maanantai 5. marraskuuta 2007

Ennen nukkumaanmenoa viel suIHQuun



Jotta blogailut eivät jäisi tältä päivältä vähäisiksi, pistän vielä ilmoituksen, että olen menossa suihkuun ennen nukkumaanmenoa. -Aamulla ei kuitenkaan ehdi sillä tulee vain sitten kiire eikä jaksa herätä liian aikaseen jotta olisi aikaa suihkia rauhassa. -Joops. Ei muuta kuin hyvää yötä -uudestaan -ja MO!

Kissan tavoin *ZzZ* nukkumaan


Joops. -Kissan tavoin vaan nukkumaan, muttei kuitenkaan tietsikan näyön päälle -Ehhe-heee :D olipa hauskaa :/. -Juu. Huomenna taas aikaseen työharjoitteluihin |O. -Eli eipä sit muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Maanantain typy!

Digiexpossa typyt poseerasivat ilomielin kameran edessä :), mutta päivän typy pistää paremmaksi ja poseeraa jo etukäteen kotonaan vähemmissä vaatteissa =), FUCK YEAH :D! Paitsi että vähän epäterävä ja vino kuva tuli :/, mutta eipä sekään haittaa koska the whole shabang:in (:D) näkee kun bongaa typyn kuvan perusteella seuraavilta messuilta ja kysyy kuuluisan "meille vai teille" -kysymyksen B)... :D!

Olen sit Mikro(nakki :D)Bittin tilaaja

Tänään sit tuli eka numero postiluukusta (kuvan lehti), joka on tosin sama jonka poimin ilmaiseksi mukaan Digiexposta, joten nyt nitä on sit kaksin kappalein. Ja kumpaakaan tuskin hipaisenkaan. Ei kun satu pahemmin kiinnostamaan mikään Mikro(nakki :D)Bitti. Mutta tilataan nyt ainakin tämä kuukausi. Jotain minulle kerrottiin -kun lehden toimituksesta soitettiin, että olen tilaaja, että saisin lehden mukana lahjaksi MP3 soittimen. No mikäs siinä kun vanha sattui häviämään.

Täydellisissä naisissa tänään :)!


Kausi 3, jakso 8/23: Lapset ja vanhemmat. Lynettellä on selittämistä lapsilleen. Gabrielle päättää palata mallimaailmaan, ja Bree tapaa anoppinsa.
...
Eipä ole koskaan tullut katsotuksi, joten miksi nytkään vaivautuisin? -Joops.