tiistai 29. marraskuuta 2011

Päivän typy(t)

No kyllä tossa seurassa TOD kelpaisi mennä keilaamaan. -Typy vihjaa mitä sitten luvassa jatkoilla keilailun jälkeen; -pallolla -miten minä upotan sormeni hänen you know minne -ja keilalla miten hän pitää minun you know mitä -kädessä.

Typy arvoitus

Mitä tekemistä keilaamisella on typyn kaa? -No typyn voi viedä keilaamaan. -Joo -ihan hauskaa..., mutta... -Eiköhän vain oteta selvää...?

Ghostbusters teemaiset makee kuva -ja päivän kuva coming soon

Nää olisin voinut blogata jo eilen..., mutta pääsivät aivan unohtumaan -joten huomenna sitten luvassa Ghostbusters teemaiset päivän makee kuva -ja päivän kuva. -Löyty tossa yks päivä google selatessa hakusanalla -"ghostbusters 3"..

Päivän "Hulkin oma Frendit boksi" makee(t) kuva(t)

 FUCK YEAAAAAAAAAAAAAAAAAH 8)...=)...:saint:...:)...!!!!!!!!!!!!1111111111111 -Now it is finally mine. -The all ten Friends seasons DVD box has arrived. -Hjoops..., mutta vaihdetaanpa kieli suomeksi ja jatketaan kerrontaa. -Siinä se koreilee silinterihatun päällä -upea boksi. -Ei muuta kuin kurkkaamaan sisään.
 Boom...!!!!!!111111-Siinä on sisältö levitettynä sohvalle esille. -Kyllä noita kelpaa raiskata aina uudestaan ja uudestaan.
Siinä se koreilee Mies ja alaston ase trilogia -ja Mr. Bean boksien välissä. -Lasinen pääkallopullo vartioi boksia siinhä päällä.