lauantai 24. kesäkuuta 2023

Päivän TV-sarja 2/2

No nyt on khyllä piskuinen kuva..?! 😖 No onneksi otin muitakin kuvia, tämä on vaan ensitapaamis -kuva 😊😋😁 Krameristä voi jäädä khyllä outo kuva - eikä vaan jäädä, mutta... Hemmetin hupaisa tyyppi! 😍😎

Khyllä repesin, kun Kramer pamahti ruutuun golf-asussaan 😂 LOiSTavaa viihdettä! 😍😎
No tämä oli khyllä vielä hupaisempaa, Kramerin 'tahaton (vai "tahallinen"?) parkour' on khyllä hupaisaa 😆😆
Niin, en ole vielä esitellyt tätä hahmoa..?! 😵 Tai siis linkittänyt hänen koko nimeään, joten... No nyt - tämän 'virallisen' kuva myötä, on sen aika. Michael "Cosmo Kramer" Richards, siis! Khyllä aikoinaan repesin, tolle (kun koko nimi) "Cosmo" paljastukselle 😍😀 Angus oli myös kiva paljastus, niin MacGyver (1985–1992) Richard "Angus" Dean "MacGyver" Anderson, mutta...


...se on toinen tarina se :saint: :P :D Sen voisi khyllä joskus ostaa, niin koko MacGyver boxin B) Katsoo, jos tulee joskus eteen - sopivaan hintaan tietenkin... :)

Päivän jälkiruoka (myös Sh1raz - Comeback!)

Pyöräytinpäs taas raparperipiirakan, kerran on noita raparperejä 😇 Kolmatta en khyllä enään jaksa, laitoin jo ne (raparperit) pakkaseen... Ei pidä liikaa syödä, tämä toinen(kin) on siinä rajalla... 😵 Mutta, tosiaan blogasin pitkästä aikaa Sh1raz - Comeback! -blogiin 😎 Tein tosiaan reseptin tälle piirakalle 😊 Suosittelen tekemään, varsin helppo sellainen kun tämä on...

Siinäpä ollaan piirakan (sekä kahvin) kanssa TV:n äärellä 😇 Seinfeld näköjään pyörii 😊 Ja se/hän - eli Kramer, saa olla tämän päivän toinen hahmo/henkilö 😍 Ekan (1/2) blogasin tosiaan jo aikaisemmin...


Mutta, no siihen mennään erillisessä blogauksessa - ei nyt paisutella tätä liikaa..?! =X Kakkapuhetta, haluan vaan mahd. palj. blogauksia :saint: Voi pitää paikkansa..!! B) Mutta, mikäs siinä... :) Eipä ainakaan ole niin 'raskasta' luettavaa, mielummin erikseeen blogata! Selityksiä, selityksiä... :P :D

Päivän ruoka (by Hulk)

Ennen grillailua popsin hieman ostamiani Santa Maria Tortilla Chips Cheese herkkuja.
Siinä on ite tehtyä Coleslawta minkä tekemisessä autoin suikaloimalla kaalin ja raastamalla porkkanat.
Siinä perunasalaatti jonka tekemisessä en auttanut. Mutta syömisestä kyllä.
Siinä ostamani HK Kabanossi Salami & Cheddarit grillissä. 
Lisäsin vielä ostamani grillimaissipalat grilliin. Ribsit eivät ole ne minun ostamani. 
Siinä puolestaan ne minun ostamani ribsit.
Ja siinä lautasella tarjottuna ne maissit ja kabanossit.
Ja siinä lautasella tarjottuna ostamani spare ribsit.
Ja lisää ribsejä. Siinä on sekaisin niitä minun ostamiani ja kaverin ribsejä.
Siinä vielä kaverilta saatuja grillattuja vihanneksia ja halloumijuustoa. Kyllä oli hyvät herkut.

Päivän TV-sarja 1/2

Jahas, tänään on tulossa joku toinen hahmo - kukakohan..?! 😵 No, se selviää sitten illempana 😇 Mutta nyt keskitytään...

...tämän päivän hahmoon, eli Matt "Joey Tribbiani" LeBlanc -nimiseen hahmoon/henkilöön 😍 On toi khyllä hupaisa tyyppi, melkein jopa paras 😎 Mutta on Chandler khyllä hitusen parempi, ei paljoa - mutta...


Seuraavaksi olisi sitten naishahmon/henkilön vuoro, vaikka tosiaan miehet on parhaita... Niin katsoa, tai siis... Khyllähän naisia mielummin katsoo, paitsi kun "katsoo" hauskuutta :saint: :P :D Mutta hyvää vaihtelua/kemiaa naiset tuo, ei pelkkiä miehiä khyllä jaksaisi katsoa - mutta ei pelkkiä naisiakaan... Yhdessä, noh... täydellistä =) yeah..!! B)

Päivän ruoka

Siinäpä se seisoo... 😇😋 Taitaakin seuraavana hahmo näkyä, jonka esittelen - erillisessä blogauksessa khyllä 😎😋😁


Ihan hyvä setti oli, ei siinä mitään... =) Pitäisi khyllä näin Juhannuksen alla grillata jotain, mutta... No eilen sitä jo vähän vietin, tänään on kotipäivä :saint: Huomisesta en tiedä, katsoo mitä sitä keksii... :)

Ruoka ostosten esittely (by Tontsa)

Tässäpä seisoo tämän päivän ruoka ainekset, ihan hyvältä näyttää 😊😋 Eli löytyy Barilla Spaghetti N*5 (1kg) sekä Rainbow Gordon Bleu (leivitetty kalkkuna- ja juustotäytteinen broilerinleike) (2 kpl 200g), joiden päälle laiton Kavli Amerikansk Dressing Original Hampurilaiskastiketta (425g) ja juomana toimi Megaforce (0,5L).


