keskiviikko 10. toukokuuta 2023

Päivän ruoka (& TV-sarja)

Joo, khyllä tästä vähän nälkä jäi... Tai siis aika/ihan täynnä oli kun tämän oli juuri syönyt - mutta näin illemmalla tuli khyllä jo nälkä 😖 Noh, onneksi aina (jää?)kaapista löytyy jotain purtavaa, herkkuja nyt ainakin (lähes) aina löytyy 😊 Joo, ihan tarkoituksella tämmöinen vähän kevyt ruoka, koska..?! Noh, huomenna olisi tarkoitus vetää kunnon mätöt 😍😎 Siinä on vaan aikaraja!? 😳 No mielellään söisi joskus viiden jälkeen, mutta...


No asia selviää sitten huomenna :saint: Kuvassa näkyy Peter (Petrelli), se/hän on khyllä yksi parhaista hahmoista tossa (Heroes) sarjassa =) Olisin khyllä veikannut - ja veikkasinkin, että tolle (Milo Ventimiglia) olisi tullut lupaava ura, mutta... No eipä mitään kovin isoa tullut, ainakaan mun tietääkseni?! No parissa Rocky -elokuvassa hän näytteli, mutta muuten aika pientä... =/ No mitä selasin, niin on se muutamassa TV-sarjassa ollut/ja on vieläkin - mutta itse en ainakaan ole niitä katsonut... Ei siinä, ihan hyvä näyttelijä khyllä B) Sitten kuvassa on toi yksi toinen 'sankari' (:P :D), ihan hyvä hän(kin) on - mutta ei niin hyvä kun Peter. Ehkä esittelen hänet (Jack "Noah Bennet" Coleman) myöhemmin, viimeistään varmaan kun katson Heroes Reborn -sarjan. Sitä khyllä pelkään, niin että aikamoista sontaa se varmaan on - mutta... no onneksi se on aika lyhyt (reilu 10 jaksoa), joten eiköhän se aika kivuttomasti mene :) Mun ei pitänyt laittaa tähän "TV-sarja" labelia, mutta nyt tuli niin paljon tekstiä - että labeli on laitettava :saint: jepS! :) :P :D

Ruoka ostosten esittely

Olin jo repinyt tän auki, ennen kuvan ottamista... 😕 No ei ollut tarkoitus blogatata tätä, mutta..?! 😳 No sitten sain vaan innon blogata, joten... tässä ollaan! 😇😋😁 Eli kyseessä on tosiaan Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro Formaggi.


Ei nyt mikään paras ruoka... =/ Ainakaan/varsinkaan täyttävyydeltään (koska ei ole lihaa), mutta... no ihan hyvä tämmönen 'välipala'. Illemmalla sitten jotain leipää tai jos tonnikalapurkin avaisi, tjs shittiä... :) :P :D

Päivän poster + makee kuva + trailer

Iso-Arskasta on tehty Netflixille dokumenttielokuva joka kulkee simppelisti nimellä -Arnold. Elokuvan upea juliste toimii samalla päivän makeena kuvana. Alla👇 vielä traileri..., mutta sitä ennen - ARNOLD FOREVER...!!!!!!!11111111 -Ja eikun videota olkaa hyvät. 

...

Päivän TV-sarja

Taas Buffy the Vampire Slayer sarjan pariin ja nyt pistän pyörimään kauden 2 levyn 3. Olipa sekin hyödyllinen tieto..., mutta tulipahan selväksi ja nyt sitten sarjan pariin. On kyllä ollut tähän asti varsin hyvä sarja - tietty ollut muutama tylsähkö jakso..., mutta niin vähän tuppaa kaikissa sarjoissa olemaan niitä hieman tylsempiä jaksoja.

Päivän ruoka

Tätä en ole postaamassa Facebookin ruokaryhmissä - varmaan naurettaisiin ulos niistä. Keitinpä nimittäin puurot ja rullasin sen sitten riisilevyihin. Näyttää siltä itseltään💩 ehkäisyvälineen sisällä😁...🤪... Vähän tämmönen köyhänmiehen setti tälläkertaa. Mutta onhan tullut postailtua kuvia herkuistakin joten vaihteeksi tämmöstä.

Hulkin Kruunuvuorenrannan lautta käynti

Tulipa otettua lautta Kruunuvuorenrantaan joka lähti Helsingin Kauppatorilta. Siinä lautan aikatauluja. 
Ja siinä itse lautta joka saapuu juuri Kruunuvuorenrannasta.
Lauatan kannella räpsäisin sitten selfien minkä pistin myös uudeksi Facebook profiilikuvaksi. Blogaisinkin siitä myös omassa Hulkin blogissani.
Sain myös napattua hienon siluettikuvan hurjaa vauhtia rakentuvasta Kalasatamasta pilvenpiirtäjineen.
Nappasin myös kuvan Suomenlinnasta minne kyllä ehdottomasti pitää mennä taas uudestaan team MatoApinan kanssa. 

Kruunuvuorenrannasta puolestaan ei tullut otettua kuvia kun alue on vielä sen verran keskeneräistä että aika paljon työmaa-aluetta koko paikka. Mutta varmasti ihan hieno alue siitäkin kehittyy. Upeat näkymät avautui ainakin Kalasataman suuntaan..., mutta eipä nyt siitäkään tullut otettua kuvaa.

Happy Birthday following actors and one mucisian

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi muusikko. Elokuvien Batman Foreve..., Moulin Rouge! ja Gangs of New York Soundtrackeistä tuttu muusikko Bono täyttää tänään 63-vuotta. Bridget Jone elokuvista tuttu Sally Phillips täyttää tänään 53-vuotta. Elokuvista Good Burger ja Snakes on a Plane tuttu Keenan Thompson täyttää tänään 45-vuotta. Elokuvista Masters of the Universe..., They Live ja Lords of Salem tuttu Meg Foster täyttää tänään 75-vuotta. Elokuvissa Halloween II ja Hall Pass nähty Nicky Whelan täyttää tänään 41-vuotta. Sarjasta ER - Teho-osasto ja elokuvasta U-571 tuttu Erik Pallandino täyttää tänään 55-vuotta. Sitten vielä elokuvista Kindergarten Cop..., Cloverfield ja The Unborn tuttu Odette Annable täyttää tänään 38-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.