näkyy sit huomen.

Anime typystä mallia ja...

Käperrytäämpä anime typyn tavoin sänkyyn nukkuma-asentoon -tosin peiton alle. Olisinpa nyt anime poika, niin vois khyl vähän... joops. Hiemanko väsynyttä läppää, onko? Onko se merkki, että niinku oikeesti tarttee unta. Tollasia väsyneen horinoita. -"olisimpa anime poika" :|...:/. -TSII-SUS :x. No eiköhän se sitten ole hyvää yötä ja MO!

It's time again to shut down da computer


Se on tosiaan aika taas pistää tietsikat kiinni ja vetäytyä untenmaille. -Mutta huomenna on onneksi viikonloppu -tai siis alkaa, huomenna pitää kuitenkin vielä jaksaa mennä kouluun, mutta sitten sen loputtua alkaa taas viikonloppu ja saa rentoutua.
...

Nyt ei sit muuta kuin..., -no, erillinen blogaus.

Tontsa, Shiraz vai Leonardo? -Ei mikään niistä, vaan Ridge


Kuten minullakin (Jaak... Hul... Raph... John Belush... Timbaland :D) myös Tontsalla on monta nimeä millä esiintyä. Tänään Tontsa on Kaunarien Ridge. -Täten muokkasin..., no senhän näkee kuvasta.

Päivän typy

Typy näyttää ensikertalaisille mistä mennään sisään, mutta mehän kokeneina ei tarvita neuvoja, joten pääsemme jonon ohi. First timerit ottakoot mallia B).

Snorlax syötti


Testaan ihan hyvikseni olisko Snorlax yhä kehissä, vaikka ei ole havaittu taas viime aikoina. Meinaan, jos se syö blogauksen, niin sit se on merkki, että on kehissä ja on turha yrittää palata vanhaan tyyliin pistää muistutuksia ja musaa ja lyriikoita.

Typy tulossa pian, kunhan eka jotain muuta väliin


Joops. Tähän väliin ennen typyä -siis tän blogauksen jälkeen -vois vielä mainita jotain -kattoo nyt sit mitä. Hieman kato pitää pihtailla ja pistää tälläsii väliblogauksia, että blogauksia kertyisi. Olenko puhunut tosta blogausten kertymisestä joskus aikaisemminkin? -Ööh :/...:| hmm <--(miettii). -No varmaan jo tuhannesti. -No ei nyt ihan. Mutta monesti. Joop.

Häiritsevä tekijäkin kuulutetaan nyt aivan turhaan

Kilpailijoita häiritään tällä kertaa kaktuksilla, nudisteilla ja ammunnalla.
...


No pistetään nyt tämäkin muistutus vaikka ihan turhaan ku enhän mä tätäkään kerkee kattoo. -Joop.

Eipä saa unohtaa Roskasakkia tänään. -Paitsi että...


Tuulen viemää. Ricky päättää lähteä opiskelemaan myydäkseen huumeita. Herra Lahey aikoo ajaa Julianin rikoksen polulle.
...

Mitäs turhia blogailen, ku en kerkiä kattoo? No perusblogauksiin tää kuuluu, niin pitäähän tää pistää vaikka ei katsoiskaan.

No enpä katsonut "eräällä kaverilla" <3 BB:tä


No ensinnäkin, sehän tuli päälekkäin C.S.I.:n kanssa ja eipä nyt muutenkaan kellään ollut mielessä katsoa sitä. Ainakaan kukaan ei hehkuttanut sitä, että se alkaa. Ei tää "eräs kaverini" <3, ei sen sisaruksista kukaan, eikä sen vanhemmat. -Elikkä turhia toiveita siitä, että alkaisin seuraamaan BB:tä.

UUSI SARJA. (Dexter)


Leikkiinkutsu. UUSI SARJA. Jeff Lindsayn romaaniin perustuva Dexter on Dexter Morgan, kiva kaveri naapurista, rikostutkimuksen ammattimies - ja sarjamurhaaja. Dexter-sarjassa amerikkalainen Villin lännen sankarin oman käden oikeus on nostettu kokonaan uudelle tasolle: Dexter murhaa öisin harkitusti niitä rikollisia, jotka hänen mielestään ovat onnistuneet livahtamaan oikeuslaitoksen käsistä. Sarja nostaa katsojien eteen moraalisia kysymyksiä, jotka ovat sukua Bret Easton Ellisin ja American Psychon maailmoille. Dexterinä nähdään Mullan alla -sarjasta tuttu, palkittu Michael C. Hall, joka johdattaa meidät tähän äärimmäisen koukuttavaan, omalaatuisen kiehtovaan ja vääristyneeseen maailmaan, jossa Hyvä ja Paha muuttavat paikkaa näkökulmasta riippuen.
...

Jaa-a. Mielenkiintoiset sepitykset. Harmi tosin meen LOSTin jälkeen nukkumaan, joten en ole katsomassa sarjaa. Mikä harmi. -No ehkä kaikkia maailman sarjoja ei tartte ruveta katsomaan, mitkä hitusenkin kuulostaa hyviltä.

LOSTissa tänään

Lisäohjeita. Luukku oli luhistunut kasaan ja Locken, Ekon ja Desmondin kohtalot selviävät.
...

Jäntskältä kuulostaa =). -Odottelen innolla.