maanantai 23. heinäkuuta 2007

Sänky kutsuu nukkumaan

Ja kuvan kaverin oikein vaatimalla vetää puoleensa -ei anna edes vaihtaa pyjamaa ylle. Suoraan vaan petiin nukkumaan.

-Tsiis. Olipa huono läppä, mutta jotain oli kuvasta keksittävä. Joops. -Minäkin voisin tästä vetäytyä sängyn puolelle -en tosin yhtä lennokkaasti kuin kaveri kuvassa, mutta joop. -Huono läppä senku lentää. -Vähän kuten kuvan kaveri. -Joooh, ok. Nyt ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Selitys, miksi tarjottiin 15 kamelia...


Niin. Kerroinkin jo uniikki foorumipelissä tän, mutta kerrotaanpa nyt uudestaan -niin hauska juttu :D. Paitsi Tontsa ja Matsku ovatkin jo kyllä tainneet kuulla(k)kin tämän. -No kerrotaan anyways. -Tai siteerataan topicin postausta...
...
Pistän paremmaksi. Minulla on kyllä sisko, mutta siitä ei suinkaan meinattu tarjota 15 kamelia ollessamme Tunisiassa, vaan minusta :o...:x...:D. Luulenpa siis olevani ainoa Tilttiläinen, josta on tarjottu 15 kamelia -tosin vitsillä sit lopulta, mutta niin yks ählämi (anteeksi rasistinen nimitykseni) meni äidilleni sanomaan.
...
Jaa, miksi meni tarjoamaan juuri minusta 15 kamelia? No minulla sattui olemaan tuolloin vielä pitkä takatukka ja missään ählämimaassa (sori taas) ei miehillä ole pitkää tukkaa -saati takatukkaa :ashamed:...:D, ja sekös huvitti Allahin kumartajia (sori, sori) kun minulla oli sellaset. -Missä vaan kävelin, kääntyivät ihmiset -lähinnä miehet :x -katsomaan ja nauramaan :ashamed:. -Sen reissun jälkeen sai takatukka lähteä. -Mietin miltäköhän näyttäisin nykyään, jos en olisi koskaan leikkauttanut niitä pois.

Keskinappula hoitaa homman kotiin <3...


Joo eli se niistä hiirenrulla pelleilyistä (josta tajunnu yhtikäs mitään :|... :ashamed:... :'(... :p... :D) ja jostain tuplaklikkauksista (semmosistakaan mitään tajunnut :|... :ashamed:... :'(... :p... :D), keskinappia vaan käyttöön jolla linkit, siis lähinnä kirjamerkit (kuvalinkit kun aukeavat automaattisesti uuteen, ainakin suurin osa...), aukeaa uuteen välilehteen =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo mutta ois khyllä kiva kuulla noi molemmat (á la Nakkis ja á la Matsku :D) tyylit "selvällä" suomenkielellä :)... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!

Keskinappula hoitaa homman kotiin -kuva!


Ihmeen siansaksalla selostettu :|... :ashamed:... :'(, joopS :p, EHEHEHEEEEeeeee :D!

Apuva


Kuvassa Tontsalle (ja miksei Hulkille/muillekin) ohje miten säilyttää kuvat vaikka poistaa blogauksen. Eli poistaa vaan ruksin niiden kuvien vierestä, jotka haluaa säilyttää vaikka blogaus tuhoutuukin :). That simple ;)... :D!

Time to choose... which photos not to delete.

Maanantain typy!


Vai että pianoa pimpotellaan ja kutsutaan mukaan :)! No ei muuta kun typy syliin istumaan ja pimpottelemaan typyn "nappuloita" B), typyn huutaessa "Hoosiannaaaaaaa..." =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEeeeeeee :D!


Rupeskin pianomiehen ura kiinnostamaan yh'äkkiä kummoisesti :x, miksiköhän :p, jaa-a :D!

Farssikomedia elokuvasta Pingviinien matkassa :o??


Kaupungissa tänään kiertelin taas tuttuun tapaan kaupoissa, ja Kampin Anttillassa leffoja katsellessani törmäsin tälläseen leffaan kuin -Farce of the Penguins. Siis joku Scary Movie kaltainen pilailukomedia Pingviinien matkassa elokuvasta :o?? -Ikärajaksi oli leffalle merkattu K-13, eli melko ronskia läppää nähtävästi luvassa. -Mitäköhän sit jos se olisikin K-18 :p...=)...:D. -Tai kyllä K-15 merkintäkin riittää, että leffa on mauton. -Enpä kuitenkaan raaskinut aivan ostaa. -Sehän vaatis sitten myös alkuperäisen leffan omistamista.
...