tiistai 9. toukokuuta 2023

Päivän ruoka

Jahas, nyt oli tarjolla ranskalaisia ja nugetteja - ei mikään maailman paras/herkkullisin ruoka, melkein en edes blogannut tätä, mutta... No khyllä toi blogauksen arvoinen on, juomakin (Pirkka Murkku) kun on ihan hyvä 😊 Ohjelmana pyörii tuttu Heroes, mutta ei laita labelia tähän(kään, kuten en juomaan...)!


Niin unohtui mainita ton (Knepper) Prison Break nimi, sehän oli "T-Bag" - käytin sitä itsekin nimenäni (meillä oli eri nimiä, kuten Turtles hahmot), kun kommentoin meidän blogia. Toi oli khyllä kova hahmo, koko nimeltään Theodore "T-Bag" Bagwell! B) Oli toi khyllä yksi hyvää katsoa tota sarjaa, joka... Noh, taso laski kun lehmän häntä mitä pidemmälle mentiin =/ Niin kausissa, eka kausi oli alusta loppuun kovaa tasoa - mutta seuraavat kaudet alkoi jo vähän suckaamaan =( En edes katsonut vikaa/viimeisiä kausia, sen voisi khyllä yrittää korjata... Samalla näkisi mahtavan ekan kauden, olisiko se vaan sitä?! =X Niin mahtava... Eiköhän, ei maku niin paljoa muutu - kait..?! :P :D

Päivän TV-sarja

Buffy the Vampire Slayer kauden 2 levyä 2 kehiin. Levyn alkuvalikossa vaihteeksi muun hahmon kuva kuin itse Buffyn - tälläkertaa Willow hahmon kuva. Alyson Hannigan näyttelee hahmoa hieman samaan tyyliin kuin American Pie hahmoaan - hieman samanlainen puhetyyli. Saatiinpahan tekstiä tälläkin pikku huomiolla. Nyt ei sitten muuta kuin sarjaa pyörimään. 

"Eilinen" blogaus

Jos nyt ketään edes kiinnostaa eilinen blogaus yksittäisestä munkista niin tässä nyt linkki blogaukseen.

Päivän "jälkiruoka" ruoka

Kertyypähän ainakin blogauksia🤪.

Päivän peli

Tämä omistamani toinen Tetris peli Tetris DX on periaatteessa ihan sama peli kuin alkuperäinen Tetris..., mutta eri musiikeilla. Muuten tämän pelaaminen ei poikkea mitenkään alkuperäisestä. 
Siinä vielä kuva pelin alkuvalikosta. Eipä kait sitten muuta kuin rämpyttämään peliä.

Päivän poster + trailer

Jättihai rymistely The Meg on saanut jatkoa ja tämä jatko-osa Meg 2 - The Trench on saanut virallisen julisteensa ja ekan trailerin. Trailerissa itseeni teki vaikutuksen jo trailerin alku. Mutta kyllä muukin näytti ihan lupaavalta. Alla👇 traileri olkaa hyvät.

...

Näetkö tuhmia?

Eipä ole vähään aikaan ollut tämmöstä näetkö tuhmia? blogausta joten tässä nyt olis. Kyllä siinä selkeesti on kaksi kaljua miestä..., mutta likainen mieli saattaa aina tehdä tepposet.

Happy Birthday following actors and two directors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja kaksi ohjaajaa. Elokuvien The Mask..., Eraser ja The Scorpion King ohjaaja Chuck Russell täyttää tänään 65-vuotta. Simpsonit sarjan käsikirjoittaja ja elokuvien As Good as It Gets ja Spanglish ohjaaja James L. Brooks täyttää tänään 83-vuotta. Elokuvista The 5th Wave ja Rings tuttu Alex Roe täyttää tänään 33-vuotta. Elokuvista Air Force One ja 6. päivä tuttu Wendy Crewson täyttää tänään 67-vuotta. Sarjasta Sex and the City ja elokuvista My Big Fat Greek Wedding ja The Messengers tuttu John Corbett täyttää tänään 62-vuotta. Elokuvista Miss Congeniality ja Book Club tuttu Candice Bergen täyttää tänään 77-vuotta. Elokuvista The Three Stooges ja The Art of Steal tuttu Chris Diamantopolous täyttää tänään 48-vuotta. Sitten vielä elokuvista The Rundown..., Sin City..., Eagel Eye ja Unstoppable tuttu Rosario Dawson täyttää tänään 44-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.