torstai 5. tammikuuta 2023

Päivän ruoka (by Tontsa)

Nyt taitaa ranskalaiset lentää ensimmäistä kertaa (Hulkkikaan ei ole tainnut) 😇😋😁 Jo oli aikakin! 😍😎😋😂

Siinäpä ne on hiAnosti rivissa, onpa komeaa! 😊😋😄

Ja tässä suola lentää, joka... No eihän se tietenkään näy, sen verran pieniä hiutaleita 😩😵😓😋😆 Tämän (suolasirottimen) ostin juuri pari päivää sitten (linkki toiseen blogiin), ihan hiAno - jotten/etten (😁) sanoisi! 😊😋😅

Siinä menee ranskalaisten, kalapuikkojen ja nugettien päälle tänään ostamaani dippiä (Orkla Felix Original Paprika majoneesi). Ihan hyvää khyllä oli/on, hyvä ostos siis!

Siinäpä sitä ollaan TV:n äärellä ruuan kera, ja ohjelmana - noh, mikäs muukaan kun Frendit! 😍😎


Ihan hyvää settiä khyllä oli, vaikka onkin halpaa melkein kun vesi... Onhan tää vähän tämmöistä pikaruokaa (jota saa myös tosiaan pikaruokaloista), mutta huomenna on khyllä kunnon herkkua luvassa! =) Tässähän alkaa jo kuola valumaan :P :D Vaikka on ihan täynnä tosta roskasta (=D) minkä tänään söin... Juomakin näkyy kuvassa, mutta... ei siitä sen enempää - kohti huomista vaan! B)

Tänään ja huomisten ostosten esittely

Joo, siinäpä on läjä ostoksia 😇😋😁 Jos niistä haluaa tarkempaa tietoa, niin voi mennä osoitteeseen - mun toinen blogi! 😎😋😂 Khyllä mä niitä tässäkin esittelen, mutta tuolla on tarkemmin. Niin hinnat & painot yms shitit 😆 Tänne ehkä kerron hyödyllisempää tietoa...

Joo, eli mennään itse kuvaan, siinä on vähän rikoodia 😊 Punaiset raksit nyt on varmaan selviä, eli ne ei liity mun ruokiin tänään eikä huomenna (ellen niistä jotain iltapalaa väsää, tuskimpa...)! Vihreät on mitkä meni tänään (tai ainakin osa niistä, kaikkea en siis syönyt tänään - enkä edes tehnyt), eli; Rainbow KananugetitRainbow Kalapuikot MSCOrkla Felix Original Paprika majoneesi ja McCain Golden Longs. Eipä ole vaikeaa - eikä edes mahdotonta, arvata mitä noista tuli, mutta mennään niihin vielä erillisissä blogauksissa.

Sitten on siniset, eli mitkä menee huomenna; Rainbow Fusilli Pasta No. 98Dolmio Vaaleakastike juustolla Sauce for Lasagne, Valio Arki JuustoraasteDolmio Classico Sauce for Bolognese ja Atria Parempi nauta jauheliha 10%. Tämäkin on aika helppo ruoka (niin arvata), mutta siihen mennään sitten huomenna 😍😋

Sitten on vielä keltaiset, jotka on kysymysmerkillä merkattu. Eli aika selvä; niistä en ole varma - meneekö ne vai jotku muut. Niin huomenna, tänään en niihin koske (enkä saata tosiaan huomennakaan) - katsoo mitä tekee mieli (hyvä olla vaihtoehtoja) 😊

P.S. Hulkkikin sattui tänään esittelemään huomisen ruuan ostokset, miten sattuikaan?! 😳😵😋😄


Että sellaista, hyvää mättöä luvassa =) Niin ainakin huomenna, tänään oli vähän köyhä ruoka =/ =( :'( :P :D Mutta, kuten olen todennut; 'välillä jotain huonoa/huonompaa, niin hyvä on parempaa' :saint:, tjs shittiä... :) :P =D

Päivän leffa

Nyt on vuoden viimeinen Ghostbusters maratoni suoritettu ja pääsee katsomaan muita elokuvia. Tänään voisinkin katsoa ekan eilen ostamistani leffoista. Ajattelin katsoa Dustin Hoffmanin ja Nicole Kidmanin tähdittämän gangsterielokuvan Billy Batchgate missä nähdään myös Bruce Willis. 

