keskiviikko 9. elokuuta 2023

Päivän KKSA-kuva + pilanimi

Enpä ole nyt vähään aikaan muokannut KKSA-kuvia joten tässä nyt uusin pitkästä aikaa. Samalla tämä on päivän pilanimi. Siinä nimittäin Aquaman vääntyy...

...

Aquaman.........................................................Akkaman

Vähän huono..., mutta menkööt.

Päivän jälkiruoka

Siinä sitten jälkiruoat ja taustalla näkyy myös juomat - Pepsi -ja kahvi. Mitäs jälkiruoasta - siinä on jäätelöä jonka seassa laku-ja hedelmäkarkkeja -ja sitten on eri valikoima jotain kakkupaloja ja muita leivonnaisia. Oli hyvä setti.

Päivän ruoka

Tulipa käytyä Itsumedossa syömässä ja siinä näkyy oma annokseni. Miksi sanoin -"oma" 🤔...?
No koska tuli käytyä Tontsan kanssa syömässä. Siinä Tontsa omine annoksineen. Nyt kun Tontsa on pienellä blogitauollaan niin blogaan hänen puolestaan myös hänen käynnistään.
Siinä jälleen minun (Hulk) lautaseni ja tälläkertaa otin sushia🍣🦪🍤🍥.

London, Day 3 huomiselle

Tänään menikin aikataulujen kanssa överiksi kun ensinnäkin heräsin joskus klo 13 aikoihin ja pääsin lähtemään liikenteeseen vasta joskus klo 15 aikoihin ja olen vieläkin liikenteessä ja olisi tulossa vielä päivän ruoka-juoma-jälkiruoka blogaukset niin nyt ei kerta kaikkiaan vaan jaksa Lontootarinan 3. päivää ruveta väkertää. Eli huomiselle menee ja blogaan sen vaikka heti vuorokauden vaihteessa klo 00:00.

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Elokuvasta Herbie Fully Loaded..., Balls of Fury ja Hancock tuttu Thomas Lennon täyttää tänään 53-vuotta. Elokuvien Charlien enkelit..., Terminator Salvation ja 3 Dayd to Kill ohjaaja McG täyttää tänään 55-vuotta. Elokuvista Amélie ja Davinci koodi tuttu Audrey Tautou täyttää tänään 47-vuotta. Elokuvasta Valentine tuttu Jessica Capshaw täyttää tänään myös 57-vuotta. Elokuvista Trainspotting..., Dog Soldiers ja Kingdom of Heaven tuttu Kevin McKidd täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Elokuvista Working Girl..., Mulholland Falls..., Shade ja High Note tuttu Melanie Griffith täyttää tänään 66-vuotta. Elokuvista Jurassic World: Fallen Kingdom..., Pokémon: Detective Pikachu ja Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves tuttu Justice Smith (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään 28-vuotta. Elokuvista Hulk..., Troy ja München tuttu Eric Bana täyttää tänään 55-vuotta. Elokuvista Number 23..., Doomsday ja Undrworld: Rise of the Lycans tuttu Rhona Mitra täyttää tänään 47-vuotta. Sarjasta The X-Files ja elokuvista The Last King of Scotland ja Johnny English: Reborn tuttu Gillian Anderson täyttää tänään 55-vuotta. Elokuvista Up in the Air..., Pitch Perfect ja Mike and Dave Need a Wedding Date tuttu Anna Kendrick täyttää tänään 38-vuotta. Elokuvista Hulk..., Ghost Rider ja A Star Has Born tuttu Sam Elliott täyttää tänään 79-vuotta. Sitten vielä elokuvista It ja John Wick,  Chapter 4 tuttu Bll Skarsgård täyttää tänään 33-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.

London, Day 3: Päivän kuva

Nyt en muista minkä baarin vessassa nappasin tämän kuvan..., mutta siinä on taas tollanen -"tappeleva humalainen mustekala" -naulakko mikä on aikaisemminkin ollut päivän kuvissa täällä MatoApinan blogissa. Nyt ei jaksa kaivaa sitä edellistä tähän.

London, Day 3: Päivän jälkiruoka

Jälkiruoaksi otin vielä tollasen suklaa-marsipaanipallon. Kyllä kruunasi hyvät setit.

London, Day 3: Extra ruoka + juoma

Lontooreissun 3. päivän kohokohta oli ateriointi Bocca di Lupo nimisessä ravintolassa.
Alkupalaksi tilasin mustekalarenkaita joiden ohessa oli myös pataattiraneja.
Pääruokaan jouduin hieman pettymään. Tilasin listalta spicy sausages nimisen aterian ja luulin saavani 8 kpl niitä makkaroita..., mutta sainkin yhden vaivaisen makkaran. Ite makkara oli toki hyvää - siinä ei ollut valittamista. Olisin vaan kaivannut enemmän niitä - sen 8 mitä listassa lupailtiin. Vai tulkitsinko listan jotenkin väärin.
Tarjoiluun kuului myös yksi kasvisvaihtoehto ja valitsin listalta vesimelonisalaatin.
Esitelläänpä juoma tässä samassa blogauksessa. Se oli lasillinen valkoviiniä.
Otinpa vielä kuvan itse pullosta. Se oli tollasta Tenuta Enza La Fauci - Case bianche nimistä viiniä.

