sunnuntai 18. marraskuuta 2007

Oli sittenkin katsottava C.S.I.: New York jakso

En voinut sittenkään jättää katsomatta illan jaksoa. -Jotenkin vain halusin nähdä, mistä on kyse, kun sanotaan, että "päätön nainen löytyy bileistä". -Ja sieltähän se löytyi kattotuulettimesta roikkumasta. -Oli kyllä jännä jakso. Terminator 2: sen John Connorina nähty Edward Furlong vilahti murhaajan roolissa. -Nyt ei sitten muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Say goodnight to the bad guy..., -joop[b]s[/b]


Pahisjätkä (:D...:p) lähtee nyt nukkuman ja toivottaa hyv..., eipäs kun mulle pitää toivottaa hyvät yöt. Kuvassahan sanotaan: "say goodnight to the bad guy" -joten..., -joops. Ööh. No ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!
...

Say goodnight to the bad guy B)!!

Päivän kuva ja visa :saint:... :p... :D!

Jaa-a :p, mitäpä sitä nyt höpisemään kun kaikki on selvää :)... :/... :'(... :p... :D! No kai sitten pitää ton visan idea selittää vaikka selvähän se on |O... :p... :D! Joo eli tyyppejä pitäis tunnistaa tosta kuvasta ja, niin, tunnistaa ja sanoa ne :saint:, joopS :p... :D! Joo Matsku on jo ketjuun menny ja laukonu (:p... :D) sinne nimiä joten..., no tänne vaikka myös laukomaan niitä :saint:, joopS :p... :D!


Joo eipä kai sitten muuta :)... :/... :'(, eiku joo kuvaan liittyen oli :x, no ehdottomaan vaan minne noita Mäkki shittejä (:p... :D) vois vielä tunkea (lisää kun niitä olis tarkotus vielä tunkea) =), tai sitten ite tunkemaan :), joopS :p... :D!


Tunnistettavat ihmiset (ilman numeroita :'(... :p... :D) -kuva!

Tunnistettavat ihmiset (numeroiden kanssa B)... :p... :D) -kuva!

Tunnistettavat ihmiset (Mäkki shittien kanssa :D) - (päivän)kuva!


Visailemaan siitä :saint:, joopS :p... :D!

Private (B)) blogissani 665 blogausta


Omassa private (B)) blogissa on nyt kasaantunut yhteensä 665 blogausta, ja seuraava blogaus sinne, niin sielä on paholaisen numeron, 666 -verran blogauksia. Olisiko siihen numeroon sopiva lopettaa blogailut omaan private (B)) blogiin?
...

665 blogitekstiä -kuva

Chappelle's Showssa tänään

Dave tutkii osaavatko valkoiset tanssia ja tarkastelee omaa suhtautumistaan ongelmatilanteisiin eri ikäisenä.
...
Eipä ole koskaan tullut katsottua vaikka ihan hauska varmaan onkin. -Mutta katsomatta jää nytkin, sillä..., -no, tulihan se jo edellisessä selväksi: "Kyllä uni tälläkertaa vie voiton". -Joops.

(C.S.I.: New York)

Kausi 3, jakso 4/24: Voi pientä juhlijaa. Opiskelijahippojen jälkeen juhlatiloista löytyy useita krapulaisia ja päätön nainen.
...

Pitäisikö jaksaa valvoa myöhään ja herätä sitten aikasin klo 04:30? -Hmm. -Lets think twice :|...:/. -No ei. Kyllä uni tälläkertaa vie voiton.