Extra juoma

Kohta alan katsomaan leffaa..., mutta sitä ennen leffajuotavan esittely. Hakaniemen kiinakaupasta lähti mukaan tämä erikoisen näköinen juoma - Fresh Pandan Drink with Basil seed. Jännän näköinen kun nuo siemenet kelluu juomassa kuin ameebat merivedessä ikään.

Ruoka ostosten esittely

Ruoka on huomiselle..., mutta esittelen jo nyt tehdyt hankinnat. Ruokajuomiksi lähti muistaakseni aikaisemminkin täällä esittelemäni juomat - Aloe Vera King ja sitten joku riisijuoma jonka nimestä ei saa tolkkua koska se on kiinalaisin symbolein. Tuosta pikkupullosta sitten lisää omassa blogauksessaan. Huomiseksi ruoaksi lähti Steamed Pork Bao Bun paketti ja kaksi pakettia Drosed Filet ankanfileitä. Mutta nämä tosiaan huomiseksi paitsi toi yks juoma josta nyt seuraavaksi asiaa.

Päivän poster + makee(t) kuva(t) + trailer

NICOLAS CAGE IS BACK!!! Tai siis - onhan se tehnyt filmejä ahkerasti..., mutta nyt pitkästä aikaa isolle studiolle. Vaikuttaa siltä että Cagen liukuhihnatuotantoleffa-aikakausi on nyt takana ja legenda on palannut tekemään laadukkaita ison budjetin elokuvia. Ja tässä olkaa hyvät ensimmäinen traileri Cagen uutuusleffaan - Renfield. Sitä ennen tosin elokuvan upea juliste...
...-ja pari sika makeeta still kuvaa elokuvasta. Siinä Cage toisen Nicolaksen kanssa. Hän näyttelee elokuvassa nimiroolin.
Siinä vielä still kuva alla👇 nähtävän trailerin loppujohtauksesta. Sitten itse traileria kehiin.

...

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoka tuli nautittua Hakaniemen Espresso Housessa missä otin kaksi eri leivosta; -tollasen Caramel cheesecaken...
...-ja Pekaani & kinuskibrownien. 
Ja siinä molemmat herkut tarjottimella Latte Macciaton kanssa. Toi Caramel cheesecake oli kyllä varsinainen sokeripommi and me likes😋.
 

Päivän juoma

Ruokajuomaksi otin tollasen Surin Cloudy Lemon limonadin. Eipä oikein muuta sanottavaa.

Päivän ruoka

Tuli käytyä syömässä Döner Harjussa missä alkupalana oli tollanen hyvänmakuinen tomaattikeitto. Siinä taustalla näkyy juoma josta sitten lisää omassa blogauksessaan. 

 Pääruokana oli Lounas Iskender lampaalla. Vaihtoehtoina oli Chilikana tai Vege. Hyvä setti kyllä oli - on aikaisemminkin tullut syötyä kyseisessä paikassa.

Happy Birthday following actors, one director and one musician

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät..., yksi ohjaaja ja muusikko. Ylävasemmalla on elokuvista X-Men: First Class ja Seeking Justice tuttu January Jones joka täyttää tänään 45-vuotta. Sitten on SpongeBobin Mr. Krabs ääninäyttelijä ja elokuvasta Starship Troopers tuttu Clancy Brown joka täyttää tänään 64-vuotta. Seuraavaksi on muusikko Marilyn Manson jonka musiikkia kuullaan mm. elokuvissa The Matrix ja John Wick. Hän täyttää tänään 54-vuotta. Sitten on elokuvissa Kong: Skull Island ja Joker nähty Shea Whingham joka täyttää tänään myöskin 54-vuotta. Sitten on Puuta, heinää ja muutama vesiperä ja Snatch elokuvista tuttu Vinnie Jones joka täyttää tänään 58-vuotta. Blown Away ja Titanic elokuvissa nähty Suzy Amis täyttää tänään 61-vuotta. Japanilainen Ystäväni Totoro ja Henkien kätkemä ohjaaja Hayao Miyazaki täyttää tänään 82-vuotta. Elokuvista Apocalypse Now ja Kummisetä tuttu Robert Duvall täyttää tänään 92-vuotta. Myöskin Kummisetä elokuvissa nähty -ja monissa romanttisista komedioista kuten Hylättyjen vaimojen kerho ja And So It Goes tuttu Diane Keaton täyttää tänään 77-vuotta. Ja vielä viimeisenä mm. The Hangover elokuvista tuttu Bradley Cooper täyttää tänään 48-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille.