keskiviikko 15. marraskuuta 2023

Päivän ruoka (by Tontsa)

Tässä menee mun uutta - tänään ostamaa, ei khyllä ekaa kertaa - dippiä 😊😋

Ja TV:n äärellä ollaan, tuttuakin tutumpi ohjelma pyörii siellä... 😍 Chandler alko polttamaan taas tupakkaa, Gunther haluaa osansa 😁


Puhuin TV-sarjasta, mutta... en labelin arvoisesti, se saa jäädä välistä... Mutta, erinomainen ruoka tosiaan - vaikka vähän maistu puulle, kun pari päivää sitten söin sitä... Mutta, nyt en varmaan ainakaan kuukauteen syö uudestan :devil:

Ruoka ostosten esittely

Tortilloja tein pari päivää sitten (esittely ja "päivän ruoka") 😇 Unohdin mainita, että mulla oli kaksi (2) kpl sipulia - sen piti viitata, että teen uudestaan tätä joku lähipäivä. Ja, no tänään tein - ja oli khyllä TODella hyvää 😊😋 TOD..!! 😍😎 Lähes samoilla aineksilla mennään, pekonin vaan korvasin kebabilla. Ja sitten piti ostaa uusi juusto, ja dippi. Juomana toimi energia juoma, iso tällä kertaa - mikä oli hyvä valinta, lähes kaikki kun meni ruuan kanssa (loput meni TV:tä katsoessa...)!


Joo, en nyt taas(kaan) esittele sen tarkemmin - kun ei mene tälläkään kertaan toiseen blogiin nämä ostokset =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEeeeee :D Mutta, erinomainen sapuska taas =) TOD..!! B)

Extra ruoka + juoma

Vanhempien luona tuli taas ruokailua ja tarjolla oli tälläkertaa nieriää ja perunamuusia. Oli kyllä herkullista.
Juoman blogaan taas tähän samaan blogaukseen sillä se oli lasillinen Schweppesiä mitä en nyt viitsi esitellä erikseen omassa blogauksessa.

Päivän png-kuva(t)

Tässä nämä kuvat mitä hyödynsin tuossa päivän KKSA-kuvassa. Ylempänä👆 näyttelijä Liza Minelli...
...-ja tässä puolestaan Iika Kivi. Yhdistettynä Iikka+Liza saatiin pilanimi -"Iikkaliza" -joka kyllä hieman kuulostaa kuin -"Equalizer" -lausuttuna😁.

Päivän KKSA-kuva + pilanimi

Muokkasinpa tollasen hupsun kuvan mikä toimii samalla myös päivän pilanimi blogauksena. Siinä nimittäin elokuvasta The Equalizer vääntyy...
...
The Equalizer.................................................Iikkaliza

Päivän ruoka + juoma

Tulipa poikettua Steissin Burger Kingissä syömässä missä otin tollasen Double Cheese Lover aterian. Normit ranskalaiset korvasin Cheddar päällysteisillä raneilla.
Ja juomana toimi ihan perus Coca-Cola joten siksi nyt tähän samaan blogaukseen.

Happy Birthday Sam Waterston & Ray McKinnon

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä kaksi näyttelijää. Sarjasta Law & Order ja elokuvasta Serial Mom tuttu Sam Waterston täyttää tänään 83-vuotta. Sitten sarjoista Deadwood ja Fear the Walking Dead tuttu Ray McKinnon täyttää tänään 66-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🥳🎂 ja Happy Birthday 🎁🎈🥳🎂 molemmille synttärisankareille. 

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors