keskiviikko 15. elokuuta 2007

Jälleen hyvänyönminiklipillä nukkumaan


No jopas nyt. Näitä miniklippejä sitten löytyy joka hyvänyönblogaukseen. Nytten yömyssyyn puettu käsi jolla on kädet ja naama vilkuttaa sinulle. No vilkutetaanpa takaisin hyvää yötä ja MO!

It's that time again when...

...smart talking ends and bullshit talking strats. Helkutti, enkö sanonut, etten enää blogaa näitä eleven o'clock pa5kapuheblogauksia. No blogauksiahan tässä vaan kertyy, mutta jaksaako kukaan lukea bullshittiä? -Nojoo. Annetaan nyt bullshitin olla tässä ja blogataan vaan seuraavaksi se hyvänyönblogaus ja sitten vaan nuQ. -Joop.

Huomenna EI TOD sitten unohdeta: LOiSTava LOST jatkuu <3...


Jaa-a, mitäpä otsikkoon lisäämään :saint:, huomenna siis jatkuu LOiSTavaa LOiSTavempi LOST =), FUCK YEAH B)! Joo eli huomenna sitten vaan pistämään selostusta :), ite khyllä pistäisin sen mielellään =), mutta... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!

Huomenna LOiSTavaa LOiSTavempi LOST -kuva!

PS.Niin ja ei sovi unohtaa Roskasakkia ja Häiritsevä tekijää =)...


It's starting again =), FUCK YEAH B)! Mutta vaan jollain nähdyillä (niin minä ja Matsku, Hulk ei ole nähny, tai tiedä sitten :x, mutta tuskin..., joopS :p... :D) 3.kauden shiteillä :|... :'(... :p... :D, missä NELONEEEeeen =) =) =)...

Eli vielä on mahdollisuus veikkailla

Vielä tosiaan kaipaisin niitä veikkauksia, kun kerran aikaakin on annettu -huomenna vasta pamautan vastauksen. Eli kuka on tuo question markin takana piilevä hahmo? Neljä jo vastannut oikein, mutta lisää toki haluasin nähdä kuinka moni tietää. -Yksäreitä vaan satelemaan.

Viel on chance. -No, erillinen blogaus :/...:D


Joo. Vielä on mahdollisuus, mutta mihin, se selviää heti seuraavassa blogauksessa. Ihme tsydeemi, etten tässä voi kertoa mihin on mahdollisuus, mutta kerääntyypä blogauksia kun jakaa kahteen osaan sanottavansa. Eli seuraavaksi tosiaan paljastuu, mihin vielä on mahdollisuus.
...

Ya still have a chance :).

Good news


Yksärissä mulle sanottiin -koska minä olin asiasta huolissani, että blogien pitäisi säilyä. Ainakin oli saanut myönteisen vastauksen tämä yksärin lähettäjä kysyttyään asiasta. -Minusta se oli ainakin erittäin hyvä uutinen ja piristi päivää huomattavasti (ei päivässäni tosin mikään huonosti ollut, mikä olisi kaivannut piristystä). -Toivon totisesti, että uutinen pitäisi kans paikkansa, että todella kans säilyy uudistetun Tiltin tullessa.

"Matka ruoka syödä" :)... :p... :D!


Joo eiköhän asia ole selvä tällä selvä :saint:, NEEEeeext B), EI :'(, TSII-SUS :|, joopS :p, EHEHEHEEEEeeeeee :D!

"Matka ruoka syödä" a.k.a. mitäs matkaeväitä -kuva!


No nyt se on selvä :saint:... :p... :D, eli tartteeko/kannattaako ottaa mitään evästä mukaan Särkänniemeen, tai lähinnä automatkalle sinne...?

MITÄÄääh :o??


Äskeinen kusahdus olikin ihan koko Tiltin laajuinen. Luulin, että minun koneessa on vain vikaa. Tontsalle soitin ja selvisi, että Tilt on uusiutumassa ja blogit saattavat tuhoutua siinä muutoksessa mikäli sitten eivät siirrä -ainakin syytä olisi -sinne uudistettuun Tilttiin. Tuli sekin aika uutisena meitille. Pitäis kait seurata keskusteluja foorumeilla. Nyt onneks kaikki on taas ennallaan kuitenkin.

...

Meitsi jo säikähti :/...:|...:ashamed:...:D.

Mitenkäs tuo korjataan?


Kuvasta sen näkee. Meitsillä on blogi heilahtanut jotenkin aivan kummaan paikkaan ja enpä nyt oikein osaa korjata ennalleen. Ellei sitten uudelleen käynnistäminen auta -sitä en ole vielä kokeillut, mutta netistä poistuminen ei auta. En tiedä miten se tolleen meni. En ollut koneella hetken, ja kun palasin se vaan oli tolleen. Pystyttekös sanomaan miten ton korjais, jos uudelleen käynnistäminen ei auta?

Joo khyllähän Särkänniemi käy <3...


...mutta mitä VITTUA (:D) Tiltille on käyny :o... :x... :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta Särkänniemeen sit lauantaina :), joopS :p... :D!



Sinnekkö tuhoutui HUORA (:D) Tilt :o... :'(, TSII-SUS :|?!?!?

Särkänniemeen, Särkänniemeen!


Lähetin asiasta MatoApinoille jo tekstarin, mutta blogataan silti :P.

Eli tänä viikonloppuna ois hyvä tilaisuus mennnä Särkkikseen, koska:

a) Mun vanhemmat, sisko ja sen kaveri on ehkä menossa, joten saatais kyyti samalla :). Sit voitais jokainen jakautua omiin kuppikuntiimme (pojat, tytöt ja vanhukset (:D)) mennen millon mihinkäkin laitteeseen ja ehkä kokooontua vaan esim. syömään tai änkeytymään kaikki 7 samaan veneeseen Tukkijoessa tai Koskiseikkailussa B)... :P... :D!
b) Sitä seuraavana viikonloppuna ei oo autoa vapaana, joten sillon reissu siirtyis syyskuulle :/. Sillonhan voi olla jo pakkasta tai jotain :D!

Hulk ainakin jo innostui ajatuksesta =), mutta Tontsalta vielä odotellaan vastausta :). Päivittelen sitten tänään tilannetta kuhan keskustellaan tarkemmin face-to-face (toistaiseksi vain postilla) mahdollisesta reissusta perheen kanssa. Vaikka ne ei tuliskaan niin b-syyn takia vois muutenkin mennä sinne :)!

P.S. Niin ja kahdella autolla mentäis (tai siis on pakko mennä), varmaan pojat ja tytöt erikseen :P.

Kuvan laite (Frisbee) on valitettavasti poistunut valikoimasta :'(... :D! No eiköhän tilalle tullut Take Off:kin oo ihan hyvä :).