tiistai 22. tammikuuta 2008

Saksalainen runo hyvänyöntoivotus + Miniklip


"Wenn der Mond vom Himmel lacht,
Sag' ich nur noch GUTEN NACHT.
"

Sama Suomeksi:

"Kun kuu taivaalla nauraa,
sanon minä vielä HYVÄÄ YÖTÄ.
"
...

Että sellasta :p...:D. -No ei sit muuta kuin hyvää yötä ja MO!

11 O'clock Report


Tähän väliin raportoin, että kello näyttää jo yhtätoista -reippaasti jo ylikin, eli minun osaltani seuraavaksi on tulossa hyvänyönblogaus. -Tehän voitte toki jatkaa, jos tulee vielä hyviä ehdotuksia. -Multa sit tosiaan seuraavaksi hyvänyön blogaus.

Matskulle satelee täältäkin suunnasta :saint:... :p... :D!


Joo taas lähtis halvalla leffoja =)... :saint:... B)... :p... :D, mutta toista leffaa on vaan näkyny yhen levyn versiona :/, mun tyytyessä siihen kun ei millään löytyny sitä kahen levyn versiota :|... :'(, leffan ollessa kyseessä TOD LOiSTava Saving Private Ryan *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, toisen leffan ollessa taas ihan OK Snakes on a Plane =), josta ei taida parempaa versiota löytyä kun toi pahvipäällysteinen yhden levyn versio :/, mutta 5,99€:llä kun se jo lähtee niin onhan toi MUST kauppa =), ellei ole tiedossa kahen levyn versiota :/... :'(, mutta khyllähän hiAnolla pahvilla päästään jo pitkälle =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEEeeee :D! Joo eli...

Snakes on Private Ryan (:p... :D) -kuva!


...Matsku hommaamaan HETINMITEN, tai HETIMMITEN :p... :D, Snakes on Private Ryania =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!

Matskulle jälleen ehdotus B)...


Tässä taas Matskulle yhdet suositukset. -Heroes kausi 1 boxi -ja Transformers -varmaankin kahden levyn julkaisu olisi hyvä. -Itse jouduin tyytymään yhden levyn julkaisuun, mutta olen siihen tyytyväinen.
...

Heroes Transformers (:D) -kuva

Still more =), STILL MORE <3... :D!


Hulkille senkun satelee lisää ehdotuksia :saint:... :p... :D, kahdeksalla eurolla lähtisi kaksi kovaa leffaa B), ainakin mitä ne on halvimmillaan ollu :saint:... :p... :D, eli LOiSTava The 40 Year Old Virgin 4,99€:llä =), jonka tässä joku päivä ite ostin B), joka Matskultakin löytyy =), mutta en ole jaksanu blogata :'(... :p... :D, sekä tietenkin LOiSTava Domino 2,99€:llä =), jolla hinnalla sen/ton pitäis khyllä löytyä kaikkien kokoelmista B), joopS :p... :D! Joo eli...


Virgin Domino (:p... :D) -kuva!

Edit.
Niin XXL Versionin (17 extra mins) hommasin =)... :saint:... B), joopS :p... :D!


...Hulkki hommaamaan HETIMMITEN Virgin Dominoa =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!