sunnuntai 30. joulukuuta 2007

Uudenvuo... (:p... :D) sunnuntain typy(t)!


Joo olis sopiva typykuva kokoelmissa uudeksivuodeksi :saint:, mutta sillon ei ole mun vuoro :(, joten kuva joudutaan "tuhlaamaan" (:p... :D) jo nyt :'(, koska ensi vuoteen nyt ole odottamassa :|... |O... :'(, tai ensi vuoteen asti khyllä vois :saint:, mutta..., joopS :p... :D! No mutta :p, siihen/tohon typykuvaan =), joka ei khyllä nyt kovin erikoiselta khyllä näytä :/... :'(, mutta eiköhän eräs toinen paikka auta asiassa B), joten ;)...


Nonih, nyt kelpaa =)... :saint:... B), paitsi "pommit" (:p... :D) pamahti khyllä nyt etukäteen :ashamed:... =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEeeeee :D! Nyt vaan sitten ilmeisesti valitsemaan parasta typyä jonka kanssa haluis "räjäytellä pommeja" (:p... :D) :saint:... No mä taidan ottaa, ÖÖÖööö :p, taidan testata kaikki läpi ennenkun valitsen =), joka voi khyllä venyä yli ennen ensi vuoden alkua jollon se "pääpamaus" (:p... :D) pitäisi sitten tehdä typyn kanssa :/... :'(, mutta mitä siitä =)... :x, no khyllä mulle kelpaa noitten typyjen kanssa "räjäyttelyt" koska ja missä vaan väärään tai oikeaan aikaan :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Nonih, aika kaivaa kondom... (:p... :D) sytkärit esille ja alkaa räjäyttelemään pomme... (:p... :D) "pommeja" typyn/typyjen kanssa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!