Tällä kertaa en Mad-Crocia juonut, vähän vaihtelua halusin - halpaa ja huonompaa sellaista =/ itQ :'( No joo, on toi ihan juotavaa - vaikka toi toinen on parempaa... Mutta, vaihtelu virkistää :saint:

Päivän juoma

Juoma oli varattu metromatkalle..., mutta kerkesin vain ottaa ton kuvan kun koko matka meni edellistä blogausta blogatessa. Mutta vielä on käveltävää edessä joten juon sen siinä kävellessä sitten. 
Siinä vielä kunnon lähikuva pullosta. Ihan ton kuvan takia piti ostaa.

Ruoka ostosten esittely

Tuli haettua Ruoholahgden Citymarketista juhannusgrillattavat ja samalla tuli ostettua yhteiseen jakoon tuo Santa Maria Tortilla Chips Cheese pussi. Sen vieressä näkyy ihan itelleni tarkoitettu Tupla Double layer banana patukka. Sitten on grillattavaksi Naapurin maalaiskana Crispy Wings spicy (700g). Sen vieressä Pirkka kypsät grillimaissipalat. Sen vieressä on itelleni tarkoitettu Ultra Ice Tea. Sitten on grillattavaksi vielä HK Kabanossi Salami & Cheddar ja Snellman maatiaispossun grillimaustettu spare ribs. Syötävää riittää.

1900 + 3 blogaus

Ja 1900 + 3 blogausta saavutettu. Tämä hassu merkintä siksi koska kerittiin saavuttaa tasaluku 1900 jo noilla juhannusblogauksilla..., mutta haluan silti hehkuttaa että saavutettiin se 1900 blogausta ja se + 3. Mjoops..., mutta 2000 blogausta ei ole enää kaukana ja jos oikein ahkeria ollaan niin ehkä jopa ennen heinäkuuta saavutetaan. Onhan tässä vielä ensi viikko kesäkuuta. Mutta viimeistään sitten heinäkuussa nyt ainakin.

Juhannus typy

Nyt pitää tehdä kaikki juhannusheilaseremoniat jos vaikka ilmaantuisi tämmöinen kuuma juhannusheila.

Juhannus (päivän) kuva

Juhannus (päivän) kuvana toimii tollanen hupaisa juhannusmeemi. Sitten kohti viimeistä blogausta. Ei kuitenkaan päivän viimeistä blogausta.
 

Juhannus makee kuva

Tänä vuonna en mennyt katsomaan kokonpolttoa joten nyt ei ole ite otettua kuvaa eli on tyydyttävä tämmöseen Googlesta löydettyyn kokkokuvaan..., mutta onhan sekin aika makee. 

Juhannus liikkuva kuva

Juhannus liikkuvana kuvana toimii tollanen juhannuskokkoanimaatio. Sitten kohti seuraavaa.

Hyvää juhannusta ~ Glada midsommar

Hyvät Jussit koko MatoApina tiimin puolesta ja tässä muutama juhannusteemainen otsikko.
...
  • Juhannus liikkuva kuva
  • Juhannus makee kuva 
  • Juhannus (päivän) kuva
  • Juhannus typy

Päivän "läpi" peli

No eipä kauaa nokka tuhissut, kun tämän pelin vedin läpi 😇 Oli khyllä mahti peli, parempi ehkä jopa mitä muistin 😳😍😎 Mutta ennenQ mennään lopputeksteihin, niin...

Sitä ennen kohtasin hiAnon gorillan 😊😋😁 Muistan, että tämä oli mun yksiä lempitehtäviä...

Sinne kuoli 'ötökkä', helppo nakki 😇😋😂

Sitten (ei khyllä vielä ton edellisen tehtävän jälkeen) kutsui vika tehtävä...

Roper ammuskelee kahdella pistoolillaan 😎

D'arci heittää kranaattia, näyttää khyllä vähän oudolta..?! 😵 ihanQ se olisi jossain diskossa (semmoinen kuvakin multa löytyy...)!

Sinne pamahti lopputekstit! 😇

Tuli khyllä hyvä mieli, vaikka...

No sehän tarkoitti, että pelattava loppui 😰 Ellei sitten uudelleen pelaa vanhoja tehtäviä, mutta...


...no se ei hirveästi huvita =/ itQ :'( Arvostelun tekokaan ei hirveästi khyllä huvittaisi, mutta... No katsoo, jos saisi intoa tehdä sen :saint: Mutta, hyvä - sanoisiko jopa erinomainen - ellei jopa TOD LOiSTava peli tämä oli/on =) Khyllä TODellakin suosittelen hankkimaan, vaikkei olisi nuorempana pelannutkaan tätä... Tai noh, ehkä se on liioittelua - jos tätä ei ole aikoinaan pelannut, niin tuskin nytkään huvittaa =/ itQ :'(  Se on harmi, tämä on nimittäin erittäin kova peli! B)

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Neighbors 2: Sorority Rising ja Booksmart tuttu Beanie Feldstein täyttää tänään tasavuosia eli 30-vuotta. Sarjasta The Office - Konttori ja elokuvasta Late Night tuttu Mindy Kalling täyttää tänään 44-vuotta. RoboCop elokuvista tuttu Nancy Allen täyttää tänään 73-vuotta. Ja itse RoboCop Peter Weller täyttää tänään 76-vuotta. Sitten vielä sarjasta Game of Thrones ja elokuvista Lara Croft: Tomb Raider ja Resident Evil: Apocalypse tuttu Iain Glen täyttää tänään 62-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳  kaikille päivänsankareille.