torstai 13. maaliskuuta 2008

"Jokainen omalla tyyliillään" <3, TOD B)!


No kuva khyllä kertoo jo kaiken =)... :saint:... B), mutta, no en selitä kuitenkaan yhtään mitään sen lisäksi tähän B)... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!

LOiSTavaa =)... :saint:... B)... :p... :D, ja ei niin LOiSTavaa :/... :'(... :p... :D -kuva!

PS. Tässä on toi blogaus :saint:... :p... :D!


Tai no sen voin selittää :saint:... :p... :D, että vaikka missään ei lukis että toi on tummennus :'(, mitä se(/toi :p--->) TOD on B), niin eipä pahemmin kiinnostais :|, "jokainen omalla tyylillään" =), TOD B)!

Kommentteja satelee =), kuten labeleita B)... :p... :D!


Joo lisäsimpä nyt sitten uuden labelin eli "kommentoidut blogaukset" sellaisen :saint:, koska näköjään uusi fani saatiin joka rakastaa kommentoimista (:p... :D) B)... :p... :D, samalla (kun etsin kommentoituja blogauksia) löytyen aikasempia kommentteja joita ite en ainakaan ollu nähny =)... :'(, joita löytynee varmaan vielä enemmän kuhan jaksaa etsiä niitä =)... :ashamed:, joopS :p... :D! Joo eli tästä lähin vaan labeloimaan blogaukset joita on kommentoitu :saint:, niin kuhan ne ensiksi hyväksyy B) (joka on päällä kun spämmäreitä on näkynyt :|... |O...), joopS :p... :D! Niin paitsi se on vielä "epäselvää" (:p... :D) että miteis meidän siirretyt kommentit (jotka on lähinnä/ainoastaan typykommentteja) B), ei kai niitä nyt labeloida :/... :'(... :p... :D?

Kommentteja ja uusia labeleita satelee B)... :p... :D -kuva!


We/I/we (:'(... :p... :D) got ourself a true fan *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... B)!