maanantai 16. lokakuuta 2023

Taas uutta Leijona viina sekoitusta

Sitä innostuin taas kokeilemaan uutta Leijona viina + irtokarkki sekoitusta. Tälläkertaa tuli ostettua tollasia sitruunakarkkeja.
Lisäksi tuli ostettua myös tollasia eri värisiä hedelmäisiä Turkinpippuri karkkeja.
Siinä meni pulloon ne sitruunakarkit.
Ja siinä kaatuu Leijona viinat sekaan. Turkinpippureista en nyt ottanut viinaansekoitus kuvaa kun se meni yhdeksi sottaamiseksi. Mutta hyvin sain loppupeleissä senkin tehtyä ja siellä se odottaa jääkaapissa juomistaan.

Päivän leffa

Pistetäänpä ensikatseluun tämä draamaelokuva - Precious -mitä juuri arvuuttelin mikä elokuva? blogauksessa. Ei sitten muuta kuin leffaa pyörimään.

Päivän ruoka + juoma

Siinähän ne lepää: -vasemmalla Meat Lover ja oikealla Chicken Hawaii. Ja siinä keskellä koreilee se Coca-Cola. Eipä kait sitten muuta. 

Ruoka ostosten esittely

Tässä on sitten tämänpäiväiset safkat - kyllä monikossa safka(t) vaikka kuvassa näkyy vain yksi pizzalaatikko. Toinen laatikko on alimpana. Juomaksi lähti perus Coca-Cola. Sitten ottamaan selvää mitkä pizzat tuli tilattua.

Kyllähän se oikein meni, vaikka...

Oikeinhan se meni vaikka väitettiin että -"no idea". Precious leffahan se tosiaan oli. Täydet pisteet. 

Huomisen ruoka ostosten esikatselu

Nämä hankin alunperin tälle päivälle..., mutta sitten meni niin pitkäksi kaiken muun säätämisen kanssa niin sitten nämä siirtyikin huomiselle. Mutta esitelläänpä kuitenkin tänään kerran tänään kävin nämä ostamassa. Tarkoitus olisi tehdä tortillavene lasagnea ja sitä varten tuli ostettua 3 kpl Old El Paso Stand 'N Stuff 8 kpl:llän tortillavenepsketteja. Täytteeksi veneisiin tulee Snellman kunnon naudan jauheliha (700g) - Rainbow Cheese Sauce - Old El Paso Thick 'N Chunky Salsa -ja Valio hyvin sulava ja ruskistuvat pizza juustoraaste. Ruokajuomaksi lähti kolme eri Rock•Paper•Scissors olutta: Not your average Neipa - Dark Horizon Dark Lager ja Tiger King Neipa. Noista kahdesta Leijona viina pullosta ja irtokarkki pusseista sitten lisää omassa blogauksessaan. 

"No idea" - ei hajuakaan...

Nyt Hulk pisti khyllä pahan?! 😖😕😓😋😁


Joo, ei mulla muuta - ei ole edes mitään veikkausta =/ itQ :'( joopS :P EHHEHEEEEeeeee :D Tai ettei tämä nyt ihan turha blogaus olisi - niinQ meidän muutkin blogaukset?! :x :'( :P :D - niin sanotaan/veikataan nyt että; "Precious (2009)"..? :)

Mikä elokuva?

Pitkästä aikaa mikä elokuva? visailua. Nyt onkin vähän hankalampi. Ei muuta kuin arvailemaan. 

Päivän jälkiruoka

Kermaa jäi yli mansikkakakusta (ainesten pikaesittely ja 'virallinen'), joten...

Päätin sitten hyödyntää sen vanukkaan kera 😇😋


Ostin vielä toisen vanukkaan, jonka syön huomenna - vielä loppujen kerman kera :) En nyt blogannut näitä (vanukkaita) toiseen blogiin, joten en sen tarkemmin esittele. Toki, kuvan 'kautta' voisi - mutta, olen laiska =/ itQ :'( joopS :P EHHEHEEEeeeeee :D

