torstai 4. tammikuuta 2024

Extra juoma

Illan viimeisenä juomana toimi Irish Coffee mikä on kyllä yksiä limppari drinkkejä.
Ja pitihän sitä sitten ottaa tollanen hörppykuva. 

Päivän kuva

Pelattiin tosiaan biljardia Tontsan kaa ja siinä biljardipöydän reunassa oli tollanen viesti kiinnitettynä. Aika kalliisti saa maksaa jos läikyttää juomat pöydälle. Onneksi en läikyttänyt. 

Musabingo @ O'Learys koettu

No nyt on musabingot koettua ja ei kyllä ollut mun (Hulk) bingoilta. Kierroksia oli kolme joista ekasta piti saada viisi oikein miltä tahansa riviltä. Ei tullut bingoa. Tolalla kierroksella kaksi täyttä vaakariviä - ei silloinkaan tullut bingoa. Ja tässä kohtaa olin ymmärtänyt säännöt väärin - luulin että piti olla kaksi oikein vaakarivillä ja huusin innolla bingo kun sain kaksi vierekkäin🙄...😐...😑... Ja kolmannella kierroksella piti saada kaikki ruudut merkatuksi ja kuten kuvasta voi nähdä niin ei käynyt.
Toisella kerralla ei yhtään sen parempi tuuri. Ei tosiaankaan ollut minun iltani. Mutta eipä myöskään ollut mun juttuni tämä joten saa jäädä ekaksi ja viimeiseksi kerraksi. Kerta riitti tätä hupia. 

Biljardia @Tontsa

Varsin ihQ kivaa...

Extra ruoka

Meninpä sitten Tontsan ja erään toisen tuttavan kanssa musabingoon Pasilan Triplan O'Learysiin ja tilasinpa samalla syötävää. Tuli otettua tollanen O'Learys Combo Plate. Aika kevyt..., mutta saa nyt kelvata. Huomenna sitten kunnon mätöt taas luvassa.

Päivän ruoka

Khyl kelpaa...
Kohta musabingoa...

Päivän ruoka + jälkiruokajuoma(t)

Tuli käytyä Hakaniemen metrotunnelin Espresso Housessa missä otin tollasen Focaccio vuohenjuusto & viikuna paniinin.
Siinä vielä itse Focaccio. Oli kyllä varsin maukas pikku purtava.
Tilasin juotavaksi sellaisen sekoituksen mitä ei Espresso Housen listoilta löytynyt: -kaakso espressoshotilla.
Oli niin hyvää että piti tilata uusi samanlainen tupla espressoshotilla.

The "Tontsa" Viking B)

Hulk blogasi omansa...

Tämä on mun 😎


Varsin hiAnon TOD tyylikästä... :saint:

Huomisen ruoka ostosten esittely

Tuli käytyä Hakaniemen S-Marketissa ruokaostoksilla. Alunperin piti tälle päivälle nämä hankkia..., mutta tulikin pieni muutos suunnitelmiin joten nää jää sitten huomiselle. Mutta hoidetaan ostosten esittelyt kuitenki n nyt pois alta. Elikkä suunnitelmissa oli tehdä carbonara pastat hieman uudella lähestymistavalla. Ikään kuin lasagnetto tai makaronilaatikko tyyliin ajattelin toteuttaa tämän. Mutta niihin aineksiin. Siinä on ekana vasemmassa yläkulmassa Barilla Gnocchi pastaa - sitten on HK Amerikan pekoni lastu 2 kpl - Castelli Parmigiano Reggiano myöskin 2 kpl - Valio kermainen Curry kastike (laktoositon) - 1 kpl Irto sipuli - Kieku vapaana kanan munia 4 kpl:n kenno -ja Coop Mozzarella (150g). Ruokajuomaksi lähti nuo kaksi olutta joista toinen on Micto NEIPA ja toinen Micro IPA molemmat keisari merkkisiä. Näillä sitten huomenna. 

Päivän makee(t) kuva(t)

Teinpä huvikseni Facebookissa -"What would you look as a Viking" -testin ja testitulos kyllä TOD kelpaa. 
Facebookissa totesin että jos tuolta näytän hieman hoikempana niin pitää sitten alkaa pudottamaan painoa.

Screenshot(s) & Link(s)

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä kaksi näyttelijää. Tai toinen heistä pikemminkin viettäisi. Siitä sitten lisää alempana👇. Mutta ekana linkki tohon ylempään👆 kuvaan liittyen.

Happy Birthday Julia & Julian

Tosiaan - toisen tämän päivän synttärisankareista menetimme valitettavasti. Hän olisi täyttänyt tänään 66-vuotta. Alla👇 linkki.

R.I.P. Julian Sands (1958-2023)