perjantai 24. heinäkuuta 2009

Kuten jo blogasin...

Kuten jo omassa Hulkin blogissani jo ehdin blogata, niin tuli sitten ostettua se Lintsiranneke huomista varten. -Kuten ehdin myös jo mainita -parempaa säätä sitten toivottaisiin. Eipä tässä muuta.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Fighting

Vaikka leffa sijoittuukin newyorkin kaduille missä itsekkin on tullut käveltyä, niin silti ei houkuttele nähtäväksi. -Sälli, joka myy piraattituoteita kadulla pestataan johonkin tappeluklubiin -neij tack. -Jos haluan nähdä nyrkkitappelua, katson mieluummin Fight Clubin uudestaan. -Ei kuitenkaan siten, että tämä olisi "ei kiitos"-leffa, etten ollenkaan haluisi nähdä tätä.., mutta neij tack teattereihin. -Taas mielummin DVD:ltä.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Ghosts of Girlfriends Past

Lisää komediaa ensi-illoissa, mutta hieman vähemmän kiinnostavaa sellaista. -Tai no, ainakin näyttelijöiden osalta pikkasen kiinnostaa -tähtikaartiin kuuluu pääosatähtien Matthew McConaughey ja Jennifer Garner lisäksi mm. Michael Douglas, Robert Forster ja Anne Archer, eli ainakin nimekästä kastia löytyy. -Traileri, joka on se tärkein innostuksen tuoja -ei kuitenkaan nostanut sitä innostusta -ainakaan leffateatteritasolle. -Ehkä sitten DVD:ltä korkeintaan.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Year One

Tämän haluan nähdä ja tuttuakin tutummasta syystä, nimittäin trailerin tekemästä vaikutuksesta. -Leffan ohjauksesta vastaa myös näyttelijänä tunnettu -piakoin toivonmukaan kolmannessa Ghostbusters leffassa nähtävä -Harold Ramis.

Jestas että jaksankin hehkuttaa tuota kolmatta haamujengi leffaa, mutta syystäkin. Sitä ollaan odoteltu ja nyt siitä on lupaavia uutisia ollut lähes alituiseen kaikissa mahdollisissa filmilehdissä sun muissa. -Mutta eipä poiketa taas asiasta -tämän kuuluisi olla Year One elokuvan esittelyblogaus.