London, Day 3: Päivän juoma(t)

Ennen London Dungeonssia tuli poikettua Gordon's Wine Bar nimisessä paikassa.
Siellä tuli nautittua lasillinen portviiniä. Nyt tosin vain yksi lasillinen eikä kuten viime vuonna useampi lasillinen mikä ei päätynyt hyvin. Mutta siitä ei sen enempää. 
Sitten tuli käytyä Between the Bridges nimisessä kahvilassa.
Siellä tuli juotua poikkeuksellisesti muuta kuin alkoholipitoista juomaa. Tuli nimittäin otettua tollanen Vita Coco - Coconut Water juoma. 
Ja olihan siitä totta kai otettava tollanen hörppykuva. Nyt pääsi hyvä ystäväkin🥰 kuvaan.

London, Day 3: Päivän ruoka

Nyt palataan hieman taaksepäin sillä tämä ruoka on The Dove nimisestä paikasta minkä hienon kyltin esittelin päivän makeissa kuvissa.
Yllä👆 näkyvä ateria oli tuo toisessa kuvassa punaisella alleviivattu annos. Oli kyllä herkullinen ateria.

London, Day 3: Päivän makee(t) kuva(t)

Sieltä vakkari lähipubista matka jatkui kohti seuraavaa kohdetta ja sen matkan varrella tuli otettua kuva tollasesta näyttävästä sillasta.
Siinä vielä toinen kuva samaisesta sillasta ilman kaveria taustalla ottamassa kuvaa samaisesta sillasta.
Sitten tuli otettua kuva tollasesta kyltistä..., mutta miten se nyt makeisiin kuviin päätyi. Zoomataanpas hieman.
No siinähän oli kuva isäni suosikkilinnusta kuningaskalastaja selostuksineen niin aivan sen takia otin kuvan siitä kyltistä. Ja kuningaskalastajan takia kelpaa päivän makeeksi kuvaksi.
Ja siinä oli määränpäämme mihin jatkoimme sieltä vakkaripubistamme. Nimittäin toinen pubi minkä kyltti on kyllä hieno.
Tämä kirkko tuli itse asiassa kuvattua ennen tuota ylempänä👆 esiteltyä siltaa..., mutta tää nyt heitti nää kuvat tälleen oudosti vaikka kyllä valitsin tän kirkkokuvan ennen siltakuvia..., mutta samapa tuo. Mitä ite kirkkoon - on kyllä ihan näyttävän näköinen.
Sitten tuli napattua kuva tollasesta julisteesta missä mainostettiin seuraavaa kohdettamme.
Matkalla sinne London Dungeonssiin tuli napattua kuva Lontoon kuuluisimmasta maamerkistä.
Tai pikemminkin toiseksi kuuluisasta sillä tässä on kyllä se kuuluisin maamerkki. 
Nimittäin itse Big Ben kellotorni.
Siinä vielä kuva siitä London Dungeon näyttelystä. Itse näyttelystä ei saanut ottaa kuvia koska sielä oli näyttelijöitä jotka opastivat näyttelyn läpi ja heistä ei saanut ottaa kuvia.
Sieltä London Dungeonista tuli sitten jatkettua seuraavaan kohteeseen ja tämän kuvan nappasin taksin kattoikkunasta matkalla sinne seuraavaan kohteeseen. Tämän pistin myös Facebookissa uudeksi taustakuvaksi profiiliini.
Tämä kuva on napattua sieltä kohteestamme minne menimme sillä taksikyydillä. Siitä kohteesta sitten lisää tulevissa blogauksissa.
Tämä kuva tuli napattua matkalla kohti seuraavaa kohdetta. Näyttävän näköinen katutaide.

London, Day 3: Päivän luontokuva

Lontooreissun kolmas päivä alkoi taas lähipubistamme missä onnistuin nappaamaan kuvan ampiaisesta joka oli laskeutunut olutpulloni suuaukolle. Yritin saada kuvaa ampiaisesta edestäpäin kuvattuna..., mutta se ei malttanut pysyä paikoillaan. Mutta kyllä tämäkin kuva on ihan onnistunut.

London Story, Day 3

London Story 3. päivä mennään näillä otsikoilla. 
  • London, Day 3: Päivän luontokuva 
  • London, Day 3: Päivän makee(t) kuva(t)
  • London, Day 3: Päivän ruoka 
  • London, Day 3: Päivän juoma(t)
  • London, Day 3: Extra ruoka + juoma 
  • London, Day 3: Päivän jälkiruoka 
  • London, Day 3: Päivän kuva