perjantai 20. syyskuuta 2013

Päivän pilanimi

Päivän pilanimi on tälläkertaa suoraan Mad-lehden omilta sivuilta. -Facebookissa törmäsin tähän Mad'in fanisivuilla ja päätinpä sitten ottaa talteen. -Kyseessä on viime perjantaina Suomen ensi-illan saanut formulaleffa -Rush -joka vääntyi Mad'in vitsiniekkojen käsissä nimeksi...
...

Rush.....................................................................................Rash

Päivän typy

Rantakelit alkaa jo täällä Suomessa olla ohi..., mutta eipä nyt tarvii mennä ihan vuodenaikojen mukaan näissä typykuvissa. -Joten siinä teille kuumia bikinitypyjä poseeraamassa biitsillä.

Silmäterä

Silmäterä



The Heat

The Heat

Tätä voisi tänään mennä kattomaan. -Haukuttiin tosin aika lyttyyn Metro-lehdessä..., mutta ainahan tällaset leffat eivät ole saaneet kovin hyvää vastaanottoa. -Ja silti menen kattomaan. -Löytyipä muuten aika makee kasaritoimintaleffa henkinen juliste. -Lisäsi heti intoa mennä kattomaan tota.

jOBS

jOBS

Ihan mielenkiintoinen kyllä..., mutta tää ei suinkaan ole se mitä ajattelin harkita käyväni teattereissa. -Tän voisi säästää sitten vasta DVD:ltä nähtäväksi.

Perjantain ensi-illat

Mitäs tänään tuli ensi-iltaan...? -Ainakin näkyis yksi olevan mitä voisi jopa harkita menevänsä kattomaan. -Mikä -se selviää esittelyissä. -Alla otsikot...
...
  • jOBS
  • The Heat
  • Silmäterä