keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

Päivän makee kuva

Muuten ei mikään erityisen makee kuva, mutta piirtäjänä tietysti pisti silmään ja onhan toi nyt hieno ja silleen piirtäjän silmissä makee. -Mutta ei toi silleen ole makee. -Siis ihan silleen silleen :p...:D.. -Joops.

MAD #488 + päivän kuva

Taas on aika esitellä Mad lehden uusin numero, josta edellinen numero tuli tänään ostettua Stockmannilta -kiitos TV/leffasatiirien (Heroes ja American Gangster). -Tämä uusin numero näyttää ainakin kansilehden perusteella hauskalta. -Minä kun olen se MatoApinan "apina" ja innokas piirtämään, niin kansikuvahan on selvä merkki tulevaisuuden ammatistani. -Muutan Ameriikoihin ja liityn Mad lehden toimitukseen uutena piirtäjänä.
...

EDIT. Harvinaisen hauskan kansilehden ansiosta tämä olkoot samalla päivän kuva.

Päivän makee kuva..., siihen liittyvä kysymys

Ehheheh :D. -Tuossapa olisi kerrassaan hieno päivän makee kuva, mutta nyt se on vain liitoksena päivän makeisiin kuviin liittyvään kysymykseeni, joka kuuluu näin: -Onko teiltä jommalta kummalta tulossa päivän "synttäri" makee kuva vai voiko pistää ihan synttäreihin liittymättömän "tavallisen" makeen kuvan. -Sama kysymys pätee päivän kuvaan.

Keskiviikon synttäritypyt!

Noniin, kaksin kappalein laatuhuoria (:D... :P) yksinomaan Hulkille nautittavaksi =)... :'(... :D! Mutta kai niillä on muutakin tarjottavaa kuin synttärionnittelut :/?

No totta kai niillä on B): "You wanna have us as your sex slaves?" eli he tarjoutuvat Hulkin henkilökohtaisiksi seksiorjiksi :o! You lucky bastard :|, EHEHEHEEE :D! No etköhän sä viimeistään vuoden päästä pistä noita jakoon =), kun saat uuden entistä ehomman typyn tai useammankin lahjaksi :D! Tossa alla vielä alkuperäinen muokkaamaton kuva :).

Synttärionnittelut + päivän liikkuva kuva!

Jotta näitä (synttäri)blogauksia kertyisi, niin onneksi olkoon 24 vuoden johdosta multa Matskultakin erillisen blogauksen ja päivän liikkuvan kuvan muodossa =)! Kuten puhuva koira (:D) sanoo: "Wishing you a Happy Birthday!" Eli toivotan hyvää syntymäpäivää =)! Eivätkä onnittelut siihen lopu :), sillä päivän typyiltä on sellaiset vielä tulossa sekä jonkinlainen lahjakin =)... ;)... :P!

Hauska pilakuva väliin

Synttäriaiheisia blogauksia pitäisi tulla ainakin päivän typyn verran, mutta pistänpä tähän väliin tälläsen hauskan pilakuvan, joka on täällä Tiltissä puolitettu. Kuvia on kaksi, joista toinen ei ole sopiva tänne Tilttiin. Mitäs itse kuvaan; -mitä ihmettä "no viagra" liittyy kuvaan? No, Bloggeriin ottamaan selvää.
Jaa-a. -No nyt tuli selitys sillekin. Melkein olis tänne Bloggeriinki pitäny vähän sensuroida kuvaa, mutta nyt laiskotutti. Eikä vitsi olisi ollut yhtään hauska jos oleelliset osat olis peitetty.

Hyvää synttäripäiväivää Hulkille =)!


Joo-o :p, jaa-a :saint:, mitäpä sitä kuvaan lisäämään =)...

Happy birthday Hulkille =) -kuva!


...no eipä kait mitään :)... :/... :'(, paitsi vielä kerran että hyvää syntymäpäivää =)!

RAXissa tuli taas pelleiltyä :D...:p...

Tontsan kaa käytiin Raxissa syömässä ja tuli taas otettua mitä älyttömämpiä kuvia, mm. uudenlainen otos tuosta kahden pizzan hotkimisesta. -Kyllä tuli hauskoja kuvia otettua.

Päivän video

Löytyi Eddie Murphyn uutuusleffan traileri, jotenka pistän tänään päivän videon. Olkaa hyvät, tässä...
...

Meet Dave traileri
...

Vaikuttaapa hauskalta: -Eddie Murphy on alus, jota ohjaa pään sisältä käsin kukas muukaan kuin itse Eddie Murphy. PAkKO nähdä tämä leffa. -Ihan teattereissa asti. -TOD!!

Rukoilkaamme

Niin. -Rukoilkaamme sen puolesta, että se nettiyhteys olisi nyt vihdoinkin avattu. Kyllä kuulemma pitäisi -ainakin kämppiksen mukaan. Minulla on sitten lisää rukoiltavaa oman koneeni suhteen.

Sub-leffa: AVP: Alien vs Predator

(Alien vs. Predator)

Arkeologiryhmä löytää jäänalaisen pyramidin läheltä Etelänapaa. Tutkimusmatkalla alkaa tapahtua kummia, kun pyramidi osoittautuu kuolemaan johtavaksi ihmisansaksi. Suurella budjetilla tehdyssä tieteiselokuvassa Alien ottaa mittaa Predatorista. Elokuva pohjautuu samannimisiin sarjakuviin sekä aiempiin elokuviin. Ohjaaja: Paul W.S.Anderson, USA, Kanada, Saksa, Tsekki, Englanti, 2004 (103'). Pääosissa: Sanaa Lathan, Raoul Bora, Lance Henriksen. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.

(South Park)

Kausi 3, jakso 16/20: Neljä miljoonaa nokkahuilua. Yoko Ono ja Kenny G järjestävät maailman suurimman kolmasluokkalaisten nokkahuilukonsertin uuden vuosituhannen kunniaksi.