Päivän ruoka

Kuten esittelin, niin mulla oli ruokana tänään ylikalliita lihapullia. En khyllä kertonut hintaa 😵😕😓😋😁 No sen voi tähän tehdä, eli isot lihapullat kermakastikkeessa (320g 5,02e) - on khyllä katteet kohdillaan ('turha" kastikekin toi lisää hintaa) 😡😖😓😋😂 Tämmöiseen ei ole khyllä jatkossa varaa 😰 Tai varaa olisi, mutta mielummin käytän rahat johonkin muuhun - ja teen vaikka itse, ne kun on kaikenlisäksi vielä 'parempia' 😍😋😎

Tässäpä ollaan TV:n äärellä, kuten blogasin eilisessä jälkiruoka blogauksessa; "ei kai tästä voi yliannostusta saada?!" 😖😓😍😋😆


Khyllä kelpas, jopa Frenditkin - mikä khyllä pursuaa jo 'vähän' yli korvista?! :x Noh, näitä aikaisempia jaksoja en muista niin kunnolla... :) Mutta ihan hyvä iltama oli, tai vielä on toki jälkiruoka(kin) =) :P

Ruoka ostosten esittely

Jahas, jämillä mennään 😇😖😓😋😁 Tai lihapullat on "uusia", eikä mitään halpoja 😡😓😋😂 Varsinkin kun katsoo määrää, jos olisi isoon nälkään ostanut, niin... Tai khyllä mulla oli aika iso nälkä, sattui vaan olemaan Karjalanpaisti jämät lisänä 😊 Yli kymppi olisi varmaan mennyt lihapulliin, ilman Karjalanpaisti jämiä... En varmaan(?) olisi edes niin paljoa ostanut (kiitos hinnan), mielummin olisi itse tehnyt - tai ostanut valmiita. Mutta, no onneksi tarvitsi niin "vähän" - onhan nää nyt hemmetin hyviä 😍😋 Tai omatekoinen taitaa khyllä olla vielä hitusen parempaa 😎 Mutta siis...


...vedin karjalanpaisti jämät, jotka oli T.O.S.I. hyviä =) - jonka lisäksi oli tosiaan 'ylikalliita' lihapullia lihatiskiltä :) Ja juomana toimi (toiset) jämät, khyl kelpas... B)

Extra makee(t) kuva(t)

Löyty aika nätti T-Rex luuranko kaulakoru Pasilan Triplassa Puolenkuun pelit kaupasta.
Siinä vielä upea png-kuva kaulakorusta. 
Tämä puolestaan löytyi myöskin Triplasta..., mutta Prismasta: Hulk Schampoo. On kyllä nätti🤩...🥰...

Päivän makee(t) kuva(t)

Poikkesinpa tänään paikassa Akateeminen kirjakauppa ja poimin sieltä mukaan Iso-Arskan kirjan - Be Useful! Seven Tools for Life  - Suomeksi - Ajattele isosti - 7 oppia menestykseen.
Pitipä ottaa vielä selfie kirja kädessä. Nyt löytyy sitten kaksi Iso-Arskan kirjaa. Tähän loppuun vielä ~ ARNOLD FOREVER...!!!!!11111

Kokeiltavan arvoinen resepti

Facebookissa törmää muuhunkin kuin vain päivän kuva materiaaliin. Nyt tuli nimittäin vastaan tollanen ihan kivan näköinen ruokareseptit. Tälle päivälle on tosin ruoka jo mietittynä..., mutta joku muu päivä voisi pistää tämän reseptin kokeiluun. Itelleni tähän tulisi vielä joku liha tonne sekaan - varmaan esipaistettuja kananfileesuikaleita tai jotain. 

R.I.P. Martti Ahtisaari (1937-2023)

Suru-uutisia täältä kotimaasta. Ex-presidentti Martti Ahtisaari on kuollut. Hän oli kuollessaan 86-vuotias. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Martti Ahtisaari🌺.

Happy Birthday following actors and one musician

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi muusikko. Elokuvista Hunt for the Wilderpeople..., Deadpool 2 ja Godzilla vs Kong tuttu Julian Dennison täyttää tänään 21-vuotta. Elokuvista Paluu tulevaisuuteen 2..., The Big Lebovski ja Baby Driver tuttu muusikko Flea täyttää tänään 61-vuotta. Sitten vielä elokuvista The Shawshank Redemption..., Nothing to Lose..., Mission to Mars ja Menneisyyden ote tuttu Tim Robbins täyttää tänään 65-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.