maanantai 25. lokakuuta 2010

Miehen puolikkaat / Illan leffa: Harry Potter ja viisasten kivi

 Illan Miehen puolikkaat jakson nimi on -Unohtumaton Charlie ja hetkinen -voisko tämä kuva muuten liittyä enemmän siihen edelliseen -Kekkerit nimiseen jaksoon. -Omg. -En voi muuta kuin siirtyä illan elokuvaan -joka on...

Harry Potter ja viisasten kivi

J.K. Rowlingin suosittuun fantasiaromaaniin perustuva elokuvaseikkailu, jossa Harry Potter tutustuu ihmeellisiin voimiinsa ja opiskelee Tylypahkan kuuluisassa noitakoulussa. Ohjaaja: Chris Columbus, USA 2001 (146'). Pääosissa: Daniel Radcliffe, Robbie Coltrane, Rupert Grint, Maggie Smith, Richard Harris.
...
Koko sarja uusinta lukuunottamatta löytyy DVD-kokoelmista -joten jos uudestaan mielii katsoa niin DVD:ltä sitten.

My paranormal activity experience

Koin hetki sitten oman paranormal activity kokemukseni; -olin jo mennyt nukkumaan ja vetelin siinä sikeitä kun yht'äkkiä vaan kattolampun varjostin tipahtaa lattialle. -Koko päivän se kuitenkin oli siinä tukevasti roikkunut paikallaan -ja sitten yhtään ilman mitään läpivetoa tai tärähdystä tippuu vain lattialle. -Ja arvatkaas singahdinko pystyyn...? -Sitten asetettuani sen taas paikoilleen ja mentyä takaisin nukkumaan aloin sitten kuulemaan outoja naksahdus ääniä jotka toistuivat aina noin parin minsan välein. -Nyt en sentään pongahtanut pystyyn..., mutta säpsähdin kuitenkin jokaisen napsautuksen kohdalla hereille. -Jäin unissani odottamaan tippuisko se kohta uudestaan mokoma varjostin. -Varsinainen paranormal activity kokemus indeed. -Ja hauskinta tässä on että suunniteltiin Tontsan kaa menevämme eilisen puolella myöhäis näytökseen  katsomaan Paranormal Activity jatko-osaa -ja ykkösleffakin oli juuri tuoreessa muistissa edellis päivän katsomisen jälkeen. -Sitten tapahtuu jotain tollasta joka liittyy sopivasti juuri puhuttuihin leffoihin. -Spooky -very spooky indeed.

Samantyyliset päivän puujalat

Selailin päivän puujalkoja hieman ja huomasin hassun sattuman että yksisissä päivän puujaloissa on ihan samantyyliset vitsit. -Molemmissa vitsaillaan kasvomaalauksista ja käytetään samaa läppää -vain hieman eri muodossa. -Toinen on minun Mikkeli-inspiraationi jossa vitsi kuului näin: -"otatko poskeen 5 e..." -ja toinen on Fingerpori jossa vitsi kuuluu näin: -"otatko poskeen vai käteen". -Ja minä kun totesin tuossa oma keksimässä että pitkästä aikaan oma keksimä -vaikka ennen tuota omaa keksimää blogaisin tuon Fingerporin jossa ihan sama vitsi tuo -"otatko poskeen..." -No mutta eri muodoissa kuitenkin. -Fingerporissa ehkä hieman hauskemmin kuin omassani.