perjantai 27. lokakuuta 2023

Päivän ruoka

Tämä unohtui "ruoka ostosten esittely" -blogauksesta, kuten 'unohtui' esitellä itse ruoka - khylläpäs mä olen hajamielinen 😵😓😑😋😁 Joo, eipä ole/ollut enään paljoa juustoa jäljellä - mutta ei sitä 'raakana' (yksinään) huvittanut vaan syödä 😕 Onneksi tein tänään pizzaa, huomenna toi olisi khyllä jo roskikseen lentänyt... 😰 Tai ehkä huomenna toi olisi vielä voinut mennä, mutta... No mulla on jo ruoka mielessä, siihen tämä ei sovi. Tai khyllä tämä (lähes) kaikkiin sopii, mutta onko siitä 'hyötyä' - eli maistuuko se siinä itse ruuassa, niin... No tässä (pizzassa) se maistui, mutta jos sen pistäisi johonkin 'vahvaan' ruokaan - niin sehän olisi ihan turhaa...

Siinäpäs se pizza seisoo, on khyllä varsin herQllisen näköinen 😊😋 Kai se on jo aika esitellä se, vai jätänkö vielä seuraavaan blogaukseen..?! 😱 Eli kyseessä on; Grandiosa Perhepizza jauheliha & sipuli (525g 6,59e). Ja, kun ton 'tiedot' kaivoin mun toisesta blogista, niin... No hinta on noussut pilviin 😡😓😋😁 Aikoinaan toi maksoi 5,85e, nyt tosiaan 6,59e - tsiiiiiiiish... 😨 No joo, kaikkien hinnat on vähitellen noussut - mutta... No ei sitä halua tietää/'muistella', nyt tämä 'tieto' blogi aiheutti vähän kärsimystä 😰 Ja, paljon tämä on maksanut vuosia sitten taaksepäin..?! 😈 Ne(kin) tiedot mulla on, mutta ne on 'vaan' kännykässä - en ole 'siirtänyt' niitä vielä nettiin... Ehkä palaan tähän aiheeseen vielä joku kaunis päivä 😍

Tässäpä ollaan TV:n äärellä 😇 Aika hyvä/selkeä kuva, kiitos kun valot oli päällä. Voisi useamminkin pitää valoja päällä, mutta en halua kuluttaa niitä - pelkän 'kuvan selkeyden' vuoksi 😖 Ei että sähköä menisi enemmän, mutta aika v|ttumainen on vaihtaa toi kattolamppu 😡😓 Joten vältän suosiolla käyttöä... Juomaa en ole vielä esitellyt, vaikka ei siinä paljoa ole esiteltävää - ja olen sen jo monta kertaa esittelyt. Mutta, kerta kiellon päälle; Mad-Croc Energy Drink (caffeine + taurine + vitamins - 500ml 2,15e).


Mitä itse sapuskaan, no oli khyllä hemmetin hyvä =) :P Ei ehkä hintansa arvoinen, mutta... No en olisi khyllä jaksanut sitä pizzerian pizzaa =/ Ei että se pahaa olisi, ei tosiaankaan - se on tosi hyvää :) Mutta juuri vähän aikaa söin sitä, ja se maistuu aina ihan samalle (oli täytteet mitä oli...)?! Joten... ihan hyvä näin!

Päivän toinen leffa

Aika pistää uusintakatseluun Martin Scorcesen - The Departed -elokuva kerran tuli katsottua ne alkuperäiset versiot tässä hiljattain. Nyt on kyllä tyylikäs alkuvalikkokuva. Jees..., mutta ei sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Ja vastaus on... -oikein

Sieltä tuli oikea vastaus: The Departed leffa tosiaan oli haussa. Ja se tosiaan on illan leffa. 

Ruoka ostosten esittely

Siinähän se lepää, perjantai ruoka - toisin sanoen "pizza-perjantai" 😍🍕😎 Vähän khyllä tyhmää, tai pieni 'virhe' tuli tehtyä..?! 😵 Tai ihan tietoinen sellainen, eli... No tämä maksoi yli kuusi (6) euroa (6,59e) 😨 Ei että se paha olisi, vaikka khyllä on(kin) - khyllä nämä mun mielestä ennen paljon halvempia oli 😡😓 Mutta...

