maanantai 18. tammikuuta 2010

Maanantain typy!

Jatketaan päivän typyissä eilen alkanutta rantateemaa :p, sillä varsinkin näin talven kylmyyden keskellä kelpaa katsella kuumia kissoja kylpemässä kesän kuumuudessa =)! Tulipas muuten monta k:lla alkavaa sanaa peräkkäin :D!

Typymuistutus

No kerran kusahti toi relax päivän pitäminen -blogaistaanpa vielä typymuistutus..., jonka tosin piti olla hylätty otsikko..., mutta tuosta edellisestä blogauksesta tuli mieleen -niin pistetään nyt sitten. -Viimeksi pistin minä ja sitä ennen taisi olla Tontsa -niin olis taas Matskun vuoro -mikäli jaksaa.

Tää nyt ei ole päivän typy, mutta...

Se siitä relax hetkestä..., mutta kun keksii blogattavaa niin ei vain voi olla relax.. -Tuli selattua Matskun New York albumia ja jo kertaalleen Tontsan heinakuun 24. päivä, torstaina blogaaman päivän typyn kohdalla tuli tehtyä oivallus että kirjoitanpa huvikseni tuon -"Jenna Loves Diamonds" -googlehakuun.

-Ja sieltähän se tuttu kuva löytyi. -Silleen mitään ihmeellistä että löytyy netistä -siis totta kai..., mutta että on nähnyt kyseisen kuvan jättijulisteena NewYorkissa -se kyllä on erikoista ja ihmeellistä.

Päivän puujalka

Pistetään nyt vielä päivän puujalka. -Proidi lähetti sähköpostiin Fingerporia niin pitihän se ottaa talteen päivän puujalka blogausta varten. -Elikkä siis Fingerporia olisi jälleen luvassa ja tässä kuplien sitaatit.
...

Heimo Vesa: -"Äh...
...Yritän tehdä raporttia ranskaksi"
Heimon vaimo: -"Tuohon väliin kuuluisi epämääräinen artikkeli"

"Huumemissi adoptoi ufovauvan"

Nyt vois relax blogailun suhteen

Nyt tuli viikonloppuna raiskattua blogia niin pahasti että nyt voisi kyllä hieman relax. -Oscarit -ja naisehdokkaat voisi säästää ensi viikonlopulle. -Arkipäivinä nyt vain TV-ohjelmat -ja jos sattuu löytymään niin sitten päivän kuva + makee kuva jne..., mutta väkisten ettimään en ala. -I shall now take it easy and just relax..

The Simpsons

Mitäs viikon ekoissa Simpsoneissa tänään olisi luvassa...?
...
Vanhus ja poika. Amerikkalainen piirrossarja. Kun Bart aiheuttaa kotikaupungilleen olympialaisten menetyksen, hän rupeaa maksamaan velkaansa hoivaamalla vanhuksia.
...
Kuulostaapa hupaisalta jaksolta.