keskiviikko 21. maaliskuuta 2007

Chat keeps on going <3... :D!


No mullakin näkyy khyllä joskus sillein mun kuvat (varmaan oon kopioinut liian vähän kuvatekstin html:ää tai jotain...), mutta sun ja Hulkin laittamissa kuvissa ei näy mitään eli ihan hyvin voi olla että teilläkään ei näy kaikki kuvat (koska "kaiteet" nään itekkin, näkymättömiö en nää mitä ette tekään jos ei näy...), mutta luultavasti näkyy, mutta ei varmasti (kannettava teille/Hulkille vaan mukaan niin voisi varmistaa)...


No juuripa aikaa säästääkseni ;)! Vaikka ei kovin kauaa vie upploadata, niin khyllä sen verran että etukäteen vaan (samalla kun kirjottaa...)! Niin ja välillä (itseasissa aika usein, ainakin mulla...) toi ei upploadaa niitä ja joutuu uudestaan, joten TOD etukäteen B)... :D! Ja vai että jotain draftauksia, no en mä jaksa säädellä :|... :/... :ashamed:... :'(... :D! Ja sitäpaitsi Tilt blogi on mun pääblogi, empä nää mitään syytä lukea tota toista :/... :'(... :D, paitsi isot kuvat, mutta ne linkitän "pääblogiin" joten... Ja/jos sitten kun Tilt tuhoutuu (:'(... :D) niin noitten päälle on jo heitetty Tilt arviot joten... B)... :D!


No ei välttämättä auta sekään, mutta se vasta viikonloppuna (jos sillonkaan jaksaa) :o... :x... :ashamed:... :'(... :D!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No eipä pahemmin tekstit kiinnosta ku on u know what blogissa (varsinkaan ku sitä ei näkynyt...) ;)... <3... B)... :D! Niin ja mitä tohon "alla olevaan", luulin että alhaalla on katottavaa (siinä sensuroimattomassa kuvassa) <3, mutta eipä näkynyt sensuroimatonta vaan pelkkä sensuroitu joten... Ja eipä jää tommoset 2 kuvaa juttu mieleen, EI TOD (paitsi eiköhän nyt :'(... :D)! Ja empä sanoisi kovin pahaksi "vahingossa..." syytöstä, sentään mitään "HAHAA, mokasit..." sanonut... Ja mitä "painostaviin" viesteihin, no en kai niitä nyt ehdottotaisi/pyytäisi jos ne painostais ;), eli TOD vaan satelemaan niitä jatkossa, painosta yhtään... Ja khyllä aion itekki lähettää (vaikka ehkä sua painostaakin, vaikka ihan turhaan, vastaat jos haluat, pääasia että sentään näät...), paitsi mä khyllä siirrän noi "chatit" aina seuraavalle päivälle, jaksa mitään vanhoja muokkailla (varsinkin ku tallentaessa se menee uuteen päivään ja sit pitää mennä takas varmistamaan että meni oikein ja jos siellä on virheitä niin..., joo, EI KIITOS...)! Ja et vai tartte vastausta kysymyksiis, no mitä järkeä niitä kysymyksiä sitten on edes tehä jos ei kiinnosta vastaukset :x...? Joo eli jatkossa ilmotuksia jos kommentoit vanhoja (niin jos niissä on kysymys, mutta onhan hauskat läpätkin kiva nähdä <3... :D), painosta yhtään...


PS.Joo toivottavasti ei paisu enempää :/, ikuisuus tähän meni vastata :|... :'(... :D!

South Park pyyntö Tontsalle


Tai miks ei Matskullekkin. -Joop. Tiedä sit mihin aikoihin tuun huomen kotiin sielt risteilyltä, mutta jos en tule South Parkin aikoihin nii voisko jompikumpi kopsata sen levykkeelle? -Ilmoitan sit blogissa, jos tuunki aikaisemmin, mut en tosiaan nyt osaa sanoa milloinka me sielt palaillaan. -Eli jos menee saapuminen myöhäseks etten kerkee South Parkin ajaks, muutoin nauhoitan sen ihan tavalliseen malliin.

Illan CSI NY:ssä tänään

Taistelijat. Macin tiimi tutkii öljy-yhtiössä tapahtunutta kaksoismurhaa.

...

Matskuhan kattoo myös ihan mielellään CSI:tä. -No tämä nyt onkin Matskulle muistutukseksi tässä. Itse olen juuri CSI:n alkamisaikoina sielä risteilyllä. Itse asiassa laiva lähtee kun CSI: NY alkaa, eli klo 21.00.

Päivän pilanimi


Keskiviikon pilanimen kohteena on kyttäleffa Dark Blue. -South Parkin umpitollo poliisipäälikkö Barbrady korvaa nyt Kurt Russelin, ja elokuvan nimeksi vaihdetaan...

...

Dark Blue..................Dork Blue

Päivän typy

Tiltin blogissa: Mitäs se Janet Jackson siinä oikein venyttelee käsiään tolleen? -Harrastaako Janet aamuverryttelyä, vai mistä on kyse? -No otetaan asiasta selvää uudessa blogissa.
...
No melko lähelle osui. -Janet harrastaa aamuseksia ja se menee kyl ihan jumpasta se. -Yeah.

Päivän automuistutus

Löytämäni kuva päivän automuistutukseen enteilee, että päivän autokuvaa ei ole tulossa tänäänkään. -Luultavasti tulee toteen tämä enne.

Päivän miesmuistutus

Tässä ois Tontsalle Steve "Stone Cold" Austinin nimmarilla varustettu miesmuistutus. -En selvinnyt mustelmitta sitä pyytäessä.

...

Joop.

Päivän kappaleen sanoitukset


"I Don't Give A Damn"

Everytime you go away
It actually kinda makes my day
Everytime you leave
You slam the door

You pick your words so carefully
You hate to think you're hurting me
You leave me laughing on
The floor

Cause I don't give it up, I don't give a damn
What you say about that
You know I don't give it up, I don't give a damn
What you say about that
You know I'm not gonna cry, about some stupid guy
A guy who thinks he's all that

I thought we were just hanging out
So why'd you kiss me on the mouth
You thought the way you taste
Would get me high

You went to all your friends to brag
Guys are always such a drag
Don't you know the reason that I kissed you was to
Say goodbye

Cause I don't give it up
I don't give a damn what you say about that
You know I don't give it up
I don't give a damn what you say about that
You know I'm not gonna cry about some stupid guy
A guy who thinks he's all that

Hanging hanging out, I am simply
Hanging hanging out, I am simply
Hanging so why'd you kiss me on the mouth?

Don't you know that I...

I don't give a damn about you
I won't give it up not for you
I don't give a damn about you
I won't give it up not for you
I'm not gonna cry about some stupid guy
A guy who thinks he's all that

I don't give it up
I don't give a damn what you say about that
You know I don't give it up
I don't give a damn what you say about that

I don't give it up
I don't give a damn what you say about that
You know I don't give it up
I don't give a damn what you say about that

...