sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Talosta häädetty asukas ja se turboäänestys juttu

Talosta sai tälläkertaa lähteä asukas Elisabet ja ja... -Mitäs siitä sen enempää. -Sitten oli se joku ihme turboäänestys jutska mikä piti myös selvittää.

Voisiko se turboäänestys viitatata tuohon semifinaaliäänestykseen...? -Voipi hyvinkin näin olla. Jees -nyt kun sekin asia tuli selvitettyä voimme taas unohtaa BB höpinät tältä erää ja palata asiaan taas ensi sunnuntaina. -Hulk kiittää.

Big Brother Talk Show

Illalla saadaan sitten selville kuka / ketkä lähtee talosta. -Turboäänestys ei ainakaan kuulosta hyvältä. -No mutta -selvitys ketkä lähtee -ja selitys turboäänestykselle selviävät sitten illempana tänään.

Illan leffat TV:stä: Fletch -hän elää -ja Oikeanlaista kemiaa

Tänään tulee taas suhtkoht mielenkiintoisia elokuvia telkkarista. -Jatkoa Chevy Chase komedialle -Nimeni on Fletch -ja Uma Thurmanin ja Meryl Streepin tähdittämä komedia -Oikeanlaista kemiaa. -Aloitetaan selostukset tuosta Chevy Chase jatko-osasta.
...
Fletch -hän elää

Komedia monikasvoisesta tähtireportteri Fletchistä, joka perittyään yllättäen ränsistyneen kartanopahasen joutuu sotketuksi mukaan murhiin, keinottelijoihin, tv-saarnaajiin sekä paikallisiin juonitteluihin. Ohjaaja: Michael Ritchie, USA 1989. (91') Pääosissa: Chevy Chase, Hal Holbrook, R. Lee Ermey, Cleavon Little, Julianne Phillips.
...
Anttilassa olen törmännyt vain siihen ykkösleffaan -joten eiköhän se valmiiksi kokoelmiin odottamaan tän jatko-osan saapumista myyntiin...? -Molemmat kuitenkin kiinnostavat. -Mutta entäpä illan toinen leffa. -Sehän on se Uma Thurmanin ja Meryl Streepin tähdittämä...
...

Oikeanlaista kemiaa

Sinkkuelämää-sarjan hengessä vauhdikkaasti kulkeva romanttinen komedia, joka koettelee nauruhermoja, yllättää ja koskettaa. Uma Thurman esittää Manhattanilla asuvaa uranaista Rafia, joka uskoutuu terapeutilleen (Meryl Streep) myös elämänsä intiimeimmistä yksityiskohdista. Tilanne muuttuu mutkikkaaksi, kun 37-vuotias Rafi rakastuu itseään lähes 15 vuotta nuorempaan Davidiin. Komea ja innokas David sattuu myös olemaan Rafin terapeutin poika. Pääosissa: Uma Thurman, Meryl Streep, Bryan Greenberg, Jon Abrahams, Zak Orth, Annie Parisse. Ohjaus: Ben Younger. (100')
...
Eipä nyt pahemmin kiinnosta. -En vain haluunnu esitellä tota Chevy Chase leffaa ainoana. -Vaikka hyvät naistähdet tosin..., mutta silti.

4 days left

Minä lasken päiviä kiitospäivään -kalkkuna taasen laskee elinaikaansa; -4 päivää jälkellä.