sunnuntai 26. maaliskuuta 2023

Synttärilahjat

Sain vanhemmilta ja pikkusiskolta hienot lahjat: -isältä sain nuo kaksi elokuva-aiheista kirjaa -United Artists Story ja Elokuvien ilokirja.
Pikkusiskolta sain puolestaan kiinalaisia sieniä ja jotain pippurinomaista maustetta - soveltuu kuulemma kanan kanssa hyvin. Pitää testata joskus. 
Äidiltä sain nämä langattomat kuulokkeet. Eiköhän tule käyttöä esim. jos vaikka haluaa bussissa katsoa YouTube videoita tai jotain. Veljeltä en nyt saanut mitään..., mutta eipä se haittaa. 

Päivän jälkiruoka (by Hulk)

Jälkiruoaksi oli tarjolla herkullista tiramisua mistä olikin jo kauhottu iso pala...
...-niin itelleni😎. Synttärisankarina otin oikein kunnon jättipalan😋...😇...🤗...🥰...🙂...

Päivän ruoka (by Hulk)

Matkanvarrella vanhempien luo kävin Sörnäisten K-kaupasta hakemassa pientä alkupalapurtavaa ja mukaan lähti tollanen tomaattipäällysteinen leipä. Ihan hyvää oli vaikka kylmänä jouduinkin syömään.
Sitten päästään saunaillan ruokatarjoiluihin joihin kuului tämä alkukeitto.
Vanhempien luona saa aina terveellistä salaattia mitä kotona ei tule lähes koskaan syötyä.
Siinä ylempänä esitelty keitto lautasella tarjottuna. Ripaus suolaa ja hyvää tuli.
Pääruoaksi oli sitten tollanen kunnon herkkupaisti mikä oli varta vasten minun syntymäpäivien kunniaksi. 
Siinä lihan kanssa tuleva gravy - hienosti siitä nousee höyryt.
Perunoista ei nyt tullut otettua erillistä kuvaa..., mutta siinä niitä on lautasella salaatin ja lihan kera. Oli kyllä jälleen herkkuateriat😋.

Hulk kiittää onnitteluista

Hulk kiittää onnitteluista ja hienoista synttäriblogsuksista🤗 - kiitos kiitos😊...😇...🥰...😎...🙂...

Päivän ruoka ja jälkiruoka

Nämä molemmat menee tässä samassa, paljoa kun sanottavaa ei ole 😖😕😓😋😁 Karjalanpaistista olen varmaan sanonut jo kaiken, tosiaan joku 3-4 tuntia se saa olla uunissa - jonka jälkeen se on, noh... yhtä parasta ruokaa 😍😎 Nytkin onnistui tosi hyvin, ei tässä oikein voi epäonnistua 😊 Tai noh, tietenkään jos ei valvo tätä ja eikä lisää nesteitä, niin ei tämä kuivana mitään hyvää ole 😖 Mutta hyvä ruoka siis oli, ainekset tosiaan esittelin jo eilen...

Siinä on jälkiruoka, ihan hyvä sekin 😊😋 Pollyt on khyllä tosi hyviä 😍 niinQ on salmiakki aakkosetkin 😎


Ihan hyvä iltama siis oli, ruokineen ja jälkiruokineen - khyl kelpas =) Nyt vielä rentoudutaan muutama tunti ennen nukkumaan menoa, sitten huomenna kutsuu taas arki.

Päivän "synttäri" typyt

No nyt on, mistä valita 😍😍 Tai miksi valita, kun voi ottaa kaikki 😎😎 Mitäköhän tolle kakulle tekisi?! Noh...


...senhän voi vaikka heittää typyjen päälle, ja sitten syödä se niiden päältä =) Sounds like a good plan..!! B)

Päivän "synttäri" kuva

Sattumalta löysin tämän kuvan (kun etsin typyjä), ihan hupaisa kuva 😋😁 Vai onko tämä liian tuhma..? No ei kai sentään...


Huumori blogi tämä on, joten... :) :P :D Vielä kerran, 'kiellon' päälle :P :D - happy birthday..!! =)

Päivän "synttäri" näetkö tuhmia?

Tässä ei nyt varsinaisesti ole mitään 'synttäriä' (olisi vaikka pitänyt muokata synttärihattu päähän 😈😋😁), mutta saa nyt mennä siinä 😇😋😂 Toihan voi olla vaikka synttäritypy, joka on... noh, haarat levällään 😍 Tai siltä ainakin näyttää!? 😵😋😆

En nyt tee mitään 'otsikko' blogausta, niinQ Hulk yleensä tekee (kuten tänä vuonna) - olen laiska 😖😕😓😋😃

Mutta... no ei kait muuta kun itse asiaan; eli onneksi olkoon MatoApinan Hulk..!! 😎😎


Kun on typyn hoitanut, niin sitten voikin lähteä 'erilaiselle' ajelellu B) :P :D Ainoa, että... no tämä ei ole synttäritypy - se/ne tulee vielä erikseen =)

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Elokuvissa Robin Hood: Sankarit sukkahousuissa ja American Wedding nähty Eric Allan Kramer täyttää tänään 61-vuotta. Elokuvissa Saksikäsi Edward..., Grudge Match ja Going in Style nähty Alan Arkin täyttää tänään 89-vuotta. Elokuvista The Three Amigos..., Mars Attacks! ja Santa Clause 3 tuttu Martin Short täyttää tänään 73-vuotta. Elokuvissa The Matrix Resurrections ja Knock at the Cabin nähty Jonathan Groff täyttää tänään 38-vuotta. Elokuvista The 40 Year-Old Virgin ja Get Out tuttu Catherine Keener täyttää tänään 64-vuotta. Elokuvista Rat Race..., Crank ja Mirrors tuttu Amy Smart täyttää tänään 47-vuotta. Elokuvista The Cable Guy - Sähköputkimies..., Knocked Up ja Blockers tuttu Leslie Mann täyttää tänään 51-vuotta. Sopranos sarjasta tuttu Michael Imperioli täyttää tänään 57-vuotta. The Banahees of Inisherin ohjaaja Martin McDonagh täyttää tänään 53-vuotta. Ja sitten vielä viimeisenä Pirates of the Caribbean ja King Arthur elokuvista tuttu Keira Knightley täyttää tänään 38-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.