lauantai 8. syyskuuta 2007

Terkkuja kotipippaloista

Olen täällä erään kaverin synttäripippaloissa. Musiikki raikaa ja porukka möykkää. Kohta ollaan lähdössä -osa menee kaupungille jatkoille, mä meen kämpille -eipä oikein jaksa nyt mennä minekkään. Tää on nyt samalla hyvänyönblogaus, eli ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Massimo tosiaan ollaan <3, FUCK YEAH B)!


Jaa-a, mitäpä sitä kuvaan lisäilemään =)... :ashamed:... :'(... :p... :D, paitsi kaippa noi linkit pitää tännekkin laittaa :)... :|... :'(, joopS :p... :D!


Joo eli aikasemmasta TOD coolista (:p... :D) päivän miehestä (Tiltissä ja Bloggerissa) on muokattu toi kuva ja..., eipä kai sitten muuta :)... :'(, joopS :p... :D!

Massimo "Tontsa" Marone -kuva!


Parempi sitten totella ja miellyttää mua =), oonhan mä sentään Ridgen oikea isä :saint:, FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEeeeee :D!

Tänään ollaan *fanfaarit* (:p... :D): Massimo!


Joo tänään ollaan Ridgen alkuperäinen ihta (:D) aito oikea isä pappa (:D) Massimo Marone =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja kuten alla sanoin: "xXx (muokkaan ite) said...", niin ite siis muokkaan ton Massino "Tontsa" Maronen =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Massimo Marone -kuva!


Vai että Ridgen "oikea" isäpappa ollaan tänään :saint:, jaa :p, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Lauantain typy

Kai se mansikkaa syö, mutta siitä viis kun paljon muutakin mietittävää olisi. -Tosin ajatukset eivät ole oikein missään kun keskittyy vain typyn takaapäin panoon.