maanantai 24. lokakuuta 2016

Hyvänyön blogaus

Muokkasin joskus aikapäiviä sitten tollasen hauskan dinosaurus aiheisen hyvänyön kuvan Facebookiin -joten hyödynnetäänpäs sitten kuvaa myös täällä MatoApinassa hyvänyön blogauksessa. -Jeppistä jepulis..., mutta eipä kait sitten muuta kuin -hyvää yötä ja MO!

Päivän kuva(t) + video

Muokkasinpa eilen tollasen hauskan kuvan muuan Facebook sivuston innoittamana. -Facessa on nähkääs sivusto jonka nimi on Classical Art Memes missä paljon vanhanaikaisista taidekuvista tehtyjä hauskoja memejä. -Sain idean tähän omaan kuvaani vierailtuani eilen vanhempieni luona ja sielä oli pöydällä kirja vanhan ajan taiteesta mistä napsaisin oheisen kuvan. -Sitten lisäsin vain kännykkäni PicsArt sovelluksella tekstin ja se oli siinä. -Jotta ymmärtää kuvan vitsin pitää tietää sen alkuperä.
Ja no -nyt tuli ylempänä kirjoitettua jo sen verran paljon että annetaan ton toisen oheisen kuvan -ja alla olevan videon hoitaa loput kertomiset. -Video -olkaa hyvät...
...

Pikakatsaus 21. perjantain ensi-iltoihin

Nyt oli niin kiireinen viikonloppu etten kerennyt ollenkaan blogaista perjantain ensi-iltoja. -Katotaanpa sitten nyt mitä silloin oikein tuli. -No ekana kuvassa näkyy olevan Tom Cruisen tähdittämä toimintatrillerin jatko-osa -Jack Reacher: Paluu päämajaan -mikä tuli käytyä perjantaina kattomassa koko MatoApina tiimin voimin. -Sitten näkyisi olevan kauhupätkä -Ouija: Origin of Evil -mikä tuli puolestaan lauantaina käytyä katsomassa erään kaverin kanssa. -Ja sitten seuraavaksi kuvassa on aikuisille suunnattu animaatiopätkä -Sausage Party -mikä olisi tarkoitus mennä katsomaan MatoApina tiimin voimin ylihuomenna..., keskiviikkona. -Sitten on vielä joku paska kotimainen leffa nimeltä -Samurai Rauni Reposaarelainen -mikä ei voisi vähempää kiinnostaa -eli se kuuluisa -"ei kiitos" -vaan sille. -Siinä olivatkin kaikki 21. perjantaiset ensi-illat. -Hulk kiittää.