perjantai 15. syyskuuta 2023

Blogailut huomiselle

Nyt meni niin myöhään liikenteessä että säästän blogailut (päivän juoma - päivän ruoka - päivän jälkiruoka jne.) huomiselle. Kotimatkalla bussissa jaksa ruveta vääntämään blogauksia ja kotiin päästyä sitten jo varmaan eletään jo lauantaita eli sitten kotona kaikessa rauhassa blogaan ajastetusti tälle päivälle noi blogattavat.

Päivän "toka 2/2" leffa (poster + trailer)

Tätä(kin) leffaa arvuuttelin 😇 Helppo nakki oli, Hulkilla ei ollut vaikeuksia 😎 Ei kait muuta, kun itse traileriin...

The Equalizer 3 (2023)

🌟🌟🌟🌟-

No oli khyllä vauhdikas trailer B) Vaikka tämä ehkä oli vähän enemmän "jännitys" elokuva (mitä Matsku taisi todeta...)! Joo, eipä kait sitten muuta - vähän jäi tyngäksi tämä blogaus, mutta ei sitä tekstiä aina hirveätä määrää tartte olla. Ja, kertyyhän sitä tälleinkin - kun puhuu vaan shittiä :) :P :D

Päivän "eka 1/2" leffa (poster + trailer)


Hulkki tämän blogasikin 😊 Tai sitä ennen, mä khyllä arvuuttelin tätä leffaa 😇😋 Ja sitten kerroin oikean vastauksen, jossa oli (erilainen) poster 😊 Nyt sitten blogaan vielä trailerin (sekä laitoin jo ton erilaisen posterin...)!


🌟🌟🌟+

Oli khyllä ihan hyvä leffa 😊 Hulkki vaan nukahteli (en nähnyt sitä teatterissa, itse kertoi jälkikäteen), mun mielestä tämä ei niin huono ollut... Toki, jos oli nukkunut huonosti - tai maha oli liian täynnä RAX:sta, tai... Syitä voi olla monia! 😋😁 Mutta, itse traileriin...


Näkyihän tässä muita ihmisiä..?! Ainakin trailerin alussa, mä 'valitin' (leffan jälkeen) - että muita ihmisiä ei näkynyt. Vähän niinQ 'halpis' leffa :x :x No alun jälkeen ei khyllä enään näkynyt, keskityttiin vaan yhteen taloon. Joka oli vähän tylsää, ymmärrän khyllä - että Hulk nukahteli... =/ En tule varmaan ostamaan tätä kokoelmiin, ellei tule jotain hiAnoa boxia jossa on kaikki :) Mutta, kuten olen todennut - mistä tietää, koska "kaikki" leffat on tullut?! =( Ja erikseen en osta... Tietenkin, jos kymmeneen (10) vuoteen ei ole tullut uusia, niin... Mutta, huvittaako näitä enään silloin ostaa =/ Toki, eipä ole pitkään aikaan nähnyt :)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Hulk tosiaan blogasi, että mentiin perinteiseen RAX:iin 😍🍕😎 On toi khyllä hyvä paikka, varsinkin ennen leffaa 🎬 Tai en mä nyt tiedä, mitä se "ennen leffaa" tuo lisäarvoa - mutta... 😇😋😁 No ainakaan ei mene niin paljon eväitä, kun täällä on mättänyt 😊 Ja voi maha pulleana sulatella leffateatterissa 😈 Niin ja sitten on vielä yksi puoli, mutta sitä en julkisesti sano 😡😖😓😋😂

Juuri sattui tulemaan uusi pizza, kun olin kuvailemassa - joten... Olihan se kuva otettava! 😇😋😆 On khyllä herkullisen näköistä pizzaa, on tämä khyllä yhtä parasta 😍🍕 Varmaan sen takia, kun tämä pysyy lämpimänä (ei khyllä lautasella 😋😃) - tai ehkä parhaimpana; tätä saa niin paljon kun napa sietää! 😎

Tässäpä ollaan pöydän äärellä, on khyllä herkullisen näköistä 😊😋 Tässähän tulee uudestaan nälkä - niin "RAX-nälkä" 😀😀


Hyvä paikka, ei siinä khyllä mitään... =) Seuraavalla leffakäynnillä mennään varmaan uudestaan B) Ellei joku toinen buffet - se on khyllä tärkeintä; niin että buffet :) Myös limu, ei se ole kiva jollain yhdellä pikkupullolla 'pärjätä' - tai varsinkaan ostaa niitä monta :| :| Luulisi, että kaikkialla on (limu)buffet - mutta eipä ole =/ itQ :'(

Päivän toinen leffa + poster

Illan toisena leffana toimi Denzel Washingtonin tähdittämä The Equalizer 3 mikä oli puolestaan erittäin viihdyttävä elokuva minkä aikana taas en nukahdellut. Tälle annan kyllä ⭐️⭐️⭐️⭐️ ja puol. 

