sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Perjantain ensi-iltaleffa

The Beaver

Kyllähän tota voisi jopa harkita. -Oscar-voittaja Jodie Foster ohjaama draamaelokuva -pääosissa ohjaaja itse ja toinen Oscar-voittaja -Mel Gibson. -Mielenkiintoiselta vaikuttava tarina; -käsinukke majava jonka avulla alas vaipunut mies pääsee taas huipulle.

Keskiviikon ensi-iltaleffa

Pirates of the Caribbean: -On Stranger Tides

Menneenä keskiviikkona sai ensi-iltansa neljäs Pirates of the Caribbean elokuva -Vierailla vesillä. -Tulipa käytyä se Matskun kanssa katsomassa -ja olihan se ihan kelpo jatko-osa. -Ei aivan ollut yhtä hyvä kuin edeltäjänsä..., mutta viihdyttävä ja varsin suositeltava se kuitenkin oli.

Keskiviikon -ja perjantain ensi-iltaleffat

En halua jättää väliin yhtäkään ensi-iltaleffan esittelyä -joten esittelen viimeksi tulleet ensi-iltaleffat sitten nyt. -Elikkä jo keskiviikkona ilmestyneen -ja menneenä perjantaina ilmestyneen elokuvan. -Jepulis -eipä kait sitten muuta kuin esittelemään nämä leffat.

Home sweet home!

Hulk on palannut mökiltä. -Home sweet home! -Sama meininki jatkui kuin viime kerralla -eli jättinotskia tuli poltettua.-Mutta on sitä kiva olla kotonakin -vaikka hauskaahan sielä oli poltellessa. -Kuvassa näkyvä mökki on viime vuonna remontin jälkeen käyttöön otettu kakkos rakennus.