P.S. Nyt jää 'esittelyn' seuraavaan blogaukseen, kun tämä paisui... 😰😋😁

Edit. Tässä on esittely(t)... 😊


No lähes samalla hinnalla olisi saanut pizzeriasta pizzan, mun kantapaikassa kaikki pizzat maksaa arkena yhdeksän (9) euroa B) Eipä olisi tarvinnut 'itse tehdä', odotella vaan juoden vaan kahvia - ja maku on aivan eri. Mutta, tämä oli tosiaan tietoinen valinta - saa (vähän) vaihtelua, khyllä ne 'aina saman paikan' pizzat alkaa maistumaan kaikki ihan samalle =/ Harmi että tästä purettiin yksi toinen pizzeria, siellä(kin) tykkäsin käydä. Mutta, pizzaa siis näin perjantaina - khyllä kelpaa :)

Mikä elokuva? (veikkaus/tieto googlen avulla)

Hulk tosiaan arvuutteli päivän "mikä leffa?" -blogauksella 😇 Enpä sitten osannut sanoa, että mikä leffa voisi olla kyseessä - vaikka se näytti(kin) hyvin tutulta... Oli sitten turvauduttava perinteiseen Googleen, jossa hain "Mark Wahlberg with silenced handgun" -hakusanalla. Ja vastaukseksi sain "The Departed (2006)" 😎 Ihan kova leffa, khyllä 😍


En tiedä, katsooko Hulk sen tänään - vai ei..? Hän taisi juuri katsoa niitä alkuperäisiä, eli tämä on ilmeisesti seuraavaksi luvassa :) Hyvää leffailtaa, tosiaan erittäin kovan leffan kera B) Mun(kin) pitäisi ne alkuperäiset joskus katsoa, jos vaikka lainaisi ne joku päivä =)

PAKOllinen hörppykuva (päivän juoma)

Nyt ollaan sitten kotosalla ja aika korkata se kotiin varaamani Rockstar energiajuomia. Piti siitäkin saada otettua hörppykuva joten blogaan sen nyt tälleen erikseen vaikka ite juoman esittelin jo edellisessä päivän juoma blogsuksessa.

Mikä elokuva?

Nyt pitäisi olla helppo vaikka nyt valitsin taas aika randomin kuvan elokuvasta. Ei muuta kuin arvailemaan. 

Päivän leffa + poster

Kuten jo mainostelin ekassa perjantain ensi-illat blogauksessa ja omassa Hulkin blogissa leffaan tänään blogauksessa niin tänään tuli sitten käytyä katsomassa tuo Five Nights at Freddy's elokuva ja olihan se ihan kelpo kauhupätkä. Enpä ole pelannut peliä mihin tämä leffa pohjautuu..., mutta leffa oli ainakin hyvä niin uskon että pelikin on hyvä. Leffalle annan ⭐️⭐️⭐️⭐️ -ihan niin hyvä oikeasti oli. Ei yhtään huono.

Päivän juoma(t)

Keskustassa jaettiin taas ilmaisia Rockstar energiajuomia. Viimeksi oli joskus kesällä sama kampanja. 
Toisen juomista join heti siinä kävellessä ja sen toisen säästin illan leffaan.
Leffan jälkeen ohitin samat jakelijat ja otin vielä yhden juoman mukaani. Tämän säästän kotiin leffan ääressä juotavaksi.

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Hetkessä

Ja viimeistä viedään ja tämä on taas niitä -"ei kiitos" -leffoja joten... - no siinä se tulikin jo.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Strange Way of Life

No tätä voisi kyllä melkein harkita. Kuitenkin hyvät näyttelijät - Ethan Hawke ja Pedro Pascal -ja kestoa vain vaivaiset 30min. Eli ei edes puuduttavan pitkä. Toisaalta tämä leffa näyttää julisteen perusteella sen verran hauskalta että mielellään katsoisi kokopitkän elokuvan.

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Reality

Eipä nyt tämäkään hirveämmin kiinnosta joten tällekin vaan se -"ei kiitos" -ja kohti seuraavaa esiteltävää.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Sisarukset

Eipä nyt kamalasti houkuttele tämä leffa joten ei muuta kuin -"ei kiitos" -ja etiä päin esittelyissä. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Five Nights at Freddy's

Tässä on se mikä kiinnostaa nähdä ja tätä voisikin tänään mennä katsomaan. Lisää sitten päivän leffa blogauksessa. 
 

Perjantain ensi-illat

Tänään näkyisi olevan ainakin yksi mikä kiinnostaa nähdä. Mikä - se selviää sitten itse esittelyissä. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5

Happy Birthday following actors and one director

Tänään tuleekin vielä tämmönen perinteinen synttäriblogaus kun huomasin että viime vuonna en onnittelut muita kuin yhtä näyttelijää tänä samaisena päivänä ja olisihan siellä ollut vaikka ketä tuttua. No mutta nyt sitten. Mutta ite synttäriblogaukseen.

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Elokuvasta Almost Famous..., Saved! ja Babylon tuttu Patrick Fugit täyttää tänään 41-vuotta. Realitysarjasta The Osbournes ja elokuvasta Austin Powers ja Kultamuna tuttu Kelly Osbourne täyttää tänään 39-vuotta. Elokuvien Kaunis elämä ja Tiikeri ja lumi ohjaaja -ja päätähti Roberto Benigni täyttää tänään 71-vuotta. Star Trek elokuvista tuttu Robert Picardo täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Sitten vielä elokuvista Kala nimeltä Wanda..., Mary Shelleyn Frankenstein ja 007, Kun maailma ei riitä tuttu John Cleese täyttää tänään 84-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.