Päivän leffa + poster

Illan ensimmäisenä leffana kävimme katsomassa elokuvan Venetsian aaveet jonka aikana nukahtelin kyllä aika tiheään. Mutta kyllä se hieman pitkäveteinen olikin - ehkä trilogian heikoin. Saatanpa ehkä silti hankkia kokoelmiin jos tulee joku trilogia julkaisu missä kaikki kolme leffaa yksissä koteloissa. Annanpa elokuvalle ⭐️⭐️⭐️.

Päivän ällöttävä kuva

Raxin jälkeen olikin aika siirtyä Tennarin puolelle kun oltiin menossa leffaan..., mutta ennen leffaa oli käytävä vessassa ja siellä tuli tämmönen näky vastaan🤢. Onneksi kaikki kopit eivät olleet tässä kunnossa - muutoin olisi jäänyt vessakäynti tekemättä. 

Päivän jälkiruoka

Tuli taas otettua buffa jälkiruoan kanssa ja ihan nätti png-kuva tuli pehmiksestä suklaarakeineen.

Päivän ruoka

Tulipa käytyä Tontsan kanssa pitkästä aikaa taas Raxissa syömässä ja menin sinne hieman etukäteen ennen Tontsan saapumista aloittelemaan.
Ehdin jo olla tässä toisessa lautasellisessa ennen Tontsan saapumista paikalle.

 Sitten Tontsan jo ilmestyttyä paikalle otin jo kolmannen lautasellisen. Neljännestä lautasellisesta en ottanut kuvaa.

Päivän juoma

Ollessani Kampin ostarilla poikkesin Candy Townissa kehumassa myyjälle tekemääni likööriä minkä tein sieltä ostamistani karkeista. Jotta en mennyt vain turisemaan sinne myyjän kanssa otinpa sitten juotavaksi tollasen Warheads Sour! Green Apple Soda juoman.
Ja tottakai siitä oli otettava tollanen hörppykuva. Kuinkakohan monta näitä on jo?

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Nightmare

Tässä on se toinen ensi-iltaleffa mikä kiinnostaa nähdä. Trailerin perusteella ainakin ihan mielenkiintoisen oloinen kauhupätkä.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Muumipeikko ja pyrstötähti

Tämän hankin mieluummin vaikka DVD:lle..., mutta teattereissa jätän välistä.

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Venetsian aaveet

Tämä puolestaan kiinnostaa nähdä ja tätä olisikin tarkoitus tänään mennä katsomaan koko MatoApina tiimin voimin.

 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Kuolleet lehdet

Tämä taasen ei kiinnosta juuri lainkaan vaikka olisikin saanut kehuja. Itelleni tämä on -"ei kiitos" -elokuva.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

After Everything 

Tästä filmistä on useampikin osa tehty enkä ole nähnyt niitä aikaisempiakaan joten jätän ehkä tämänkin osan sitten näkemättä. Mutta mikään -"ei kiitos" -leffa tämä ei ole.
 

Perjantain ensi-illat

Tänään näkyisi olevan ainakin kaksi kiinnostavaa leffaa ensi-illoissa. Mitkä - selvitetään se sitten itse esittelyissä.

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5

Happy Birthday following actors and one director and a royalty

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät..., yksi ohjaaja ja kuninkaallinen. Sarjasta Game of Thrones tuttu  John Bradley täyttää tänään 53-vuotta.  Elokuvista Eraser ja Titanic tuttu Danny Nucci täyttää tänään 55-vuotta. Prinssi Harry täyttää tänään 39-vuotta. Elokuvien Platoon..., Wall Street..., JFK ja Natural Born Killers ohjaaja Oliver Stone täyttää tänään 77-vuotta. Elokuvista Sonic the Hedgehog ja Renfield tuttu Ben Schwartz täyttää tänään 42-vuotta. Elokuvista The Fugitive - Takaa-ajettu..., Batman Forver..., Men in Black..., Volcano ja Menetetty maa tuttu Tommy Lee Jones täyttää tänään 77-vuotta. Sitten vielä elokuvista Inception..., Yön ritarin paluu..., Mad Max: Fury Road ja Venom tuttu Tom Hardy täyttää tänään 46-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.