maanantai 9. heinäkuuta 2007

Michelangelon "voitot"/"noloudet" <3... :p... :D!


Joo siinäpä ne =), kaikkea hauskaa ja häpeällistä löytyy :D, joopS :p! Joo pitääkin itekkin muutama painajaisjuttu kertoa =)... B), mitein pääski unohtumaan :/... :ashamed:... :p... :D!


Michelangelon "voitto"/"häpeä" -kuva!


Nyt vain odotellaan Jaak.. Hul... Raph... John Belush... Timbalandin omia =), FUCK YE..., joopS :p... :D!

Täältä riittää kerrottavaa


Vaikka alempana sanoin etten blogaile hitaan nettiyhteyden takia, blogaan nyt silti tämän viestin ennen kuin menen nukkumaan. -Joop. Eli tuo otsikko viittaa siihen, että kun torstaina palaan taas kotiin nopean, mutta alati kaatuilevan tietokoneen ääreen, kerrottavaa sitten riittää täältä mökin tapahtumista. Mutta säästän tosiaan sit tarinoinnin kotiin. Nyt tämä blogaus jää oikeasti viimeisekseni. Torstaina sit taas juttua ja kunnolla. -Nyt ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Huomisenhan voi uhrata :), WAHT :o?!?!?


Joo huomisen vois tosiaan uhrata sisällysluettelolle :), Jaak.. Hul... Raph... John Belush... Timbalandin DVD sellaiselle =)! Joo eli sinne voisi laittaa pelkät DVD:t (mitä olisi viimeksikin voinut tehdä kun oli oma päivä, mutta eipä tullut mieleen :/... :ashamed:... :'(... :p... :D), videoita kun et pahemmin enään ostele... Niin ja samalla typyjärjestys pysyis samana kun huomenna ei laitettaisi :), ellei Hulk oo jo ettiny äiskän kannettavallensa etukäteen :/, mutta senhän voi säästää myöhemmäksi :), laittaa vaikka Bloggeriin väliaikasesti odottamaan (jos ei halua äitin koneelle jättää :D, mitä tuskin haluat, jos nyt edes oot ettinyt...)! Eli huominen uhraukseen DVD luettelolle (tai voi sinne ne videotkin, päätä ite...), ainakin mun puolesta :), joopS :p... :D!


Päiväkö uhrataan :x, sehän olisi maailmanloppu :'(, TSII-SUS :|, EHEHEHEEEEeeeeeee :D!

Niin äänestyskin alkoi :)...


JoopS :p, sepä se :), YEAH B), ÖÖÖöööh :D! Joo Jaak.. Hul... Raph... John Belush... Timbalandihan äänesti Octorokia eli vaihtoehdot ovat..., joopS :p... :D!


Who's it gonna be :saint:... :p... :D?

Suomen *köh* (kuva :D) linna, heh!


Niin Suomen *köh* (kuva :D) linna tosiaan, niin, joo, ÖÖÖöööpS :p... :D! Joo mua ei ainakaan huvittais lähes yhtään vielä tänä viikonloppuna jo mennä ja Timbalandinkin (:D) hyväksyntä kun tarvitaan ennen huomista varaamista Timbalandin vaan mökkeillessä eikä pääse vastamaan ja soittamaan en ala niin..., myöhemmin sitten vasta Suomenlinnaan :/, jos ollenkaan :'(, kattoo sitten :), niin ensi leffan yhteydessä (joka on Simpsonit varmaankin =)...), joopS :p... :D! Joo eli huomenna vaan varaamaan liput "normaaliin" aikaan vaan :), joopS :p... :D!


PS.Kuva by juhziz0 a.k.a. Spennande!


Suomen *köh* (:D) linna petti meidät :'(, vai mekö se :ashamed:, jaa-a :p, joopS :D!