keskiviikko 28. syyskuuta 2022

Päivän extra (jälki)ruoka

Hulkki blogasikin jo Hulluista päivistä. Ja erityisesti - ainakin mua, kiinnosti haamumunkit! 😍 Ei että Hulkin blogauksen takia olisin niitä halunnut - niitä kun on tullut tässä jo monta vuotta ostettua, mutta pisti blogauksessa ne heti silmään. Sitä ennen monta päivää ne on ollut mielessä ostaa, on vaan pitänyt odottaa että itse Hullut päivät alkaa. Ja tänäänhän ne alkoi, joten...


...ei muuta kun munkkeja haalimaan! =) Näköjään munkkipaketti on väärinpäin kuvassa, liian innokkaana odotin niitä =D Tee hunajan & maidon kera kylkiäisiksi, niin khyllä kelpaa! B)

Päivän ruoka


Ensin 'valitin' että pizzaa on liian vähän, mutta... No nyt sitä on läjäpäin, melkein oman labelin vois tehdä 😇😁 Mutta aika tylsää tämä on - niin siis blogata... Mutta sama on kaikissa ruuissa, kun sen on jo kerran blogannut, niin intoa ei hirveästi ole 😩 Tietenkin jos on pitkä tauko! Mutta pizza on ehkä se 'helpoin', khyllä sitä jaksaa aika usein blogata 😊 Ja tietenkin syödä! 😋😃😎


Tekstin tuottaminen vaan voi olla vähän vaikeaa, jos samoja ruokia kokoajan blogailee. Toki, jos tekee tämmöstä täytetekstiä, niin... =D Mutta, ei sitä tekstiä aina tarvi olla, kuvahan on yleensä se tärkein. No mutta, jos sitä PE söis taas pizzaa =D Ainiin, mennään Avatar kattomaan sillon - no sitä ennen, tai sen aikana (itiksessä kun voi ostaa pizzaa saliin - ihme että ne sallii, varmana jollain on rasvaset pizzat tippunu penkille =X...)?!

Music & Lyrics

Pilalla

Joo, nykyään tuntuu että aika moni asia on pilallaTässä on muutama niistäOkei, let's go
DJ Ibusal on pilalla, suomiräppi on pilalla, musiikki on pilallaPelkkää paskaa tilallaKallio - pilalla, Helsinki - no se on pilalla, koko Suomi - pilallaPelkkää paskaa tilallaPyöräily - pilalla, yksityisautoilu - pilalla, julkinen liikenne - pilallaPelkkää paskaa tilallaMuumit - pilalla, True Detective - pilalla, House of Cards - pilallaPelkkää paskaa tilallaConan - pilalla, Dave Chappelle - pilalla, huumori on pilallaPelkkää paskaa tilallaRumba - pilalla, musamediat - pilalla, medialukutaito - pilallaPelkkää paskaa tilallaFacebook - pilalla, YouTube - pilalla, internet on pilallaPelkkää paskaa tilallaAsenteet - pilalla, argumentit - pilalla, toteutus on pilallaPelkkää paskaa tilallaViinan saatavuus - pilalla, röökiaskit - pilalla, huumeet on kuulema pilallaPelkkää paskaa tilallaKirjolohi - pilalla, maidon juonti - pilalla, soijan tuotanto on pilallaPelkkää paskaa tilallaKesät - pilalla, talvet - pilalla, ilmasto on pilallaPelkkää paskaa tilallaTulevaisuus - pilalla, nostalgia - pilalla, nykyhetki on pilallaPelkkää paskaa tilallaNuoriso on pilalla, vanhukset on pihalla, väestönrakenne on pilallaPelkkää paskaa tilallaPolitiikka - pilalla, kansantalous - pilalla, hyvinvointi on pilallaPelkkää paskaa tilallaUSA - pilalla, Eurooppa on pilalla, maapallo on pilallaPelkkää paskaa tilallaOma elämänhallinta - pilalla, henkilökohtainen talous on pilalla, taiteellinen visio on pilallaPelkkää paskaa tilalla
...


Hulluilla Päivillä tuli käytyä

Noniin😎...😇...🤗...🥰... -tänään ne sitten pärähti käyntiin nimittäin Hullut Päivät - ou F#CK YEAH...!!!!111
Sisällä tavaratalossa oli otettava kuva Hullut Päivät pallon kanssa. Onneksi siinä oli sopivasti eräs kiltti rouva joka otti kuvan😊.
Heti ekana suuntasin tietenkin 8. kerrokseen lippupalveluun mistä ostin 10kpl Finnkinon sarjalippuja. 
Sitten seuraava etappi oli Stockan Herkkuun mistä poimin mukaan 2kpl Hullut Päivät haamumunkkeja. Kyllä nyt kelpaa kahvitella kotona🙂.

Jos sitä menis takas nukkumaan

Tää nyt ei ole enää mikään hyvänyön blogaus koska on jo melkein aamu..., mutta menen tästä silti vielä hetkeksi nukkumaan koska ei ole kiirettä herätä. Kaipa se on sitten kuvan tavoin - Bye!

Päivän KKSA-kuva + pilanimi

Kun uni ei maita ja saa idean uuteen KKSA-kuvaan niin tuloksena on takuuvarma tykkäysmagneetti. Hölmöimmät ideat tulee juuri keskellä yötä tai aamuyöstä. Jees..., mutta itse muokkaustyöhön joka toimii samalla päivän pilanimi blogauksena. Kyytiä saa tälläkertaa kotimainen elokuva -Kuningasjätkä josta vääntyi -tai pikemminkin rullattiin...

...

Kuningasjätkä..............................Kuningassätkä 

Päivän ällöttävä kuva

Mikä ihmeen kusahdus omassa Hulkin blogissani😲...😵‍💫...🤔...😐...?? Blogasin illan Salkkari-jakson ja se julkaisi sen eiliselle päivälle eilisen jakson oheen vaikka eletään jo keskiviikkoa. Ja miten ihmeessä blogauksen julkaisuaika on klo 23:37 kun jakso alkaa klo 00:01 ja blogaan sen heti jakson loputtua😵...?? Tää kusahdus on tapahtunut jo useamman kerran blogissani Salkkarien kanssa..., mutta nyt vasta ärsytti sen verran että päätin tehdä siitä blogauksen täällä MatoApinassa päivän ällöttävän kuvan muodossa.