maanantai 19. joulukuuta 2022

Joulukalenteri luukku 19.

Talli ja paimenet -

siunaus ei ole kiinni

puitteista

tai titteleistä.

Mites se joulukalenterin 19. luukku?

Tää jää varmaan aika turhaksi blogaukseksi koska eiköhän se sieltä ajallaan tupsahda se Tontsan 19. luukku. Mutta ihan tämmönen friendly reminder kuitenkin kaiken varalta. 

Päivän leffa

Nyt kun on Jurassic Marathon suoritettu niin pääsee taas katsomaan muita elokuvia ja pistänpä tänään pyörimään viimeisimmät leffahankintani - Terrifier 2 - elokuvan. Ykkönen tuli ihan tässä hiljattain katsottua ja se oli kyllä brutaalisen väkivaltainen ja verinen leffa😵...😵‍💫... Jos tämä jatko-osa on yhtään samankaltainen niin väkivaltaisuuksia saadaan katsoa peräti 2h 18min ajan.

Extra KKSA-kuva

Näitä pukkaa😲...😵‍💫...😵...😁..., mutta mikäs siinä kerran ideoita piisaa. Sehän on vain hyvä asia. Jos tästä vielä maksettaisiin per kuva niin olisin jo rikas🤑..., mutta se on pelkkää toiveajattelua😐...😑...😏... Mutta itse kuvaan. Nyt oli joku muokannut pilakuvan Elon Muskista niin päätinpä sitten itekki väsästä oman. 

Päivän KKSA-kuva

Törmäsin Facebookin KKSA-ryhmässä jonkun käyttäjän muokkaamaan pilakuvaan Maisa hiirestä ja muokkasinpa sitten heti omani. Näistä mun muokkauksista huomaa että tykkään hieman synkemmästä huumorista.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Renny Harlinin Driven ja Tarantinon Inglorious Bastards elokuvissa nähty Til Schweiger täyttää tänään 59-vuotta. Sitten komediassa Dude, Where's my Car nähty Marla Sokoloff täyttää tänään 42-vuotta. Sitten myöskin Dude, Where's my Car elokuvassa -ja Buffy the Vampire Slayer sarjassa nähty Kristy Swanson täyttää tänään 53-vuotta. Seuraavaksi on Iso-Arskan tyttärenä Commando elokuvassa nähty Alyssa Milano joka täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Sitten on mm. Flashdance ja ja Kauna 2 elokuvista tuttu Jennifer Beals joka täyttää tänään 59-vuotta. Ja viimeisenä vielä Brokeback Mountain ja The Day After Tomorrow tähti Jake Gyllenhaal joka täyttää tänään 42-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Typyjoulukalenterin 19. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 19. luukku. 
Vaihteeksi hieman paljastavampi kuva..., mutta ei ihan vielä K-18. Oliskohan tää K-16 tasoa🤔 - tuhmaa..., mutta pehmoa.