torstai 28. helmikuuta 2008

Päivän video ja labeli siihen :o... B)... :p... :D!


Joo aikasemmin oon jo miettiny tätä :saint:, mutta sitten se vaan unohtu :'(, vielä nytkin unohtuen parin videon ajaks ku nyt vasta muistin ton enkä jo noitten parin videon tunkemisen jälkeen :'(, mutta..., joopS :p... :D! No mutta "päivän videot" labelia siis kiitS kehiin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo miteis vanhat "päivän videot" :saint:, etsiikö Matsku ne vai mä :)... :'(... :p... :D? No ite en ainakaan jaksa pariin päivään tässä ettiä (vaikka aika helppo hommahan se khyllä on :D, mutta :'(...), eli Matskuko hoitaa vanhohen etsimisen ja merkkaamisen :saint:... :p... :D? Eli jatkossa vaan siis tunkemaan näitä videoita tiheämmin :saint:, nyt näin "alussa" joka päivä =) (mun toimesta jos ei teidän B)... :'(... :p... :D)! No mutta siihen/tähän tämän päivään videeon :saint:, eli mun tänään pistämään "Joye Elderly Musical" videoon =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D... B)! Joo Matskulle toi ei varmaan niin paljoa maistu kun se (kuten mä :p... :D) on sen jo TV:stä nähnyt :/, mutta eiköhän nyt jonkun verran :), joopS :p... :D!

Joye Elderly Musical Part 1 video B)... :p... :D -linkki!



Joye Elderly Musical Part 2 video B)... :p... :D -linkki!



Joye Elderly Musical Part 1 and 2 YouTubessa -kuva!

Edit. Joo näköjään tulikin Matskulta jo kommenttia noihin videoihin tässä =), sillä aikaa kun kirjotin tätä blogausta jonku tunnin :x, WAHT :o?!?!? No eka kirjotus tuhoutui kun painoin telkku.comin sen päälle vahingossa :(, blogauksen vielä ollessa loppusuoralla :'(, TSII-SUS :|, huoh |O?!?!? Niin ja Wordiin en sitä kertaakaan laittanut :'(, mitä tälle tein joku 10 kertaa B)... :p... :D! Siis TOD pitäis tämmönen saada tänne Tilttiin B), TOD :|?!?!?


Edit 2. Joo ja tästä päivästä (muokkaan jo tehdyt) lähtien kommentoin TVmovieHolist nimellä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Mun videot senkun lisääntyy kokoajan =), kuten meidän labelitkin :saint:, joopS :p... :D.. B)!