perjantai 28. marraskuuta 2008

Perjantain ensi-ilta Nro 3

The Visitor

No tämän voi hyvin jättää "ei kiitos"-leffoihin kun kukaan ei ole pyytänyt vielä mennä katsomaan sitä sentäs. Vaikka tosin lempparikaupungissahan tossa seikkaillaan -New York, mutta on niitä parempiakin Nykkiin sijoittuvia leffoja. Tää nyt vaikuttaa vain jotenkin... -no, tylsältä. Jo pelkän julisteen perusteella. Traileria en ole nähnytkään, mutta oletan että ihan hemmetin tylsä leffa on kyseessä, kun julisteessakin on vain jotain ukkeleita bongorumpujen kanssa. -Voiko sellainen leffa olla kiinnostava missä ukkelit rummuttelee joillain bongorummuilla?

Perjantain ensi-ilta Nro 2

Let the Right One In (Låt den rätte komma in)

Niin sopiva "ei kiitos"-leffa, jotain svenka talande horror shit, mutta kaveri ilmoitti haluavansa mennä kattomaan tota mun kaa, joten kait se on mentävä. -Ihan tän kaverin takia meen ku hän on niin rakas minulle. -Muutoin jättäisin kyllä hipaisemattakin moisen rainan.

Perjantain ensi-ilta Nro 1

Body of Lies

Kattoo jos vois vaikka harkita. Ihan mielenkiintoiselta kuitenkin trailerin perusteella näytti -kuten aina. Varmaan jokaiseen ensi-ilta leffaan jota olen kehunut katsomisen arvoiseksi, olen sanonut tuon saman että trailerin perusteella. Eiköhän porukka jo tiedä millä perustein menen katsomaan leffan. -Koska traileri vakuutti. -Mutta ei näyttelijätkään huonoja ole. -Oscar-voittaja Russell Crowe ja Oscar-ehdokas Leonardo DiCaprio. Eikä saa unohtaa ohjaajaa, myöskin Oscar-voittaja -Ridley Scott. -Eli kyllä on monilta osin katsomisen arvoinen.